Yleinen 23.11.2015
TEKSTI Jasmin

Jouluiset superhelpot porkkanarieskat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jämäruokapostausta jälleen! Jäikö keitettyjä porkkanoita yli esimerkiksi porkkanalaatikkoa tehdessä? Ei hätää, niistä valmistuu sukkelasti 20 minuutissa lämpimät porkkanarieskat. Koostumus on sama kuin perunarieskoissa.

IMG_0093

4-5dl dl keitettyä porkkanamössöä

2rkl ruokakermaa

1dl kaurahiutaleita

3-4dl vehnäjauhoja

kanamuna

suolaa

Muussaa porkkanat (elleivät ne ole jo sosetta) ja lorauta kerma joukkoon. Sekoita loput aineet keskenään. Koostumus on tahmea, jauhota kädet ja taputa reilusti jauhoisilla käsillä läpyskät pellille. Paista 15min 200 asteessa

IMG_0095

Munakoisoni ja minä Instassa!
Munakoisoni ja minä facebookissa!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: