Diy -ihana muistilapun paikka!

Teksti Jasmin

Pieni ja helppo sisustusaskartelu on oiva arjen piristäjä. Näihin pieniin muistilapputauluihin kuluu aikaa vartin verran. Yksinkertainen on kaunista. En ottanut tekovaiheista kuvia, koska oletin ettei tämmöisen tekeminen niitä oikeastaan edes vaadi.

Materiaalina käytin appiukon autotallista löytynyttä vanerinpätkää jonka puolisoni sahasi 10cm pitkiin paloihin. Hioin kevyesti pinnan karheaksi. Liimasin kontaktiliimalla pyykkipojan kiinni (pyykkipojat tigerista, 2e/10kpl) ja maalasin. Maalina käytin valkoista spraymaalia jota myydään ainakin halpahalleissa. Tässä nimenomaisessa kappaleessa on käytetty siirtokuvaa, mutta saman asian ajaa tarrat. Luonnollisestikin se liimataan maalipinnan kuivuttua. Lopuksi porattiin vielä ripustusta varten reikä.

Kätevä ovenpieleen kauppalapun ripustamista varten. Jossakin olen nähnyt tällaisiin ripustettavan käsipyyhkeiden nimilappuja tai koristeita.

muistilappu

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä