Xl-asupostaus!

Teksti

Kesä on ollut täynnä jos jonkinlaista tapahtumaa ja menoa. Heinäkuun kohokohtana loisti kaksplussalaisten grillibileet. Minun perheblogini on tämän postauksen ajan ehkä enemmänkin lifestylebogi, sillä aion esitellä asuni! Minun asuissani ei yleensä ole juuri esittelemistä joten olen useimmiten pidättäytynyt senkaltaisista teksteistä mutta tähän mekkoseen satuin tykästymään.
_MG_4286Saimme tilata vaatteet kekkereihin House of Brandonista. Kuullessani tämän, hentoinen kauhu iski tajuntaani. Olisiko se taas yksi niistä kaupoista, joiden L-koko vastaa minun vasenta lahjettani?

Tilasin varmuuden vuoksi suurimman mahdollisen koon. Eli XL:n. Pyöreänä puolitoistametrisenä olen törmännyt haasteisiin sovittamatta sopivien vaatteiden ostamisessa. Yllätykseni olikin suuri kun kotona kokeillessa totesin mekon sopivaksi! Jopa pieneen juhlakäyttöön hieman arkisen väljäksikin. Selkeästi tässä nettikaupassa mitoitukset ovat kunnollisia myös meille jotka vain haaveilemme s-koosta ja kierrämme kaukaa joustamattomat pikkumustakaupat.

brandon

Arkikäytössä olen pitänyt tätä mekkoa ilman vyötä ja pienissä pippaloissa vyön kanssa. Ihme kyllä, olin kerrankin tyytyväinen vaatetukseeni. Ostin samanlaiset myöhemmin myös raidallisena. Mukavan joustavaa materiaalia näyttämättä silti trikoiselta nakinkuorelta. Myös legginsit lähtivät mukaan mutta lopulta päädyin sukkahousuihin grillibileiden osalta. Se tosin oli virhe, päädyin jo alkuillasta paikkailemaan niitä kynsilakalla. Ever again.  Legginsit kylläkin ovat kovassa käytössä muuten ja niissä sama juttu kuin mekossakin. L-kokoon mahtuu suurempikin persaus ilman että saumat ratkeilevat. Suosittelen!

Postaus toteutettu yhteistyössä House of Brandonin kanssa.

Kommentit

10 kommenttia
Jasmin

Kiitti <3

Avatar

Siis noi kengät!!! <3 Mistä ne on? 😀 Tosi kaunis toi koko asukokonaisuus!

Jasmin

😀 pelastusarmeijan kirppikseltä, kiitos <3

Avatar

Ihanat kuvat. Kaunis olet. xxx

Jasmin

voi kiitos <3

Avatar

Tosi hyvältä näytät <3!

Avatar

Oliko sulla lauantaina se raidallinen vastaava mekko päällä? Oli kaunis, sopi sinulle tosi hyvin 🙂

Jasmin

Oli joo 🙂 se lauantainen vaan oli kokoa pienempi. Tuo xl-koko on ilman vyötä semmonen kiva arkimekko joka on aika väljä.

Avatar

Siis niin upea!

Jasmin

😀 voi ei mä ihan hämmennyn, Kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä