Yleinen 20.11.2016
TEKSTI Jasmin

Melkein liian helpot browniet! (g)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Etsitkö maailman helpointa browniereseptiä? Tässä se on. Minusta ei edes tuntunut mutkien suoraksi vetämiseltä, sillä tässä ohjeessa kuitenkin rikotaan kanamuna ja kaadetaan purkista maitoa. Joten tämä ei ole eines. Eihän?

brownie2

En yleensä harrasta valmiita jauhoseoksia, mutta vierasvaraksi oli tarttunut Lidlistä Gluteeniton valmispakkaus suklaabrownieruutuihin. Edes leivinpaperin puuttuminen ei haitannut, sillä vuoka tuli paketissa valmiina. Sensijaan kaapista täytyy löytyä 1dl maitoa, muna ja 50g rasvaa jotta tästä saa taikinan. Jos maidottomuutta kaipaa, maidon voi korvata kauramaidolla tai muulla nesteellä. Kamat vain sekaisin ja siinä se.

img_20161113_143408

Pelkät alastomat ruudut tuntuivat liian helpoilta ja lapsikin vähän pettyi tämän leipoumuksen yksinkertaisuutta, joten kaivoin esille kaapin perukoilta jämäsuklaat ja voin rippeet. Sekoitin ne kahvitilkan kanssa kattilassa mokkapalakuorrutteen tavoin. Kuorrute levitettiin ruutujen päälle ja päälle pistettiin, mitäpäs muutakaan kuin Lidlin minikokoisia smartiesrakeita.

img_20161113_143706

Täydellistä ja vaivatonta laiskan tai kiireisen äidin leivontaa gluteenittomasti. Saapuuko vieraaksi gluteeniton kahvittelija mutta perheessänne ei leivota gluteenittomasti? Lienee huomattavasti järkevämpää hankkia valmis kerran käytettävä brownieaines, kuin kilo gluteenitonta jauhoseosta kaapin perälle keräämään jauhomatoja. Voit myös tarjoilla viinirypäleitä ja banaanilastuja, mutta tämä on kyllä lähestulkoon yhtä vaivatonta.

brownie

Suosittelen! Ohje luonnollisesti paketin kyljessä. (Tämä ei ole mainos)

Tiedättekö muita valmisseoksia joista tulee aidonveroisia? Kasvattaisin mielelläni matalan aidan hätätapauslistaani.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos vinkistä! Menee kokeiluun 🙂
0
1 vastaus

Jep. Farinan suklaakakkujauheseos. gluteniton.Tarvitaan vaan munia ja rasvaa.
Mä teen meijän maito/munanallergikolle muffinit ja täytekakunkin siitä.
Laitan banaanin ja munan tilalta perunahiutaleita hiukka, joskus kauravispin sekaan pehmentään suklaan makua.
Kaikki sekas ja muffinivuokiin tai mitä haluaakaa tehä ja namskis! Kaikki söis noita. Kantsii kokeilla. Kauravispi ei mee mikskää ja perunahiutaleet (huom! Hiutaleet ei perunamuusijauhe) säilyy kyl avattunaki kaapissa. Tai lopuista voi tehä vaik muusia.
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä! Menee kokeiluun 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: