Bloggaajana

Teksti

12106795_10206315197133571_7120995279645140683_n

On kulunut likipitäen vuosi siitä, kun aloitin bloggaamisen Kaksplussan kehyksissä. Viimeiseen vuoteen on mahtunut raikuvaa riemua ja pään painavaa surua. Se on elämää ja olen saanut jakaa kanssanne osan siitä. Olen loputtoman onnellinen, saadessani tehdä sitä jatkossakin.

Aloitin blogin kirjoittamisen 2013 toukokuussa, mahdottoman kokoisena pullerona. Sisälläni uusi elämä. Blogger antoi hyvät eväät auttamattomasti teknisessä kehityksessä jäljessä kulkevalle keltanokalle. Voin lämpimästi suositella ohjelmaa etenkin kaikille jotka harkitsevat tämän antoisan ja riemukkaan harrastuksen aloittamista. Alku ei ole vaikeaa. Jos minä onnistuin, onnistuu kuka vain. Tosin muutama perheriita piti käydä läpi bannerin suhteen. Puolisoni mielestä minun alituiseen vaihtuvat ulkoasuvaatimukset menivät liian pitkälle. Hänellä kun mukamas oli oikeitakin töitä. Mutta niistä selvittiin.

Kaksplussan yhteisöön liityin 2014 lokakuussa ja portaaliin blogi siirtyi 6kk sitten. Vaikka siinä kohtaa bloggauksesta tuli pienimuotoinen ”osa-aikatyö” on se edelleen harrastuksistani rakkain. Se ei ole muuttunut puuduttavaksi työksi enkä koe leipääntyneeni tai muuttuneeni mainosbanneriksi. Yhteistöitä ja kaupallisia osuuksia mukaan on tullut hiukan, mutta vain sellaisia joista koen lukijoideni hyötyvän. Ostos-tv on so last season. Sen sijaan kuluttajat ovat siirtyneet bongailemaan aleja ja uutuuksia blogeista. Yritykset sen myötä myös kohdentavat markkinointia sinne missä kohderyhmä on suorilta käsin oikea. Minusta se on aivan huikeaa ostajan näkökulmastani. ”Toppahaalari Name it blogi” -Googleen ja saan muutamalla klikkauksella kymmeniä arvioita ja kuvia kyseisestä brändistä. Elämä on kerrankin tehty helpoksi!

Bloggauksen myötä olen tutustunut hurjan moneen aivan mahtavaan persoonaan. Myöskään liikutuksen kyyneliltä ei ole voinut välttyä, lukiessa teidän ihania ”kiitos kun kirjoitit tämän ” kommentteja. Olette myös olleet korvaamaton vertaistuki ja ajatusten jakaja. Toivottavasti olette sitä jatkossakin! Ilman vastakaikua, tämä olisi perin yksinäistä hommaa.

Olen vuoden aikana yrittänyt päästä sisään some-elämään muiltakin osin. Tällaisena hieman yksinkertaisena ja suoraviivaisena (lähes) kolmekymppisenä se ei ole ollut kovin helppoa. Suoraansanoen ratakiskoa ja rautalankaa on tarvittu. Nyt olen kuitenkin aktivoitunut Instassa ja Twitterissä. Itseasiassa kaduttaa etten ole aiemmin sisäistänyt niiden ideaa. Minä aina niin vastustan henkeen ja vereen kaikkea uutta mutta lopulta taivuttuani, rakastun. Niinkuin nytkin. Munakoisoni ja minä blogia voi seurata  instassa ja twitterissä sekä tietenkin edelleen myös facebookissa. Ajattelin myös olla edes kerran elämässäni oikein rohkea ja sukeltaa jopa snapchattiin. Mutta snäppäys (?) vaatinee hieman lisää sisäistämistä ennenkuin uskallan hehkuttaa sitä, joten palaan siihen toivottavasti ensiviikolla!

Kestotiskirätti arvonta on suoritettu, pahoittelen viivästystä. Tiskirätit voitti tälläkertaa nimimerkki -Maikki! Otan yhteyttä. Onnea voittajalle!

Tässäpä lopuksi hieman kuvia blogin alkutaipaleelta!

IMG_2055-1-

IMG_59981

IMG_9955

leba

mustikkatahra

maha

jamppipeilissa1

1526331_10202528226821680_3526847675726703311_n

 

 

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä