Kehorääkkäys -Oikotie vai kiertotie?

Teksti Jasmin

Mikä siinä kehossa oikein on vikana, kun sitä tarvitsee kaikilla mahdollisilla keinoilla kurittaa? Kuka meistä voi rehellisesti sanoa harrastavansa liikuntaa, josta todella nauttii? Ja vielä siksi, että se on kivaa, eikä siksi että ajatus liikunnasta kuluttaa kaloreita tai muokkaa vartaloa. Olen viimevuonna julkaissut useita postauksia painonpudotuksen jälkimaininkeihin liittyen. Näyttänyt vartaloani joka on kovasti kärsinyt 40 prosentin painon putoamisesta. Saarnannut paatoksellisesti siitä, kuinka laihdutus ei tuo onnea ja miten jokaisen pitäisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

Kun sain ensimmäisen kerran kuulla ”helppo se on tolla timmillä ja kiinteällä kropalla sanoa, ettei laihdutus tuo onnea” päätin nostaa paitaa. Totuus on meille se, mitä me näemme. Siksi meidän on muutettava sitä. Se kokonaiskuva mitä me näemme omin silmin internetissä tai kaupassa, ei ole totta. Sen vuoksi sekään, mitä me näemme peilistä ei ole totta.

Me yksittäiset bloggaajat olemme pisaroita valtameressä, mutta pienenä pisarana minä haluaisin ajaa alas epämiellyttävän liikunnan ja kriminalisoida sanan ”läski”. Kerroin edellisessä postauksessa, minua häirinneen vatsanahkani kuntosalilla. Hävetti, jos joku huomaa sen valkoisen t-paitani alta. Siinä vaiheessa, kun valkoinen t-paita tuntuu liian paljastavalta vatsan suhteen, on aika punnertaa julkisesti vatsoineen päivineen. Häpeä ei tykkää päivänvalosta.

Vloggaaminen on kuulemma nykyaikaa, joten tässä tulee minun osuuteni ostostv-mainontaan! Entäs jos alkaisimmekin myymisen sijaan kauppaamaan luopumista? Luovuttaisiinko ensimmäisenä armeijapunnerruksista?

Youtubekanavaa voi jäädä seuraamaan tästä.

Kommentit

6 kommenttia
Jasmin

<3 ja sinä

Avatar

”Kuka meistä voi rehellisesti sanoa harrastavansa liikuntaa, josta todella nauttii? Ja vielä siksi, että se on kivaa, eikä siksi että ajatus liikunnasta kuluttaa kaloreita tai muokkaa vartaloa.”

MINÄ MINÄ *nostaa käden ylös*. Rakastan lähes kaikenlaista liikuntaa.Nyt kun on kaksi pientä lasta niin kerkeän vain käydä pari kertaa viikossa salilla ja pari kertaa astangajoogassa ja varsinkin joogaaminen on ihan MAHTAVAA. Kroppa välillä oikein huutaa liikuntaa, kun ei pääse niin paljon kun tahtoisi. Olen toki hieman alipainoinen, joten kaloreita mietin yleensä vain siinä mielessä, että mistä niitä saisi eniten, varsinkin nyt kun imetän. Mutta summa summarun kammoksun ajatusta, että liikunta olisi minulle vain kehon muokkausta…

Jasmin

Hei ihan mahtavaa 😀 Tällaiset kommentit on loistavia kannustimia meille jotka pohdimme, että mitäs jos liikunnan vaan kuuluukin olla pakollinen paha!

Avatar

Oot ihana!❤

Jasmin

<3

Avatar

Ihana ihana sinä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä