Joululahjat makuuhuoneeseen +10e alekoodi!

Teksti

Joulu kolkuttaa ovelle muutaman viikon kuluttua, mutta meidän ovellemme kolkutti huippukiva.fi:n pukki jo etuajassa.

Meillä on ollut perinteenä pitää naisten kesken pienimuotoiset pikkujoulut. Kaikkia meitä yhdistää heinäkuussa 2013 syntyneet taaperot, Pienten lasten äideille (siivouslahjakortin jälkeen) ei voi parempaa lahjaa olla, kuin seksiaaluterveyden edistäminen. Niimpä tämän vuoden paketeista paljastui jos jonkinlaista härveliä ja vempelettä. Jokaiselle jotakin. Onneksi olemme siirtymässä jo 2016 luvulle, sillä tänäpäivänä kenenkään ei tarvitse enää hävetä yöpöydän laatikkoa. Niiden sisältö on normaali. Olipa se mitä tahansa. Seksivälineiden ympäriltä on vuosikymmenessä hävinnyt häpeä ja sen myötä myös mielikuvituksettomuus. Jos jokin vehje jäisikin vanhoillisten vanhempien silmien alle, ei niistä välttämättä edes erota ovatko ne lintuja vai kaloja. Materiaalina tänäjouluna lasi on ottanut pääosan. En ole koskaan kuullutkaan lasisesta hieromasauvasta, enkä voi olla ajattelematta, että miksi en? Johan se on itsestään selvää, että lasi puhdistuu helposti ja siinä on jotakin glamouria. Suuren maailman meininkiä. Ainakin meille kotiäideille. Nämä hepit voidaan jopa viilentää tai lämmittää. Pienenä varoituksen sanana tosin voisin muistuttaa, että kaikki varmasti tietävät miltä kieli tuntuu jäätyneenä lyhtypylvääseen? -Voisin siis kuvitella ettei kannata laittaa tätä märkänä pakastimeen.

_MG_5765

DSC_0485

Pikkujoulu-aika on tietenkin myös lahjojenostelu aikaa. Moni kehuu jo hoitaneensa sen homan. Mutta oikeasti suurin osa varmasti tekee sen samanlaisen viimehetken paniikin vallassa kuin minäkin. Tai ainakin haluan uskoa niin. Siksi meidän viimeisten minuuttien sankareiden onneksi Huippukiva.fi tarjoaa kaikille lukijoille alekoodin joka on vuoden loppuun asti voimassa. Joten vielä ehtii pukinkonttiin käydä hankkimassa vaikkapa puolisolle silmiä ja parisuhdetta hivelevän lahjuksen. Ilokseni huippukiva.com oli myös yllättävän edullinen putiikki joten kannattaa kurkata.

Eli koodilla BRRKNFUE saa 10 € alennusta vähintään 50 € tilauksiin ja toimituksen ilmaiseksi! Koodi on voimassa vuoden loppuun asti.

Oli meillä ohjelmassa muutakin kuin viihdettä. Nimittäin ruokaa, kuplivaa ja maailman parasta seuraa!

DSC_0660

DSC_0645

DSC_0586

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä