Yleinen 12.8.2016
TEKSTI Jasmin

Tee sokerittomat banaanilastut itse! -Ohje

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Banaanilastut ovat monen herkku. Kaupoissa useimmiten nämä ovat sokeroituja, vähintäänkin makeutettu hunajalla. Makeuttamattomiakin toki löytyy, mutta ei niitä useinkaan tule haeskeltua. Hinnoissaankin nuo banaanilastut ovat, jos isompia määriä ostaa. Päätin kokeilla aivan intuitiolla valmistaa näitä itse. Mielestäni lopputulos oli oikein onnistunut. Ulkonäkö tosin on hieman tummempi kuin valmiissa, mutta ei se ainakaan minua häirinnyt. Tuumasta toimeen siis!

Ainekset:

Banaani (kuvan määrässä 2 pientä banaania)

Kookosöljyä (muukin öljy käynee, tarkoitus vain etteivät jää leivinpaperiin kiinni)

Viipaloi banaanit ja laita ne leivinpaperille joka on kevyesti voideltu (käytin pullasutia) kookosöljyllä. Paista 175 asteessa kunnes pinta on ruskea ja ovat hieman rapeita. Itselläni tähän meni noin tunti. Kärvähtävät äkkiä jos ovat liian kauan mutta jäävät myös herkästi mössöksi joten ole tarkkana!

Anna hetken jähmettyä ja nauti! Lopputulos on makea enkä ainakaan itse jäänyt kaipaamaan makeutuksia.

IMG_20160812_172321

IMG_20160812_172502

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kerro sit onnistuko 🙂
0
1 vastaus

Oo kiitos vinkistä,tuota voisikin kokeilla 🙂
0
1 vastaus

Kerro sit onnistuko 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: