Hirveä sotku. Avun keksijälle liput Habitareen!

Teksti Jasmin

Tyttäreni ollessa lähestulkoon kalju, minä pohdin, miksi tyttölasten hiukset ovat epäsiistejä. Epäsiististi leikattuja ja epäsiististi laitettuja. Postasin kummastelevan jutun siitä, mikseivät äidit huolehdi lastensa hiuksista, mutta oma tukka on kiinni Diorin kumilenksuilla ja latvoihin suihkitaan Versacen hiuslakkaa.

En ota sanojani takaisin. Siihen minusta ei ole. Tiedämpähän vain omaan kysymykseeni vastauksen, näin muutaman vuoden jälkeen: Koska se on täyttä helvettiä.

tukkatakku

Vaikka sinä kieli keskellä suuta, karva kerrallaan erottelet umpisolmussa olevia suortuvia toisistaan, lapsi kirkuu kuin hengen hädässä. Suihkautat jokaiseen ohuen ohueen kiekuraan takkusuihketta ja irrotat ne toisistaan silkkihansikkain, lapsi on loukkaantunut. Toimenpiteen jälkeen lohtupillimehua ostaessa tyttäresi sanoo teatraalisesti kioskin tädille ”äiti kiskoi minun hiuksiani ja minua sattui niin paljon”. Kioskin täti pyytää henkilöllisyystodistuksesi koska ilmeisesti ostit k-18 jäätelön ja tihruaa nimeäsi jotta saa soitettua perääsi lastensuojelun.

Tukka 8 tuntia suoraksi kampaamisen jälkeen

Tukka 8 tuntia suoraksi kampaamisen jälkeen

Hiusten harjaamisen suhteen, et voi toimia lapsen näkökulmasta oikein. Olet aina julma, kovakourainen ja turhamainen. Tyttölapsen hiukset ovat kuin vinttikoirat. Kauniita katsella, kamalia hoitaa. Minä en ymmärrä, miksi jotkut kasvattavat pitkät hiukset poikalapsillekin. Antavatko pojat kammata paremmin tukkansa? Onko se kuuluisa sininen reippaus sittenkin dna:ssa ja kaikki puheet sukupuolisensitiivisyydestä joka kieltää sisäsyntyiset sukupuolijaottelut, ovat sittenkin huuhaata?

 

En voi käsittää, kuinka Frozenin Elsan tukka ei ole koskaan takussa. Sen on pakko olla peruukki. Tai sitten Elsan äidillä oli kasvatusvaiheessa mukana jokin tukkataika. Oli miten oli, minäkin tarvitsen taikaa. Tai siunauksen, ihmeen tai ihan minkä tahansa, ennenkuin luovun toivosta ja tyttäreni saa siilitukan. Eikös ne muuten ole muotiakin? Miksi taaperoille myydään minikokoisia aikuisten napapaitoja ja jopa rintaliivejä, mutta tukkamuoti on lasten keskuudessa ihan omansa?

IMG_20160810_092927

Nyt niitä taikoja ja ihmeitä saa vinkata. Älkää ehdotelko mitään mitä saa marketeista tai kookospähkinästä. Ne on kaikki kokeiltu ja tuloksettomiksi todettu. Paras ja toimivin neuvo palkitaan 2 lipulla ensiviikon Habitare sisustus -ja desingtapahtumaan. Jos mikään vinkkivitonen ei toimi, liput arvotaan torstaina 1.9.2016 klo 12 . Antakaa siis tulla, sähköpostiosoitteen kanssa! Millä selvittää tuhannentakkuinen tukka ilman kyyneliä ja traumoja? (Mainittakoon, että lippujen saajan tulee ilmoittaa osoitteensa 12 tunnin sisällä vastausajan umpeutumisesta siltä varalta, että postikin sattuisi takkuamaan).

Toistan. Muistakaa liittää kommenttiin sähköpostiosoitteenne, mahdollisen kuningasidean varalta, jotta saan toimitettua voittajalle liput.

Kommentit

46 kommenttia
Jasmin

Tää silkkijuttu on kans loistoidea, ehdottomasti sekin kokeiluun! 🙂

Avatar

Hiuslaatu on lapsilla yleensä niin pehmeä, että liekö ihmekonsteja löytyy =( Mutta kunnon öljynaamio ennen pesua auttaa pitämään hiukset liukkaana ja kampaaminen on ainakin hetken helpompaa.

Avatar

Hei. Meillä auttoi etikkavesi ja harjana tangle teezer. Etikkaveden tein itse, desi vettä ja loraus etikkaa. Etikan haju hälveni tukan kuivuessa.

Avatar

Pese lapsen hiukset pelkällä tehohoitoaineella. Älä siis käytä shampoota. Hoitoainetta reilusti ja huuhtelu ”huolettomasti” Harjaus joka aamu. Muuten se koskautuu seuraavana aamuna. Hiukset voi myös letittää yöksi. Lapsen hiuksia pestää n. kerran viikossa.

Avatar

Mä oon ihan samaa mieltä. Itellä on tosi pitkät hiukset ja ainoo mikä tepsii on just hiusnaamio eli ns tehokkaampi hoitoaine. Tärkeintä on että saa vaikuttaa vähän pidempään. Jopa 10min. Eli eka aineet hiuksiin ja sitte muut pesut alta pois ja viimeseks kevyt huuhtelu. Toivottavasti auttais 🙂

Avatar

Tangle teezer harja ja latvoihin hoitona kookos-öljyä ☺

Avatar

Hiuksiin jätettävä hoitoaine toimi meillä. Hiukset aina arkipäivinä leteillä. Ponnareita ja pinnejä oli joka värissä ja kaikilla kuvioilla. Siivouspäivinä niitä löytyi mitä ihmeellisimmistä paikoista.
Minulla kaksi pitkähiuksista poikaa ja itse ovat hyvin pienistä harjanneet hiukset aamuisin. Hiuslaatu ollut jäykempi kuin tytöillä.

Jasmin

Onko näitä jätettäviä aineita olemassa siis myös lapsille?

Avatar

XZ Muumi Niiskuneiti selvityssuihke on lapsille sopivaa.

Jasmin

Ihan yhtä tyhjän kanssa, kuten postauksessa lukikin 🙂

Avatar

Nuorena tyttönä ostin apteekista manteliöljyä (On kyllä tosi ”öljyistä”), sillä hoitelin pitkiä hiuksiani. Olen nyt jo mummoikäinen ja minulla on todella vahvat hiukset, ei siis vahingoittanut hiuksia eikä hiuspohjaa. Eikä sitä tarvita kuin ihan hiukan kerralla, aloitin aina latvoista ja tiheällä kammalla levittelin. Jos käytät niin tosi vähän kerralla.

Avatar

Nuorena tyttönä ostin apteekista manteliöljyä (On kyllä tosi ”öljyistä”), sillä hoitelin pitkiä hiuksiani. Olen nyt jo mummoikäinen ja minulla on todella vahvat hiukset, ei siis vahingoittanut hiuksia eikä hiuspohjaa. Eikä sitä tarvita kuin ihan hiukan kerralla, aloitin aina latvoista ja tiheällä kammalla levittelin. Jos käytät niin tosi vähän kerralla.

Niin ja sitten pesu. normaalisti

Avatar

Bonacuren latvasuojaa (sitä aitoa ja tuhtia – ei värjätyille hiuksille tarkoitettua) kosteisiin hiuksiin aina pesun jälkeen ja harjaus. Voi mahdollisia aamun takkuja selvitellessä sipaista vielä hitusen verran voidetta myös kuiviin hiuksiin.

Avatar

Meillä on 2.5 vuotiaalla hiukset melkein peppuun asti, harvoin on takussa, kylvyn jälkeen aina letille, ja ei kylpypäivinä on pampuloilla yms lähes aina. Käytetään sitä moomin shampoota ainoastaan, se hoitosuihke ei ollenkaan sopinut meille. Eli hiukset usein kiinni on meidän ratkaisu ollut 🙂 ja sitten olen kuullut niistä takku harjoista mutta kokemusta ei ole

Avatar

Tangle teezer saa kyllä pisteet! Lapsi tykkää itse harjata. Ja mitä useammin nii sen parempi. letit yöksi. Näillä meiä peikko neiti pärjää,mutta kyllä niitä kunnon harakanpesä takkuja silti välillä selvitellään

Avatar

Oman nelivuotiaan sotkutukkaan auttaa se, että tukka on letillä koko päivän. Pelkkä ponkkari ei riitä. Tukka menee pesussakin takkuun, joten jo suihkussa ”harjaan” vedellä ja sormilla tukan sileäksi. Ja kuivatessa vaan puristan hellästi veden pois enkö pöyhi pyyhkeellä. Kun märkää tukkaa lähden selvittämään on apunani tangle teezer harja ja Dermoshopista ostettu hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine : https://www.dermoshop.com/fi/products/3433-suihkehoitoaine?r=%2Ffor%2Fhair Tämä taltuttaa takut nopeasti 🙂 Kuiviin hiuksiin ei auta mikään…

Avatar

Lyhyemmät hiukset. Tyttölasten tukat olleet lyhyitä polkkatukkia meillä ennen kouluikää.

Jasmin

juuri tämän haluan välttää.. Tyttö oli ekat 2 vuotta kalju ja nyt kun viimein ei enää luulla pojaksi, olisi ihanaa että tukka saisi kasvaa 🙂

Avatar

Minulla on kolme kuvankaunista tytärtä ja jokaikinen peri isältään luonnonkiharan tukan! Joten tiedän tasan mistä puhut.. kun tytöt olivat pieniä, letitin usein päät täyteen pikkulettejä ja ne saivat olla niin kauan kun pysyivät.Ja kookosöljy on hiuksiin tosi näppärää evästä?

Avatar

Harjaus aamuin ja illoin ja pari kertaa välissä, jos hiukset ovat auki. Jos kiinni niin aamuin ja illoin. Näin ei pääse takut pahoiksi. Luonnonharjas harja on paras, etenkin sellainen missä myös muovipiikkejä joukossa. Hiusnaamioksi oon laittanut lapselle ekohoitoainetta kylvyn ajaksi. Faith in nature aloe vera hyvää, löytyy punnitse&säästä -kaupasta Lahdesta. Myös latvojen leikkaus itse tai kampaajalla auttaa. Lapsilla yllättävän sileät hiukset, mutta omat – Rölli peikko lähinnä. Silti ollut itellä ja lapsella pyllyyn asti hiukset ja ei olla kumpikaan itketty takkujen takia. Liputan siis ennaltaehkäisyyn, tosin en yhtä hurjasti kuin äitinä, joka sanoi aina harjataan tai leikataan. Ja myöhän harjataan.

Avatar

Meidän takkutukka oli hiukset harjaamatta kesän, koska takkuja ei tullut! Syy: uitiin paljon!
Sadevedellä kai pitäisi talvi mennä… Shampoota ei usein käytetä, silti talvisin on hiukset kovilla. Letit yötäpäivää, suojaavat pahimmilta takuilta!
Aijemmin olen käyttänyt vähän perusrasvaa märkiin hiuksiin. Toimii sekin.

Avatar

Kunnon selvittävä hoitoaine joka pesun yhteydessä (antaa vaikuttaa muutaman minuutin ennen pesua), välillä kunnon hiusnaamio vaikka saunaan mentäessä ja pyyhe päähän, hiuksiin muumi selvityssuihketta reilusti pyyhekuivina ja takkujen selvittelyyn sellainen hiusharja joka on tarkoitettu hiusjatkoille (ei revi). Itse ostin sellaisen kampaajani kautta. Kannattaa pitää hiuksia paljon kiinni ja esim. leteillä yöllä. 🙂 Varo myös shampoita jotka pesevät hiukset narskuvan puhtaiksi. Tsemppiä! Minun paksujen ja takkuuntuvien hiusteni kanssa on taisteltu aina ja nyt jatkan samaan taistelua oman tyttäreni hiuksien kanssa. 🙂 Joten tiedän tuskasi. Pyhyy.

Avatar

Tangle teezer, hiusöljyä (ite käytän ihan jotain perus marketin), hiuksiin jätettävä hoitoaine ja kun laittaa hoitoaineen suihkussa kannattaa tukka selvittää hoitoaineen avulla ja koittaa olla takuttamatta kuivausvaiheessa ?

Avatar

Suihkutettava hoitoaine kampaamosta ja tangle teezer lastenharja. Lastenharja siksi, koska siinä on sellainen rasia, jonne voi sitten ostella kivoja frozen pinnejä tai pompuloita, joita lapsi saa näperrellä kun harjaa hiuksia ja sitten valita jonkun mieleisen sieltä vielä palkinnoksi. Toivottavasti löytyy ratkaisu!

Avatar

Pitkähiuksinen 4v löytyy meiltä. Avainsanoja: Tangle teezer, hoitoaine (luonnonkosmetiikan – kokeilemalla löytyy se oma) ja jos ongelmia esim. hiustenpesussa & hoitoaineen käytössä, ota muksu mukaan valitsemaan ”se oikea” hoitoaine. Lisäksi: Lettikirja. On se sitten Frozenin lettikirja, Isin & tyttärien lettikirja tai YouTube-videot. Se oikea löytyy teille kyllä. Meillä harjataan hiukset aamuin, illoin (kerhossa aina kiinni) ja välillä päivälläkin, jos auki.

Avainsana: Pitkä pinna kaikille 😀 (en tiedä missä sitä myydään)

Avatar

Millainen hattu teillä on käytössä?Jos hattu on löysä ja liikkuu paljon se takuttaa meillä hiuksia entisestään.Materiaali myös vaikuttaa,meillä tiukahko trikoopipo paras?Siihen päälle nuo hoitoainepesut ja hiusten kiinni pitäminen niin pysyy takuttomampana.Itse myös leikkausin latvoja vähän säännöllisesti?

Jasmin

Kesät talvet sama juttu :/

Avatar

Käytän ihan perusvoidetta takkuihin, selvittää tukan ja kosteuttaa samalla.

Jasmin

Eikö se jätä tukan rasvaisen näköiseksi?

Avatar

Minusta tuntuu,että suurin syy sille, miksi lapsen hiukset tuntuu aina olevan tuhottoman takussa on se, että lapsella hiukset ovat jotenkin erilaatuiset, kuin vanhemmilla ihmisillä. Näistäkin kuvista huomaan ihan selvän yhdennäköisyyden Koison tukassa vaikkapa siskoni 4veen tai nuorimman serkkuni lapsuusajan tukkaan; lapsen hius on vielä jotenkin niin hentoista haituvaa, että se takkuuntuu todella hankalasti selvitettäväksi verrattuna aikuisen hiuksiin ja päälle vielä tietty se, kun lapsen päänahka ei kestä yhtälailla sitä harjauksen aiheuttamaa nipistelyä,kuin aikuisen.
Vaikka sanoitkin jo kaikki mahdolliset jutskat kokeilleesi niin itselläni kuivissa ja pitkissä hiuksissa toimii joku kunnon silikonipitoinen ja paksu huuhdeltava hoitoaine, jonka avulla suihkussa ollessa jo haron sormin isoimmat takut auki ja suihkun jälkeen laitan vielä jotain silikonia sisältävää hiusöljyä tai muuta jätetävää hoitsikkaa (silikoni siksi,että se jättää hiuksen pinnan liukkaaksi jolloin se pysyy sileämpänä kuivanakin tai toinen tehosiloittaja on yllättävää kyllä viinietikka, josta löytyy ainakin Yves Rocherilta valmiiksi purkissa oleva vadelmantuoksuinen hoitisneste tai sitten voit googletella sopivan sekoitussuhteen veden kanssa itsetehdylle etikkahuuhtelulle) . Suihkutettavat hoitsikat olen vuosien saatossa todennut aivan turhaksi takkujen selvittelyssä, päin vastoin tuntuu, että tukan kosteaksi suihkiminen vaan pahentaa tilannetta. Yksi niksi olisi myös hiusten letitys yöksi, jolloin ne eivät ehkä olisi niin nuhjaantuneet aamulla, mutta sitten pitää vaan olla niillä kiharasyheröillä hiuksilla päivisin, varsinkin, jos letittää tukan märkänä.

Avatar

Jos tukka pörrööntyy nukkuessa, niin silkkilakki tai vähintään silkkityynyliina käyttöön ja tukka leteille.

Ensimmäinen selvitys suihkussa, kun pää on täynnä hoitoainetta. Harjana, kuten muutkin kirjoittavat, Tangle teazer.

Hiusten kuivaus pyyhkeellä pörröttämisen sijaan, esim. puuvillaisella t-paidalla tms. kankaalla puristaen (paidasta kierretään ikään kuin turbaani, jolla vesi puristetaan pois varovasti).

Hiusöljy/-rasva kosteisiin hiuksiin ja hiusten kampaus kosteana. Lastenohjelmat pyörimään kampauksen ajaksi!

Suosittelen myös lettikampauksia! Afro-&luonnonkiharien hiusten hoitotuotteet (Helsingissä Natural beauty shop Hämeentiellä – tuotteet ja neuvot samasta osoitteesta)!

Avatar

Äiti harjas mun hiukset usein (etenkin partioleirin jälkeen!!) jo suihkussa hoitoaineen kanssa. Sen jälkeen huuhtelu, varovainen kuivaus ja uudelleen harjaus kuivempana.
Teininä päätin laittaa rastat ja sehän olikin mukavaa puuhaa harjata ne auki! Äiti käytti silloin koirien takkujen selvitys ainetta mikä autto tosi paljon. Paras keksintö kuitenkin oli koiran takkukampa jonka piikit pyörii ja siten luistaa paremmin hiuksissa.

Avatar

Oletko kokeillut Rapunzelin silkkiproteiinitippoja? Niillä saa ainakin viikon kestäneen äitinutturan takun auki? Oman pienen tukka ei tarvitse vielä noin järeitä konsteja. https://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenhoito-muotoilu/hiustenhoito/shine-drops-silkkiproteiini

Mites sitten se letitys hiusten aukiharjaammisen jälkeen? Iskä sanoi meille pienenä, että jos ei itse saa tukkaa kammattua loppuun asti, tukka menee poikki.Ei uskallettu inahtaakkaan enää takuista.

Avatar

Meillä melkein 3-vuotiaalla on lyhyt polkkatukka, jonka parturikampaajasukulainen onneksi leikkaa kuukauden parin välein. Hiuslaatu on muutenkin sileä ja harjaamme hiukset vain pesun jälkeen ja hoitoainetta emme käytä. Kuulostaa kyllä hankalilta nuo pitkät hiukset tähän verrattuna.

Avatar

swartzkopf repair rescue on paras pelastus. Pesun jälkeen pikku tippa ja kyllä toimii!! Itse käyttänyt vuosia 🙂

Avatar

Hei. Ongelma on henkistä laatua, ja tyttö ei yleensä huuda jos joku muu kun äiti kampaa hiuksia. Eli nyt hommaat samanongelmaisen tyttö-äiti yhdistelmän kaveriksi, teette treffit, tytöille takkutukkaiset nuket kammattaviksi, frozen pyörimään ja äidit kampaa toistensa tyttärien tukat, ja tietenkin hommaa voi pohjustaa sillä että leikitte kauneussalonkia. Toimii paremmin kun mitkään aineet.

Jasmin

😀 samanlainen huuto, oli kyseessä mummo, kummi tai isi. Tosin henkistä laatua se saattanee silti olla. Tuo on kyllä loistoidis että äidit kampaa toistensa lasten tukat! Kiitos!

Avatar

Hei. Itselläni on paksut ja pitkät hiukset ollut jo vuosia ja olen todennut kaikista toimivimmaksi Argan oil tuotteet, eli Argan öljyä sisältävät shampoo ja hoitoaine. Itselläni tällä hetkellä vain Argan öljyä sisältävä hoitoaine (jonka annan vaikuttaa 2-5min.) ja hiukset saa helposti kammattua ilman takkuja. Kaverini on kampaaja, hän tilaa tukusta tätä, joten jos ei itsellä tuttua niin läheiseen Parturi-kampaamoon kyselemään josko tilaisi 🙂
T. Jansku ( [email protected] )

Avatar

Siskoni käyttää 2w tytöllä muidenkin mainitsemaa Tangled Treezeriä. Itse ostin sen laivalta, minä joka on laiska harjaamaan, joten tulee karseet takut, niin nyt ne siliää samantein ilman sisäistä itkua. Sitä ennen käytin Herbinan hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Avatar

Itselläni on 2-vuotias pitkä hiuksinen tyttö ja myöskin liputan ko. Harjan puolesta! Muut kammat ja harjat vaan jäävät hiuksiin kiinni mutta tanglella saa ihan sairaan helposti, nopeasti ja kivuttomasti selvitettyä paksut luonnonkiharat hiukset. 🙂 suosittelen kokeilemaan, vaikkakin harjalla hiukan enemmän hintaa onkin.

Avatar

Kampaamoliikkeen Argan beauty serum on lyömätön!

Avatar

Meillä on neidillä pitkät hiukset, melkein takapuoleen asti. Hiuslaatu on suora ja liukas. Hiuksia on paljon, mutta yksittäiset hiukset ovat hintoja ja helposti katkeilevia. Meillä hiukset ovat aina kiinni. Siis aina.
Liukas hiuslaatu ei takkuunnu juuri koskaan. Selvittelemään sitä en ole joutunut ikinä. Meillä ongelma on lähinnä siinä, ettei hiuksia saa pysymään siististi kiinni. Vaikka kuinka letittää ja niputtaa, meinaavat jatkuvasti ”räjähtää” käsiin.
Kahdella pojallammekin on ollut pitkät hiukset. Hiuslaatu on erilainen jokaisessa päässä, siinä missä toisella tukka liittyy päätä myöten, toisella laskeutuu kauniisti laineille. Takkujen kanssa ei ole ollut ongelmaa, siksi pojallekin on voinut vaivatta sallia pidemmän tukan.
Paljon on siis kiinni huislaadusta.
Jo edelläkin ehdotettu lyhyempi malli voisi olla ratkaisu. Kulunut hius saattaa hakeutua takkuun helpommin.
Hiusten pesuun maltillisesti pesuainetta, mutta kunnolla hoitoainetta, sellaista siloittavaa..
Tangle teezer teillä toivottavasti onkin jo käytössä märkiä hiuksia selvittäessä.
Pesun jälkeen hiukset pidetään kiinni. Letit ovat hyviä ja nyt niin muodikkaitakin. Ylhäältä alas asti palikoitu tukka ei solmuun pääse.
Kuvien hiusten selvittelyyn luonnonharjaksinen harja sekä kunnon kampa takuille. Kun takku on hiuksen latvassa, ota tuleka ote hiussuortuvasta päänahan ja takun välistä. Toinen kätesi tekee sitten varmin ottein työtä takun parissa. Kiinnipitävä käsi puskuroin päänahkaan käyvää vetoa.
Turha hiusten pyörittely ja räpläily kannattaisi karsia mahdollisuuksien mukaan pois. Likaiset pikku sormet pyörittävän hiuksen helposti takun. Letti auttaa tähänkin.

Avatar

Hiukset näyttävät ihan mun hiuksilta, niitä on paljon ja ne ovat silkkiä. Itse kutsun omiani tuulitukaksi, koska noin ne käyttäytyy. Lapsena niitä kesytettiin niin, että latvoista leikattiin pois kuluneet pätkät, jotteivät vedä erikoistakkuun. Ja nukkuessa hiukset olivat kiinni. Tällöin ei jäänyt piilotakkuja, eikä yöllä tullut takaraivolle rastailmiötä. Tämä auttaa myös päiväaikaan. Heti, jos hiuksissani on jemmassa takaraivolla hiusten alla takkukohtia, niin se tekee pahimmillaan edelleenkin hankauksessa ja vauhdikkaassa päivässä tuon näköistä jälkeä. Ja sitten vain harjoittelin kestämään hiustenharjausta. Pidin kädessä pehmolelua samalla ja sitten päänahka tottuikin pitkien hiusten oheisongelmaan.
Hieman yllättäin ehdotus siis öisin hiukset kiinni, harjaus aamuin ja illoin harjausmaskotti kädessä.

Avatar

Nu skinin kosteuttava suihke, voi käyttää hiuksiin ja vartalolle. Ei jätä tahmeaksi. Meillä ainoa mikä on auttanut pörröiseen takkutukkaan. Jos säännöllisesti käyttää niin ei tule takkuja…ja kammatessa aina tyvestä kiinni ettei harjaaminen tunnu ikävältä..

Avatar

Lasten hiuksia ei tarvitse pestä sampoilla, ne kun eivät rasvoitu vielä kuten aikuisilla (saatika että pesisi etikalla). Sampoopesut voivat kuivattaa entisestään. Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Jos hiuslaatu on helposti katkeileva ja kuiva, voi hiuksiin suihkuttaa vesipesun jälkeen jätettävää öljysuihketta (kampaamoissa on erilaisia). Pesun jälkeen tulee kiiltoa ja silloin kampaaminen ainakin helpottuu, mutta mitään vinkkejä omapäiseen tukkaan ei valitettavasti muuten ole 🙂

Avatar

Ainoa mikä meillä auttaa on alkuperäinen Morocconoil, melkoisen tyyristä tosin on.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä