Yleinen 16.11.2015
TEKSTI Jasmin

Mielipiteelläsi on väliä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_0014

Tämä blogi on ollut pystyssä karvan verran vajaa 3 vuotta. Nyt on siis korkea aika pistää pystyyn pieni kysely jonka tarkoitus on kertoa minulle hieman teistä ja mikä juuri tässä blogissa kiinnostaa lukijoita. Teille se on mahdollisuus esittää vaikkapa postaustoiveita. Kyselyn tarkoitus minulle on kehittyä bloggaajana, sillä blogihan ei koskaan ole valmis.

Toivoisin mahdollisimman monen vastaavan tähän minulle tärkeään kyselyyn jonka tekeminen vie minuutin. Kiitos tuhannesti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

😀 kiitti! Ne on ostettu metritavarana yhden kangaskaupan poistoalesta! Alestalo taisi olla.
0
1 vastaus

Pakko kysyä minkä valmistajan verhot tai mistä ostettu? Hienot! 🙂
0
1 vastaus

😀 kiitti! Ne on ostettu metritavarana yhden kangaskaupan poistoalesta! Alestalo taisi olla.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: