Yleinen 26.3.2016
TEKSTI Jasmin

Kevyttä munakasta! (100kcal)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minun suhteeni muniin on kaksijakoinen. Pidän munakkaasta, mutta esimerkiksi neljän munan setti on mielestäni suhteellisen korkeakalorinen. Etenkin, jos mielessä on painonpudotus ja munakkaan kaverina on tapana syödä esimerkiksi leipää. Silloin on vain tingittävä jostakin. Minä tingin keltuaisista.

Suureksi yllätyksekseni yhdessä munan valkuaisessa on vain 14 kaloria. Koko muna sisältää 70-80 kaloria joten tahmea ja pahan makuinen keltuainen on pommi.

Näinollen 4 munan munakas sisältää itsessään vain 56 kaloria. Lisukkeiksi laitoin kevyttä tuorejuustoa, pari kalkkunaleikkelettä sekä punasipulia, salaattia ja tomaattia. Kokonaisenergia jää noin 100 kaloriin. Mielestäni oikein maukas ja onnistunut kevytaamiainen tai välipala. Ehkä jopa lounas jos oikein hurjan kevyeksi aikoo heittäytyä.

Kannattaa maustaa ennen paistovaihetta valkuaislitku hyvin, esimerkiksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

20160323_143023 (1)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: