Yleinen 16.9.2015
TEKSTI Jasmin

#paljasta pöytäsi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äiti on vihannes -blogissa törmäsin juuri maailman lohdullisimpaan haasteeseen! #paljasta pöytäsi haastaa ottamaan kuvan keittiön pöydästäsi juuri siinä tilassa jossa se nyt sattuu olemaan. Blogit olivat joskus muinoin sisustettua lehtikuvaa ja ikkunoita satumaisiin sisustuksiin. Nykyään ne ovat vertaistukea. Täydellistä vaihtelua syyllistämiselle ja kruununkiillotukselle. Ja jos jollain sattuu olemaan kliininen keittiönpöytä, kannattaa silti osallistua. Meillä hieman sotkuisillakin ihmisillä pitää olla jotakin tavoiteltavaa. Ainakin silmän iloa.

Häpeäkseni kuva paljastaa riippuvuuteni mummolehtiin. Niin ja rakkauteni jouluun. Älkää kummastelko, kynttelikkö syyskuussa on aivan must have.

20150916_231926

Nappaa kuva keittiösi pöydästä ja linkkaa Instaan tai blogiisi #paljasta pöytäsi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

😀 niin on, siksi luen sitä! Ihan mahtavaa että myös Kaksplussan lukijakunta on eri-ikästä 🙂
0
1 vastaus

Et-lehti on hyvä! Ja hei, mä luen kaksplussan blogeja, vaikka oon 49v ja lapset 16,23 ja 24v :).
0
1 vastaus

😀 niin on, siksi luen sitä! Ihan mahtavaa että myös Kaksplussan lukijakunta on eri-ikästä 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: