Vaatekaappien kekseliäs uusi elämä!

Teksti

Puolisoni asui vaatekomerossamme muutaman vuoden. Toisinsanoen, sinne oli rakennettu hänen työhuoneensa. Lopulta hän päätti, ettei jaksa enää hengittää pölyisten vaatteiden keskellä. Ainoa potentiaalinen paikka uudelle työpisteelle oli lastenhuone. Kolme tietokoneen näyttöä, tietokoneet, kamerat ja lukuisat kaiuttimet sekä muut miehenhajuiset hilppeet. Kuinka ne saisi turvallisesti lastenhuoneeseen?

Minulle ei tietenkään riittänyt se, että ne olisivat korkealla. Lastenhuone on lastenhuone ja sen pitää näyttää lastenhuoneelta eikä editointikopilta. Niimpä vaadin puolisoani keksimään keinon toteuttaa työolosuhteensa niin, että lastenhuoneeseen mentäessä ei tarvitse varoa kalliita härveleitä ja kaiken on näytettävä siltä, että niitä ei olekaan siellä. Toisinsanoen, saa olla olemassa mutta ei näkyä. Budjettirajakin oli, eikä se ollut suuri. Olin aivan varma, että yhtäkkiä hän saakin hengitettyä lumppukaapissa oikein hyvin, mutta toisin kävi.

Makuuhuoneen lastulevyvaatekaapeista syntyi kaiken nielevä ja sisustukseen sopiva tilaihme. Itse nikkaroiden. Rahaa kului ainoastaan saranoihin ja ruuveihin. Kannen saa suljettua lapsilukkojen kera, samoin alaovet joiden sisällä on tietokone. Mitään ei näy ulospäin ja kaikki on lapsilta turvassa. Kosketinsoitin on pultattu kanteen kiinni, ja kantta nostaessa näppis ja hiiri pysyvät sitä vasten paikoillaan, joten mitään ei tarvitse siirrellä edestakaisin.

kollaasi (2)

WP_20160711_002

WP_20160713_002

Rahaa koko härvellykseen kului alle 20 euroa ja mikä parasta, makuuhuoneeseen vapautui kaappien myötä tilaa, vaatehuoneeseen sai tyhjennettyä kaappien sisällön ja puolisoni pystyy taas hengittämään!

Kierrätystä parhaimmillaan. Miten teillä on ratkaistu kolmiossa työhuoneongelmat jos sellaisille on tarvetta?

Katso myös ennen ja jälkeen kuvat vaatehuoneen kesyttämisestä! Syksy tuo tullessaan sisustusvimman muodonmuutoksineen 🙂

Kommentit

2 kommenttia
Jasmin

😀 pöytäkone tuossa meilläkin on, itseasiassa kaksi 😀 ne vain on piilotettu tuon pöydän sisään ja näytöt ovat litteitä 🙂 Läppäreitä on olemassa yhtä hyviä mutta toki ne ovat hinnoissaan.

Avatar

Nerokas idea! Itse olen johonkin keskiaikaan jämähtänyt enkä ole vielä suostunut luopumaan pöytäkoneesta, vaikka se ei kovin silmiä hivelevä sisustuselementti ole. 😀 Tuntuu että työpöydästä ei saa kivan näköistä tekemälläkään kun on kauttimia ja johtoja. Joku vastaava idea vois toimia – tai sitten joskus jonkun niin hyvän läppärin hankkiminen, ettei enää kaipaa pöytäkonetta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä