Yleinen 29.5.2016
TEKSTI Jasmin

Opi käsittelemään kuvia! Photoshop-ohje aloittelijalle osa 2

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

montage-KaukoToni

Puolisoni Photoshop-opetuksen ensimmäinen osa sai hyvää palautetta ja ilmeisesti moni oppi rautalangasta väännettyjä perusteita. Minä rakastan rautalankoja. Vielä enemmän ratakiskoja. Pidemmittä puheitta Valo/videokuvaajan tekemä toinen tutorialvideo jossa syvennytään muunmuassa kuvan eri tyylilajeihin sekä fiiliksiin. Jatkoa luvassa. Toiveita kolmanteen osioon otetaan myös vastaan.

Tässä, olkaa hyvä:

pupu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: