Oppilaana tänään Fitness-tv:ssä – Ei kannata missata tätä!

Teksti

Tiedättekö te ne asiat, joita kovasti haluaisitte osata, mutta jostakin käsittämättömästä syystä, ne eivät vain onnistu? Joillakin sellaisia saattaa olla piirtäminen ja toisilla nakukakun leipominen. Minun ja tavoitteideni välillä on puoli metriä sulaa mahdottomuutta. Kyse on leuan vedosta.

leuanveto

Olen muutaman kerran katsellut kuntosalilla, kuinka ihmiset kiskovat itseään käsiensä varassa ylöspäin ja raskaankin kokoiset miehet nousevat kuin höyhenet. Itsevarmana olen kiivennyt tuolille, potkaissut sen altani pois ja kuvitellut nostavani kehoni ylöspäin sulavasti ja kevyesti. Tulos on tietenkin ollut toivoton. Olen lähestulkoon joka kerta roikkunut raskaine jalkoineni viivasuorana häpeästä jäykkänä. En kehdannut räpistellä leuanveto tangon kanssa toistamiseen kuntosalilla joten ostin sellaisen kotiin. Epäonnekseni se ei sopinut oven karmeihimme. Ei auttanut muu kuin järkeily. Minä osaan punnertaa, kyykätä ja juosta. Se riittäkööt. Jos minun käteni ovat vetelää spagettia, minä en vedä leukoja. Voin silti pitää kiinni ykköstavoitteestani, puolimaratonista.

Niimpä leuanveto jäi. Kunnes minä sain huikean mahdollisuuden päästä ammattilaisen oppiin. Tammikuussa lanseerattu ”koko suomi treenaa”-setti on käynnistynyt ja tänään ohjelmassa on Guinesin ennätyksen haltija Joonas Mäkipelto ja leuanvedon alkeet! Minä sain tilaisuuden päästä suoraan lähetykseen paikan päälle Joonaksen oppilaaksi enkä missään tapauksessa aio jättää väliin elämäni tilaisuutta oppia vetämään leukoja.

Koska koko Suomi treenaa, sama tilaisuus on kaikilla ja teillä vieläpä omassa olohuoneessa! Avatkaa ihmeessä Fitness Tv (2.99e)ja loikatkaa leuanvedon saloihin. Reeni kestää 45 minuuttia. Jos minä voin oppia leuanvedon alkeet, kuka tahansa voi. Tai voinko minä, se selviää tänään klo 1745. Olen jäätävän innoissani. Ja vähän myös kauhuissani. Entäs jos en yletä tankoon?

fitness

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä