Yleinen 12.6.2016
TEKSTI Jasmin

Diy -ihana muistilapun paikka!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pieni ja helppo sisustusaskartelu on oiva arjen piristäjä. Näihin pieniin muistilapputauluihin kuluu aikaa vartin verran. Yksinkertainen on kaunista. En ottanut tekovaiheista kuvia, koska oletin ettei tämmöisen tekeminen niitä oikeastaan edes vaadi.

Materiaalina käytin appiukon autotallista löytynyttä vanerinpätkää jonka puolisoni sahasi 10cm pitkiin paloihin. Hioin kevyesti pinnan karheaksi. Liimasin kontaktiliimalla pyykkipojan kiinni (pyykkipojat tigerista, 2e/10kpl) ja maalasin. Maalina käytin valkoista spraymaalia jota myydään ainakin halpahalleissa. Tässä nimenomaisessa kappaleessa on käytetty siirtokuvaa, mutta saman asian ajaa tarrat. Luonnollisestikin se liimataan maalipinnan kuivuttua. Lopuksi porattiin vielä ripustusta varten reikä.

Kätevä ovenpieleen kauppalapun ripustamista varten. Jossakin olen nähnyt tällaisiin ripustettavan käsipyyhkeiden nimilappuja tai koristeita.

muistilappu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • @janitoivo annoit vanhemmuuden häpeän kokemuksille painavat ja arvokkaat sanat. Harvoin arjen keskellä pysähtyy miettimään, mistä se kamala kaiken kadottava ja maahan painava häpeä johtuu. Sen vain tuntee kehossaan. Hienoa, että häpeästä, uupumuksesta ja vaikeuksista puhutaan näin raadollisen rehellisesti. #janitoivola #kirjatytölleni #wsoy #kirjallisuus #suositus #lukeminen #vanhemmuus

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: