Parempaa parisuhdetta, parempaa seksiä!

Teksti Jasmin

heart-462873_1280

Tuntuuko parisuhde näivettyneeltä? Ehkä hieman kuivahtaneelta ja elähtäneeltä? Elättekö kämppisaikakautta? Kaiken tietenkin selittää lapsiperhearki. Parisuhteelle ei ole aikaa. Käsi kädessä ei voi kävellä koska puolison käden tilalla on tietenkin pinkki siililapanen. Ja pitää ollakkin. Se kuuluu siihen. Puolisot ehtivät nyhjätä käsiään yhteen muulloinkin. Mutta kun ei ole sitä aikaa. Ja kun on, särkee päätä tai vähintäänkin selkää ja telkkaristakin tulee Jyrki Sukula ja Venäläiset sinkkuäidit. Äiti tarvitsee hermolepoa eikä villin seksin harrastaminen keittiön pöydällä ole sitä.

Kokosin yhteen nopeat ja vaivattomat konstit virittää parisuhdetta hieman kiihkeämmille ja etenkin onnellisen arkisemmalle tasolle.

  1. Minimoikaa riitelyyn kuluva aika. Kirjoittakaa paperille riidan aihe aina kun on erimielisyyksiä lopettakaa siihen paikkaan. Selvittäkää kaikki viikon riidat ennalta sovittuna päivänä. Minä lupaan, että puolet tappelujen aiheista on jo pudonnut matkan varrella pois ja loppuja on helpompi käsitellä kun lieskat eivät lyö enää kummankaan nenästä.
  2. Katsokaa sitä kirottua televisiota yhdessä. Tehkää jotakin nopeaa ja helppoa naposteltavaa niin Jyrki Sukulakin tuntuu juhlavammalta. Vaihdelkaa sarjoja mieltymyksienne mukaan jotta homma olisi tasapuolista
  3. Harrastakaa seksiä mainoskatkon aikana. Se käy haasteesta. Kokeilkaa kuitenkin mahdollisimman tylsän ohjelman aikana niin ei tarvitse ärsyyntyä jos aikarajoite auttamattomasti epäonnistuu. Uskokaa tai älkää, myös molempia tyydyttävä pikaseksi vaatii harjoitusta.
  4. Sopikaa treffit lasten nukkumaanmenon jälkeen. Jos molempia usein iltaisin väsyttää, ei ole syytä varustaa koko iltaa siirapilla. Treffit voivat kestää aivan hyvin puolituntia kunhan se aika on käytetty hyvin. Jos parisuhteesta puuttuu spontaanius, on ajoittainen kelluttaminen aikataulutuksella oikein varteenotettava vaihtoehto.
  5. Hyvän parisuhteen perustukset eivät ole makuuhuoneessa. Hauskaa täytyy osata pitää myös koko perheen kesken. Perhelounas Hoplopissa on varmasti lapsen mielestä hauskaa mutta lapsen voi viedä myös hieman vanhempiystävällisiinkin ravintoloihin. Monissa kunnon ravintoloissa on nykyään leikkipaikka jossa lapsikin viihtyy vanhempien syödessä ruokaa loppuun. Perheen kesken ravintolassa käynti on melkein yhtä ihanaa kuin kahdenkeskinen kaviaari-illallinen. Tai oikeastaan koko perhe syömässä on paljon ihanampaa. Se rakentaa perheidylliä eikä  lapsiystävällinen aina tarkoita temuavaa vierasta tenavalaumaa ympärillä liukumäkineen ja räkäisine tikkareineen

Näillä pysyy kasassa meidän liittomme! Entä teidän? Kerätäänkö porukalla kasaan muidenkin vinkit? Kerro omat parisuhteenparannus ehdotuksesi lapsiperheessä kommentteihintai Facebookkiin! Yritän koota kasaan viikon aikana erilaisissa parisuhteissa elävien ihmisten sekä lukijoiden kommenteista 100 parisuhteen rakennusvinkkiä yhdeksi koosteeksi tämän jatkoksi. Hyvä parisuhde ei ole salaisuus!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kerran kuussa lapsivapaata jos mahdollista! Seksiä vaikkei huvittaisikaan

Avatar

Päivittäiset pusut ja huomionosoitukset ohikulkumatkalla!

Avatar

Haha 😀 Meidän neiti 3,5v:lla on juuri ne pinkit siililapaset, repesin! Ja tietty isin kanssa käsi kädessä 😉 Ihanaa arkea ja juhlaa teille!

Avatar

Paljon netissä roikkuville (siis itselleni) suosittelen tarkkaa rajaamista siihen, että (ainakin molempien ollessa valveilla) hoitaa vain todella tarpeelliset asiat.

Telkkaria vähemmälle jos se on aikasyöppö. Lopulta, hengissä selviää hyvin jos joskus paremminkin kun ei aina löydä itseään telkkarin edestä. Mun on helppo sanoa kun elin vuosikausia ilman tv:tä ilman mitään ongelmaa mutta varmasti se on vaikuttanut siihen, että nytkään tv ei imaise mahdollisuuksia yhteiseen aikaan puolison kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä