Yleinen 27.1.2016
TEKSTI Jasmin

Me and I. Hot or not?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään on julkaistu uusi Meandin mallisto. Tämän päivän tietää jokainen Miikkarin Facebook-kirppiksellä hengaava äitiyksilö eikä keneltäkään merkkitietoiselta naiselta ole voinut mennä ohi 27.1. Meandin verkkosivut jumittavat jo aamusta alkaen kun lastenvaatehullut äidit stalkkaavat mallistot. Facebook täyttyy pettymyksestä ja rakkaudesta. Mikään ei jaa (sukupuolineutraaleja neuvolakortin kansia lukuunottamatta) tuhatpäisien naislaumojen mielipiteitä niin tehokkaasti kuin uudet kuosit.

Entäs minä sitten? Nykyään suhtaudun Miikkari-vaatteisiin kevyen neutraalisti. Kohtalaisen hinnakkaita mutta jos silmiin osuu jokin erityisen ihana ja käytännöllinen vaate, saatan sen ostaa. Näin toimin muidenkin merkkien kanssa. Olen palannut hulluudesta normaaliuden alkulähteille. Naistenmallistosta olen menneistä mallistoista löytänyt laadukkaita ja kestäviä vaatteita joista pidän erityisen paljon. Joidenkin mallien sihteerimäinen ja toimistotyylinen leikkaus miellyttää silmääni. Harmikseni farkut ovat minulle edelleen 20 cm liian pitkiä mallista riippumatta.

Menin kuitenkin suurella mielenkiinnolla tänään ystäväni järjestämille kutsuille. Mitä sitä perinteitä rikkomaan, pitäähän mallisto nyt nähdä. Erityisesti se naistenvaatteiden uusi tuotanto.

Kieltämättä lasten mallisto oli netistä katsottuna hentoinen pettymys ja livenäkin hieman omaan makuuni osin poikamainen. Menneiltä vuosilta tuttu retro, urheilullisuus ja sukupuolineutraali sävy ei ole meidän juttu. Minun lapseni ei ole lainkaan urheilullinen eikä rempseä. Koiso rakastaa pinkkiä ja pitsiä. Silittelee sukkahousujaan sormenpäillä ja miettii sopisiko niihin paremmin kauluspaitamekko vai turkisliivi. Meillä asuu prinsessa.

Alkujärkytyksestä toivuttuani, onneksi huomasin että peli ei ole menetetty. Pinkkiprinsessat olivat otettu huomioon useammassakin vaatteessa. Hentoa väriä löytyi  muutamasta mekosta eikä pinkkikään ollut pannassa. Jätin ne tosin vielä harkintaan ja odottamaan kesää.

Malliston lisäyksiä on tulossa joten odottelen vielä niitä oman kokoiseni kesämekon toivossa. Tässä mallistossa on selkeästi potentiaalia. Niinpä muiden kutsuilla ramppaamisen sijaan aion vakaasti pitää yhdet aivan itse ihka omassa olohuoneessani. Josko minä huhtikuuhun mennessä kasvaisin 20cm ja voisin ostaa jonkin sortin Boyfrendit? Tai uudet korkokengät.

Katselkaa ja ihastelkaa!

IMG_9968exp1IMG_9967exp1IMG_9971exp1IMG_9955exp1 (1)IMG_9962exp1 (1)IMG_9958exp1

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

🙂 se oli kyl tyylikäs

1 vastaus

Ylimmän kuvan jakku näyttää ainakin tosi kivalta. 🙂

1 vastaus

Mä tykkäsin siitä kanssa tosi paljon henkarissa. Päälle ei istunut :/ Mulla on vääränmallinen vartalo siihen -_- Monen muun kutsuilla olleen päällä taas näytti tosi hyvältä!

1 vastaus

🙂 se oli kyl tyylikäs

1 vastaus

Kivat kuvat, Jasmin! ❤️ Kyllä me vielä löydetään mekot sekä äidille että pinkkiprinsessalle! ??

1 vastaus

Mun siskopuolella on aina ollut tuo sama ongelma lyhytjalkaisena, että kaikki farkut on liian pitkiä niin hän on sitten aina ite lyhentänyt kaikkia ostamiaan housuja, mutta nykyään hän käyttää tähän rumbaan kyllästyneenä enimmäkseen hameita ja legginssejä/sukkahousuja, vaikka nuorempana hänellä ei ikinä edes missään juhlassa ollut mekkoa päällä 😀 Niin ne tottumuksetkin vain muuttuu iän myötä.

1 vastaus

Sama mullakin, eniten on leggareita 😀 ja capreja mitkä näyttää mun päällä pitkiltä 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: