Tähtibloggaajana Marja Hintikka Livessä!

Teksti Jasmin

Sain viimeviikolla mahtavan tilaisuuden osallistua Marja Hintikka Live-showhun tähtibloggaajan roolissa. Minun vaatekomeroni on asukriisien luvattu maa. Suora tv-lähetys ei tietenkään pienentänyt kuilua minun ja muotimaailman välillä.

Tämä päivä oli siis erityislaatuinen myös pukeutumisen osalta. Sain kunnian pukeutua Joseph Ribkoffin mekkoon joka lumosi minut heti ensisilmäyksellä. Joseph Ribkoff on Kanadalainen merkki jonka suosio perustuu istuvuuteen ja toimiviin materiaaleihin. Mekko tuntui jo ensisovittamalta päällä juuri siltä, miltä vaatteen kuuluukin. Eli ei miltään. Höyhenen kevyt, ilmava, kehoa muotoileva mutta silti vartaloa imarteleva materiaali oli kerrassaan täydellinen.

img_9049

Liihottelin pitkin studiota ja takahuoneita tietäen, että voin luottaa niin asuuni, kuin Ylen meikkaajan tekemään maskiini. Jännityksen aiheuttamilta kyyneliltä ei vältytty mutta onnistuin pitämään kasvoni tahriintumattomina. Pukuni kesti myös käsien tärinän tuoksinassa läikkyneet kahvit. Loistava värivalinta, kukaan ei huomannut mitään.

Olin kertakaikkisen kauhuissani ja aivan varma, että onnistun saamaan kieleni solmuun tai ainakin hikan. Jos ei mitään muuta, mekko repeäisi juuri sillä hetkellä kun kamera kääntyy minuun. Väriloisto oli kuitenkin yhtä vankkaa tekoa, kuin puolisoni joka vakuutti minun kuulostavan oikein hyvältä. Ulkonäöllä kun ei kuulema ole mitään väliä, kun talousasioista puhutaan.

Show piti jälkikäteen katsoa areenasta uudestaan, sillä en jännitykseltäni kyennyt seuraamaan keskustelua kovinkaan hyvin. Kaisa Liskin lausuessa pahaenteisesti ”Suomessa on sellaisiakin naisia, kenellä ei ole ollenkaan omaa tiliä, vain yhteiset tilit puolisonsa kanssa. Se on paha paha juttu” -tiesin olevani oikeassa paikassa.

Ylen kameravatasto on oikein kuvauksellinen selfiepaikka. Ehdottoman aliarvostettu.

Ylen kameravarasto on oikein kuvauksellinen selfiepaikka. Ehdottoman aliarvostettu.

img_5256-1

Sain kunnian tavata ihanan Jenny Lehtisen! Jennyn luotsaama Läskimyytinmurtajille jatkoa saava Vaakakapina starttaa Marja Hintikka -liveshown ohjelmapaikalla ihan kohta!

Suoran lähetyksen jälkeen luin hämmentyneenä puhelimestani ”hyvin meni” -viestejä. En sisäistänyt laisinkaan, että kaikki näkivät koko jutun reaaliajassa. Sana suora lähetys konkretisoitui onnekseni vasta jälkeenpäin.

Aivan mahtava kokemus.-Kiitos! Jakso tuli suorana 5.12 20016 mutta on vielä katsottavissa Yleareenassa. Vieraina Wilson Kirwa ja Kaisa Liski, aiheena Raha!

Kommentit

2 kommenttia
Jasmin

<3 :D

Avatar

Ihana sinä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä