Yleinen 26.9.2015
TEKSTI Jasmin

350 kcal kevytpizza!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taas lienee se aika vuodesta kun me naisihmiset otamme varaslähtöä uudenvuoden päivänä alkavaan kuntoremonttiin ja varaudumme jouluun syömällä loka/marraskuu kevyemmin. Etsimme netistä vähäkalorisempia reseptejä ja pohdimme saisiko porkkanalaatikosta kevytkermalla minkään makuista. Toiset ovat rehellisiä itselleen, toiset huijaavat minkä kerkiävät. Kaikilla silti sama päämäärä. Vähäkalorisempi elämä. Tai ei sittenkään. Vähäkiloisempi elämä.

Pitemmittä puheitta, tässä vähäkalorinen pizza! Tämän kevyemmäksi ei pizzaa enää saa, voiden kutsua sitä pizzaksi. Tämäkin saattanee Jyrki Sukulan mielestä olla jotain aivan muuta, mutta väliäkös sillä. Minä kuulun niihin itseään puijaaviin.

IMG_9515

Pohja: Tortillapohja = 120kcal
Täyte: Jauheliha+kevytjuusto+paprika+oliivi+tomaatti =230kcal

Eli toisinsanoen, yhteensä 350kcal pizza! Jos syötte vain puolet ja lataatte toisen puolen lautasesta salaatilla, pääsette vielä vähemmällä!

Paista uunissa 7min 200 asteessa tai niin kauan kun pohja on kullanruskea reunoista. Paistuu yllättävän nopeasti.

IMG_9511

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Irti oravanpyörästä. Vuosi irtisanoutumisesta. Blogissa juttua siitä, millaista arki on nyt, mitä se on meille maksanut ja pohdintaa, olenko minä puolisoni varjo. #perhekauko #kaukomedia #Yrittäjäelämää #yrittäjäperhe #lounas #elämältäkaikensain #onni

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: