Yleinen 19.9.2016
TEKSTI Jasmin

Upea pinta vanhalle pöydälle kierrättäen -Lähes ilmaiseksi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Oletko hamstrannut kotiisi tavaroita jotka ovat tylsän värisiä ja ilmeettömyydellään vain korostavat masentavan harmaata syksyä? Kukapa ei olisi. Minun anoppini ainakin on. Hän keksi loistavan idean massapöydän tuunaamiseksi. Minulla on samanlainen pöytä omassa makuuhuoneessani joten silmäni olivat pudota kuopistaan, kun huomasin mitä hän oli omalleen tehnyt. Kaikenlisäksi ilman ansionmenetyksiä. Eli toisinsanoen ilmaiseksi. Maalaisromanttista, tyylikästä ja kaunista tekemällä vanhasta uutta. Halvasta kallisarvoista. Diy:ssä uniikki käden jälki on se juttu. Toista samanlaista ei ole.

Aion ehdottomasti toteuttaa saman. Tässä siis kyseessä täysin valkoinen kevyttä lastumateriaalia oleva sileäpintainen pöytä. Askartelutekniikka on naurettavan yksinkertainen. Tarvitset vain Erikeepperiä (eli puuliimaa) sekä esimerkiksi vanhan kirjan sivuja.  Sekoita liimaseoksesta neste jonka suhde on 1 osa liimaa ja 1 osa vettä. Revi haluamaasi paperia haluamasi kokoisiksi palasiksi. Sivele ne molemmin puolin liimalla ja laita pöytäpintaan. Anna kuivua. Pinta kestää kosteutta ja käyttöä. Projektia voi myös jatkaa jos ei heti ehdi saada valmiiksi joten tällälailla voi päällystää vaikkapa keittiön pöydän tai muuta isompaa settiä. Lakkaamista ei tarvita. Kuivumisen jälkeen tähän on pingotettu niittikoneella pitsi koristeeksi. Jos kyseessä on koristepöytä, voi siihen liimata vaikkapa nappeja, helmiä tai juuttinarua.

Tuunaa, kierrätä ja anna silmien levätä maksuttomassa sisustusharmoniassa. Lastenhuoneessa samaa tekniikkaa voi soveltaa esimerkiksi päällystämällä piirustuspöydän Akuankoilla tai Frozen sarjakuvilla.

whatsapp-image-2016-09-16-at-12-59-32

Tämä pöytä siis anopin kädenjälkeä.

poyta1

@JuhoKauko

whatsapp-image-2016-09-16-at-12-56-40poyta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: