Yleinen 13.11.2015
TEKSTI Jasmin

Liian helppo ruisleipä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_0001

Voiko leivän teko olla liian helppoa? Tietenkin voi. Se on liian helppoa silloin kun se on hitusen valheellista. ”Itse tehty ruisleipä” ei ole itsetehtyä jos on ostanut kaupasta seoksen jonne lisätään vain vesi ja ravistetaan. Mutta se mikä tekee siitä hieman enemmän itsetehtyä kuin ruispalat on tietenkin se oman uunin kosketus!

Sitäpaitsi. Eikai puolisosi kuitenkaan älyäisi kysyä ”sekoititko jauhotkin keskenään aivan itse?”. Ei minun puolisoni ainakaan. Oiva tapa siis saada pöytään tuoretta ja höyryävää ruisleipää.

Tämä onnistuu takuulla  vaikket olekkaan kasvattanut 100 vanhaa homeista taikinapalaa juureksi. Ostin itse tuon seoksen muistaakseni Ikeasta ja hintaa taisi olla 3e. (korjatkaa jos olen väärässä). 6dl vettä sekaan (suoraan tuonne tölkkiin) ja kaadetaan sotku voideltuun vuokaan tunniksi uuniin. Valmis!IMG_0004

 

Jäitkö kaipaamaan aidon ruisleivän ohjetta? En voi auttaa. Onneksi Frutti di mutsi voi!

Ps: Purkin kannesta löytyi vain yksi lisäaine. Tärkkelys. Pystyn elämään sen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Mun mielestä oli tosi hyvää! Rapeaa ja pehmeää samaan aikaan 😀 Makukin oli hyvä. Oli siinä makea vivahde mut itse tykkäsin. Vähän semmonen maltaan maku

1 vastaus

Tuliko tuosta oikeasti hyvääkin? Näyttää siltä että voisi olla vähän makeaa? Lämmin leipä on kyllä aina ihanaa, olipa alkuperä mistä hyvänsä.

1 vastaus

Mun mielestä oli tosi hyvää! Rapeaa ja pehmeää samaan aikaan 😀 Makukin oli hyvä. Oli siinä makea vivahde mut itse tykkäsin. Vähän semmonen maltaan maku

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Irti oravanpyörästä. Vuosi irtisanoutumisesta. Blogissa juttua siitä, millaista arki on nyt, mitä se on meille maksanut ja pohdintaa, olenko minä puolisoni varjo. #perhekauko #kaukomedia #Yrittäjäelämää #yrittäjäperhe #lounas #elämältäkaikensain #onni

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: