Stylistin pukemana Kämpissä -Asupostaus!

Teksti Jasmin

Tiedättekö ne päivät, kun saa olla prinsessa? Useimmilla ne ovat hääpäiviä. Minun hääpäiväni oli ihana, mutta prinsessapäivä se ei ollut. Olin yltäpäältä kutittavassa ihottumassa. Morsiuskopissa ennen vihkimistä itkin meikkini pilalle koska luulin, että minut jätettiin alttarille. Puolisoni oli 20 minuuttia myöhässä eikä vastannut puhelimeen. Hääjuhlassa olin valinnut huonot kengät enkä kokenut, että hääpukukaan oli ihan ominta minua. Olin valinnut sellaisen, joka varmasti mahtuu päälleni. Minulla oli äärimmäisen hyvä olla juuri alkaneessa avioliitossani, mutta hääpuvussani ja kehossani olin vieras.

Minä sain kokea ”päivä prinsessana” vuorokauden yllättäen. Sellaiset ”maailman parhaat jutut” tulevat useimmiten aivan puskista. Silloin kun sitä vähiten odottaa. Olin juuri kirjoittanut postauksen jossa pyysin lukijoitani valitsemaan kuudesta vaatekaapin hätävaramekosta vähiten huonon bloggaajien Kämp-hotellin illanistujaisiin. Sain vastauksia satapäin niin kommenttiboxiin, kuin someenkin. Ne menivät aikalailla tasan. Eriävien mielipideiden lisäksi, viestiboxiini oli kilahtanut ”Saanko tulla auttamaan” -viesti. Ja siitä kaikki sitten lähti.

Ihan oikea pukeutumisneuvoja pyyhälsi ovelleni. Niinalla oli kaikki valmiina. Niin teoriassa, kuin käytännössäkin. Kesäkolttuni jäivät kaapinperukoille ja mummolookäipästä kuoriutui kelpo juhlija muutamassa tunnissa! Ensimmäistä kertaa elämässäni koin, että vaatteet päälläni ovat mukavat ja joku on ihan oikeasti katsonut, että ne sopivat päälleni väriä myöten. Tämänkaltaiset hypetyspostaukset omasta ulkonäöstä ovat tietenkin Suomenmaassa sopimattomia koska vaatimattomuus on hyve. Kämppi kuitenkin oli jo juhlapaikkana (kiitos Sofia, järjestit mielettömän bilemestan!) elämys tällaiselle tavalliselle maalaistontulle joten tuo ilta ansaitsi ehdottomasti tyytyväisyyden omaan ulkonäköönsä. Kiitos Nina!

Tämä on siis oikeastaan elämäni ensimmäinen asupostaus!’

img_5810_mod-recovered

Aurinkolasit: Chanel Korvakorut; Edblad Meikki: silmien alunen Joe blasco orange highlite 1, Diorskin forever compact 020 meikki-puuteri, Diorblush 873 cherry glory poskipuna, Dior 5 couleurs eyeshadow 370 secret charm luomi-väri, Chanel rośe platin kajaali.

img_5763_mod-recovered

Laukku Minna Parikka. Kuva ja minun lähmäiset sormeni eivät tee oikeutta ihanalle Parikan luomukselle. Jopa photoshoppaus petti, sormenjälkiä ei pelasta mikään. Tämän vuoksi laukut ovat naisen aarteita ja niitä tulisi kohdella sellaisina. Eli toisinsanoen pestä kädet syönnin jälkeen ja vasta sen jälkeen puuteroida nenä.

img_5993

Vihreä väri hieman jännitti. En olisi valinnut sitä henkarista mutta päällä väri ja malli näytti aivan erilaiselta ja oikeastaan ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Tällaisena pukeutumisasioiden pohjanoteerausihmisenä vyön solmimista täytyi opetella kerta jos toinenkin mutta kun se alkoi Ninan mielestä sujua, vioitiin sanoa että minut uskaltaa päästää sen kanssa myös yksin vessaan

img_5791_mod-recovered

Mekko: Franca collection Vyö: Pieces

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Mekon väri kaunis ja sopii sulle 🙂 Kampaus olisi ehkä saanut olla mielestäni ”aikuisempi”..ehkä joku kaunis nuttura.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä