Vekarakirppis!

Teksti

Kirppistely on muodissa kaikissa ikäluokissa. Kirpputorit eivät nykyään katso statusta eivätkä ikää. Hyllyjen välissä sinkoilee, matelee ja loikkii ihmisiä vauvasta vaariin. Vielä Suomeen ei ole profiloitunut erikseen mummovaate tai teinikirppiksiä, mutta onnekseni olen löytänyt paikkakuntamme lastenkirpparit. Oikeastaan Lahdessa on vaikuttanut pitkään vain yksi lastenkirppis mutta viimeinkin tälle saralle on saatu aikaan hieman kilpailua.

Vekarakirppis keskustan kupeessa on ansainnut paikkansa minun sydämessäni. Avara, vaunu sekä lapsi-ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen lastenkirppis sijaitsee sopivasti kävelymatkan päässä esimerkiksi Triosta. Samalla reissulla on helppo kipaista kiertämässä myös Cetori ja kirjasto.

Hieman olen autoillessa ollut Vekarassa käydessäni jännittynyt, löydänkö parkkipaikkaa mutta useista vierailuista huolimatta tämä ei ole muodostunut ongelmaksi. Kiekkopaikat ovat toistaiseksi olleet saatavilla aivan oven edessä. Sitäpaitsi arvostan enemmän keskustan läheisyyttä pienellä parkkeerausjännityksellä kuin jalkapallokentän kokoista parkkihallia keskellä korpea.

Vekaran pöytä maksaa 30e/viikko ja itse ainakin pidin kokoa sekä henkareiden ja korien saatavuutta hyvänä. Myyntiä oli helppo seurata netistä jopa minun vanhalla kännykän luuskallani.

Vekarasta löytyy lapsille leikkipaikka, joten vanhemmat saavat hypistellä ja jopa juoda kahvinsa suhteellisen rauhassa.

Mukaan on tarttunut siistikuntoista vaatetta ja leluja. Sanottakoon myös, että ulkovaatteet sekä äitiys -ja imetysvaatteet olivat niputettu rekkeihin, joka helpotti huomattavasti esimerkiksi välikausipuvun metsästystä. Hinta-laatusuhde oli mielestäni kohdillaan eikä poikennut yleisistä kirppishinnoista.

Raikas tuulahdus Lahden kirpputorielämään. Kannattaa ehdottomasti poiketa kurkkaamaan ja varaamaan itsekin pöytää vaikkapa kevätsiivouksen yhteyteen.

Mitä sinä odotat lastenkirppikseltä? Entäs erityisesti Vekaralta? Onko kehitysideoita? Vastanneiden kesken arvotaan 1 viikon ottajalle Vekarasta toinen viikko kaupan päälle! Eli kaksi viikkoa yhden hinnalla. Arvontaan voit osallistua kommenttikentässä!

Mukavia kirppistelyhetkiä!

20160310_14295420160310_14303620160310_14440820160310_142943

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä