Yleinen 14.7.2016
TEKSTI Jasmin

Talleta kesän makuja suklaaseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mustikkasmoothie kyllästyttää? Appelsiini maistuisi mutta ei huvita kuoria? Kokeile suklaata! Jääsuklaa on oiva keino tyydyttää makean himo raikkailla kesän mauilla. Tämä ei varmaankaan ole oikeaoppista jääsuklaata koska en käyttänyt kookosrasvaa, mutta sinnepäin kuitenkin. Maku on taivaallinen!

Ainekset:

200g tummaa suklaata

100g voita

Makusi mukaan mitä tahansa!

Sulata miedolla lämmöllä voi ja suklaat. Sekoita joukkoon tuoreita mustikoita ja jäädytä pakkasessa tunti. Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä. Toinen variaatio kuvissa on tehty appelsiinin kuorista. Raasta pestyn appelsiinin kuorta suklaaseoksen joukkoon ja ripottele kuoria vielä päälle. Kolmas kokeilu minulla painottui kuivattuihin mansikoihin. Ripottele suklaan joukkoon mansikkajauhetta. Päälle hienonsin manteleita. Suklaan joukkoon sopii oikeastaan kaikki mitä vain keksiä saattaa! Vegeversiossa kannattaa tietenkin käyttää kookosrasvaa ja raakasuklaata.

IMG_7448

IMG_7450 IMG_7451

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #PerheKauko nauttii jäätelöstä ilman nukkumaanmenoaikaa #Lahti #satamanmakasiini #kesä #vegan #perhe #loma #Yrittäjäelämää #yrittäjäperhe #

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: