Yleinen 23.11.2015
TEKSTI Jasmin

Jouluiset superhelpot porkkanarieskat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jämäruokapostausta jälleen! Jäikö keitettyjä porkkanoita yli esimerkiksi porkkanalaatikkoa tehdessä? Ei hätää, niistä valmistuu sukkelasti 20 minuutissa lämpimät porkkanarieskat. Koostumus on sama kuin perunarieskoissa.

IMG_0093

4-5dl dl keitettyä porkkanamössöä

2rkl ruokakermaa

1dl kaurahiutaleita

3-4dl vehnäjauhoja

kanamuna

suolaa

Muussaa porkkanat (elleivät ne ole jo sosetta) ja lorauta kerma joukkoon. Sekoita loput aineet keskenään. Koostumus on tahmea, jauhota kädet ja taputa reilusti jauhoisilla käsillä läpyskät pellille. Paista 15min 200 asteessa

IMG_0095

Munakoisoni ja minä Instassa!
Munakoisoni ja minä facebookissa!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Irti oravanpyörästä. Vuosi irtisanoutumisesta. Blogissa juttua siitä, millaista arki on nyt, mitä se on meille maksanut ja pohdintaa, olenko minä puolisoni varjo. #perhekauko #kaukomedia #Yrittäjäelämää #yrittäjäperhe #lounas #elämältäkaikensain #onni

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: