Edullisia ja ihania syysvaatteita verkkokaupoista -Se on mahdollista!

Teksti

Munakoisoni_ja_mina_kollaasi

Hattu Littlemaya. (21e)
Haalari Name it. (59e)
Huivi ja lapaset  Hm. (yht: 12e)
Kumpparit Lindex (22.90)

 

Välikausivaatetus on jälleen ajankohtainen aihe. Minä en ole kovin montaa aatosta syystamineille luonut, sillä kuvittelin viimekeväisten kuteiden olevan vielä sopivia. Väärässä olin, 2-vuotiaat metritontut kasvavat selkeästi nopeammin kuin osasin odottaa. Kumpa minä pienenisin samaa vauhtia leveyssuunnassa.

Kaksplussan syyskausivaate -tempaus pyörähti käyntiin juuri sopivasti ja sain oikein luvan kanssa kääntää internetin ympäri ja miettiä millaiseen asustukseen tänävuonna päädymme. Koska välikausi kestää noin 3kk ja sitten puku on pieni, päätin koettaa löytää mahdollisimman silmää miellyttävän mutta järkevän hintaisen kokonaisuuden. Kuitenkaan laadusta tai käytännöllisyydestä tinkimättä.

Puolisollani on suuria haasteita hallita väriyhdistelmiä. Sama koskee kauppatakin ja ulkohaalarin eroa. Niimpä valitsin puvun joka ei näytä kaupunkivaelluksellakaan rönttähaalarilta oikeiden asusteiden kanssa. Kurakeleillä ulkona lapaset eivät luonnollisestikaan toimi joten ne on korvattava rukkasilla. (jos joku on nähnyt jossain juuri kuvan väristä roosaa vk-hanskaa, saa vinkata) Rakastuin mustaan pelkistettyyn kuosiin haalarin osalta. Ajatelkaa, täysi vapaus asustevärien suhteen! Musta on myös laiskan ulkovaatepyykkääjän unelma.

Name it:n haalarin vesipilari on 8000 ja se riittää meille oikein hyvin. Hattuun olen aivan erityisen rakastunut ja kumppareilta odotan sitä mitä kaikilta kumikengiltä odotetaan. Vedenpitävyyttä ja sujuvaa räpylään laittoa. Isomummin neuloma villahaalari vielä kaiken alle eikä mikään voi estää syksyn saapumista!

Välikausi voi alkaa, we are ready!

Kaksplussalla on käynnissä kilpailu jossa voit voittaa 200 euron arvoisen lahjakortin Punavuoren peikkoon! Aivan mahtava palkinto siis tiedossa, käy osallistumassa tästä!

Muita hurmaavia syysvaatekollaaseja voit käydä ihastelemassa ja inspiroitumassa Kiljuva pikkunälkäHeart pumps dieselFit fat mama sekä Meriannen mielessä -blogeista.

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä