350 kcal kevytpizza!

Teksti Jasmin

Taas lienee se aika vuodesta kun me naisihmiset otamme varaslähtöä uudenvuoden päivänä alkavaan kuntoremonttiin ja varaudumme jouluun syömällä loka/marraskuu kevyemmin. Etsimme netistä vähäkalorisempia reseptejä ja pohdimme saisiko porkkanalaatikosta kevytkermalla minkään makuista. Toiset ovat rehellisiä itselleen, toiset huijaavat minkä kerkiävät. Kaikilla silti sama päämäärä. Vähäkalorisempi elämä. Tai ei sittenkään. Vähäkiloisempi elämä.

Pitemmittä puheitta, tässä vähäkalorinen pizza! Tämän kevyemmäksi ei pizzaa enää saa, voiden kutsua sitä pizzaksi. Tämäkin saattanee Jyrki Sukulan mielestä olla jotain aivan muuta, mutta väliäkös sillä. Minä kuulun niihin itseään puijaaviin.

IMG_9515

Pohja: Tortillapohja = 120kcal
Täyte: Jauheliha+kevytjuusto+paprika+oliivi+tomaatti =230kcal

Eli toisinsanoen, yhteensä 350kcal pizza! Jos syötte vain puolet ja lataatte toisen puolen lautasesta salaatilla, pääsette vielä vähemmällä!

Paista uunissa 7min 200 asteessa tai niin kauan kun pohja on kullanruskea reunoista. Paistuu yllättävän nopeasti.

IMG_9511

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä