Yleinen 21.9.2015
TEKSTI Jasmin

Tee itse wc-paperiteline +idioottivarma ohje

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Syksy on tuonut tullessaan vanhan harrastuksen elytyksen. Ompelukone on kesän ajan ollut pölyttymässä ja kaavainspiraation puute on ajanut minut hulluuden partaalle. Syksyiset illat ovat kuitenkin saanet minut kaipaamaan saumurin ja koneen surinaa joten päätin aloittaa kevyesti. Vessapaperirullapidike tällä ohjeella on idioottivarma. Ei epäonnistumisen mahdollisuuksia. Tarvikkeet olivat edulliset, hinnaksi tuli yhteensä 5 euroa.

IMG_9395

IMG_9386

Tarvitset pellavaa tai muuta mieleistäsi kangasta kaksi suikaletta sekä pitsiä. Pitsiä en lähtenyt itse virkkaamaan tälläkertaa vaan tyydyin askartelukaupan metritavaraan. Tässä idioottivarma ohje.

pitz

IMG_9412

Jos yksinkertaiset ompelukset kiinnostavat, niin tässä  helppo lippapipon ohje.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Nyt arvotaan huikea yksisarvisreppu! Tykkää kuvasta ja halutessasi tägää joku joka ei uskoisi, että tämän valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja :D
Repussa runsaasti taskuja, se on ergonominen  ja valtavan hyvillä säädöillä varustettu. Meidän ehdoton hitti. #affenzahn #kiddex_suomi #Retkeily #yksisarvinen #arvonta #koulureppu #tarhareppu #kerhoreppu #kierrätys

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: