Yleinen 24.2.2016
TEKSTI Jasmin

Tuunaa henkarit sisustukseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä on paljon puolipitoisia vaatteita. Tunnin päällä ollut villatakki ja puoli tuntia kaupassa pidetyt farkut ovat vakio ja ne roikkuvat yleensä kylppärin naulakossa. Rumia sekä aina tiellä. Sen lisäksi kaikki ihanat lasten pitsihörhelöt olisi mukava sisällyttää sisustukseen mutten tiennyt mistä lähtisin ostelemaan sisustushenkareita. Meillä on yksi lahjaksi saatu pinkki koristehenkari ja siinä keikkuu syntymäpäivämekko. Silti esimerkiksi kastemekolle halusin arvoisensa paikan. Tuumasta toimeen ja tällaista syntyi. Sekä lisäksi pieni pussukka tietenkin aamulehdelle!

Välineinä käytetty lähinnä askarteluista yli jääneitä pitsejä ja tilpehöörejä. Hajonnut helminauhakin pääsi hyötykäyttöön. Onneksi anopin välillä hieman hupaisakin hamstrausinto on tarttunut minuun edes tämän verran enkä ole heittänyt hätäpäissäni aivan kaikkea rojua kaatopaikalle.

Liimana puuliima ja kontaktiliima (matonkuteen kanssa). Henkareiden päällystämisessä on käytetty matonkudetta ja silkkinauhaa.

IMG_0026exp2

IMG_0030exp2

IMG_0032exp2

IMG_0033exp2

IMG_0036exp2

IMG_0040exp2

IMG_0045exp2

IMG_0021exp2

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Henkareiden koristelua on harrastettu minunkin lapsuudessani ja niitä oli jos jonkinmoisia. Tosin silloin vasta olikin kamalia henkareita. Nykyään joukossa on ihana siedettäviäkin.

Henkarisi ovat kauniita ja tuo korillinen on hieno idea jota voisin itsekkin hyödyntää tuunauksissani 🙂 Kiitos postauksesta.

1 vastaus

Henkareiden koristelua on harrastettu minunkin lapsuudessani ja niitä oli jos jonkinmoisia. Tosin silloin vasta olikin kamalia henkareita. Nykyään joukossa on ihana siedettäviäkin.

Henkarisi ovat kauniita ja tuo korillinen on hieno idea jota voisin itsekkin hyödyntää tuunauksissani 🙂 Kiitos postauksesta.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: