Päivän pelastanut loukkaus

Teksti Jasmin

Sain eilen kuulla hieman epäystävälliseen sävyyn, että olemme puolisoni kanssa kuin paita ja perse. Olemme kuulemma ulkopuolisten silmin kokoajan liian kiinni toisissamme. Juoksemme mukana toistemme harrastuksissa ja saatamme jopa käydä antamassa toisillemme pusun. Vaikka kaikki näkevät.Käymme vapaasti toistemme lompakoilla ja jaamme kaiken. Pankkitiliä ja tunnuslukuja myöten.

_MG_3151

Ensin tyrmistyin. Mekö muka? Sitten loukkaannuin. Kuinka tuo kehtaa? Järkytyksestä toivuttuani, aloin hieman ajatella asiaa. Onko se sittenkään loukkaus? Me olemme olleet naimisissa 8 vuotta. Koko aikuisikämme. Olemme jakaneet vaaleanpunaiset ensihuuman vuodet, tappavan harmaan arjen ja kipeät erilleen kasvamisen hetket, silti roikkuen kiinni niissä yhteenkasvaneissa juurissa. Olemme rakastaneet mutta myös repineet silmät toistemme päästä ja koittaneet tunkea niitä paikoilleen verestäviin kirveleviin aukkoihin. 8 vuoden jälkeen sitä luulisi että olisi juuri se pariskunta joka elää arkea jossa seksi on ennalta sovittua ja spontaania ravintolanvessa seksiä harrastetaan enää vain joka toinen vuosi. Se pari joka murahtaa huomenet aamulla sisäänpäin ja olettaa toisen tietävän ajatukset sanomattakin. Ne jotka eivät huomaa toisen uusia alusvaatteita ja ”Mä rakastan sua” -sanominen on jäänyt alttarille, siihen hamaan menneisyyteen.

IMG_9818

Olemmehan me tätä. Kaikkia edellämainittuja. Se on ajoittain hieman harmittanut minua. Eilen, minä havahduin. Meillä on sen lisäksi jotakin, mikä on joidenkin mielestä omituista ja ehkä häiritsevääkin. Jotakin jota emme itse ole huomanneet ja jota emme arjen keskellä näe.

Paita ja perse. Sen suurempaa kohteliaisuutta ei oikeastaan liki 10v vanha parisuhde voi saada. Kumpa se voisi niinä hetkinä säilyä kun ehdimme viettää aikaa yhdessä sekä myös niinä hetkinä kun olemme samoissa paikoissa erillämme. Yhteenkuuluvuus ei ole sitä, että roikkuu toisissa kiinni väkisin eikä anna toiselle vapauksia liikkua yksin. Jokaisella on oikeus hengittää O2:ta ilman että edessä on toisen ruokatorvi. Sensijaan paitaus ja perseys on sitä, että paidan voi riisua kun haluaa mutta usein, ihan omasta halusta sen kuitenkin pitää päällä. Puolialaston vartalo usein palelee.

Onko tällaiset kommentit teille tuttuja? Onko huono asia olla paita ja perse?

IMG_9816

Kommentit

6 kommenttia
Jasmin

😀 😀 ehkä sitten muutaman vuoden päästä? Toisaalta, ei kaikkien tartte eikä pidä olla samanlaisia 🙂

Avatar

Hyvä kommentti ja ehdottomasti kehu 😉 Täällä yhteiseloa on takana vasta kolmisen vuotta, eikä meistä kukaan pystyisi sanomaan vastaavaa… Haha.

Avatar

Kyllä se on musta kohteliaisuus. Saman verran meillä vuosia takana ja vieläkin onnellisia ja jaetaan aikalailla kaikki. Arvostan miestäni, hän minua ja musta on hienoa olla tylsä vanha paita ja perse pariskunta 😉 Tosin arki nyt muttuu kun vauveli maailmaan putkahtaa, mutta yhdessä on vaikeuksista selvitty, sekä onnen hetkistä joten luottoa löytyy tulevaisuuteen :).

http://fitfataitiys.blogspot.com

Jasmin

Näin mäkin sen mietin, hienoa olla tylsä paita ja perse 😀 <3 Kaikesta voi selvitä ja meillä lapsi on yhistänyt lopulta vain enemmän.

Avatar

Hyvin oot tulkinnut kommentin syvempää merkitystä. Toivon teidän liitolle kaikkea hyvää! Älkää tosiaan liian usein riisuko sitä paitaa 😉

Jasmin

Kiitti <3 koitetaan olla riisumatta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä