Täydelliset lastenhuoneen säilytysratkaisuvinkit ja huikea arvonta!

Teksti Jasmin

Lastenhuoneen murheenkryyni on useimmissa perheissä pikkusälä. Keinuhevoset, kalusteet ja taulut löytävät paikkansa vaivattomasti. Tavaroille, joita ei ole kovin paljon, mutta silti ne on oltava, ei olekaan niin helppoa löytää säilytysratkaisua, jossa ne pysyisivät tallessa. Ainakaan esteettistä sellaista. Me olemme joskus säilyttäneet muumeja jopa pakastusrasiassa paremman puutteessa. Pikkulegot niinikään aiheuttavat myös fyysistä tuskaa. Ne piiloutuvat salakavalasti mattoon ja muistuttavat olemassaolostaan useimmiten silloin, kun kannat syliin nukahtanutta lasta sänkyyn. Ikävä kyllä, sitä katastrofia ei pelasta minkään tyylin säilytysratkaisu. Silti säilytämme pikkulegot mielummin jossakin muualla, kuin repaleisessa alkuperäislaatikossa.

IMG_9305_1

Ylipäätään kaikenlainen säilyttäminen on lastenhuoneen kannalta hankalaa. Useita lelukategorioita on hankala saada pysymään omissa uomissaan. Jos jonkinlainen konsti löytyy, se ei välttämättä hivele silmiä. Uusi vuosi lähti kuitenkin käyntiin järjestyksen merkeissä. Päätimme ottaa askeleen kohti kaaoksen kesyttämistä. Lajittelimme 3 eri lelukategoriaa Jollyroomilta saatuihin matkalaukkuihin. Ne on helppo pinota päällekkäin, eivätkä näin vie paljoakaan tilaa. Erikokoiset salkut ovat lisäksi omaan silmääni hyvin kauniita ja jotenkin nostalgisia. Väritykseltään ne kolahtivat suoraan pinkin prinsessan sydänjuuriin. Olen yrittänyt päästä eroon lastenhuoneen kolhouden tunteesta ja näin pilpehöörit on helposti upotettu sisustukseen.

IMG_9287_1

Lastenhuoneen murheenkryynistä onkin helppo loikata koko asunnon murheenkryyniin koskien leluja. Monen perheessä olen nähnyt säännön, ettei olohuoneeseen saa tuoda lastenhuoneen tavaroita. Meillä tällaista ohjenuoraa ei missään tapauksessa noudateta. Tämän vuoksi olohuonettamme on koristanut jos jonkinmoiset lelukopat, joista en juurikaan ole tykännyt. Ratkaisuksi olen haaveillut olohuoneen pöytää, joka olisi samalla leluarkku. Ajatus liiskaantuneista pienenpienistä sormista ovat pitäneet minut kuitenkin poissa huonekalukaupoilta. Jollyroom tarjosi ratkaisuksi täydellisyyttä. Ihana puinen säilytysarkku joka on samalla penkki. Sen sisälle mahtuu aimo annos leluja, kruunaa olohuoneen ja pitää sen seesteisenä leikeistä huolimatta. Kansi on kevyt ja jousimekanismi estää kannen tippumisen joten se ei jätä alleen painajaisia ja on helppo pienenkin lapsen nostaa. Lelujen ollessa korjattuna, mikään ei paljasta olohuoneemme olevan pääasiallinen leikkitilamme. Penkin leluarsenaalia on helppo vaihdella. Siellä voi pitää pelkästään pelejä ja askartelutarvikkeita, tai vaihtoehtoisesti legoja ja palikoita. Sitten, kun leikki-iästä on kasvettu ohi, mahtuu penkin sisälle kätevästi äidin käsityöt tai sen voi siirtää eteiseen kenkienlaittopenkiksi. Olen vaikuttunut.

IMG_9302_1 IMG_9326

Kaikkea ei haluta kuitenkaan piilottaa säilytysratkaisuihin minimalismia kunnioittaen. Ainakin meillä on myös muistoesineitä, jotka haluan säilyttää esillä. Ongelmamme ovat kuitenkin hyllyt, joihin kerääntyy koriste-esineiden lisäksi kaikkea muutakin, joka on nostettava juuri sillä hetkellä pois käsistä. Useimmiten ne jäävät niille sijoilleen ja ennenkuin huomaankaan, hyllyt ovat täyttyneet pilpehööristä ja roippeesta. Pöly kerääntyy ja näkymä on levoton. Lastenhuoneen sisustusosiosta löytyi ratkaisu tähänkin säilytyspulmaan. Hyllyt, joihin mahtuu vain välttämätön! Joskus liika tila on tuhoisaa. Hempeät sydämen muotoiset hyllyt kätkevät sisäänsä juuri sen, mitä hyllyn päälle kuuluukin. Mitään ylimääräistä ei mahdu. Seinänäkymä pysyy itseoikeutetusti juuri siinä käytössä, kun sen toivookin olevan. Ja aivan itsestään vain tilaa rajoittamalla! Hyllyjä löytyy myös muissa väreissä, aiomme hyödyntää samaa katsontakantaa jatkossa myös makuuhuoneessamme. Hyvästi romunkerääjähyllyt!

IMG_9290_1

Lastenhuoneen sisustus on kinkkistä vanhemmalle. Meillä tuntuu olevan sisäänrakennettu tarve uloittaa esteettinen kontrollimme asunnon jokaiseen nurkkaan. Lastenhuonetta kuitenkin on mahdoton hallita, sillä sitä käyttää pääasiassa joku muu kuin me. Lapsen itsesäätely ei vielä leikki-iässä ulotu täydelliseen järjestyksen pitoon, joten aikuisen avulle on tarvekin. Estetiikka jää meillä tietenkin toiseksi, mutta minä viihdyn kauniin sisustuksen ympäröimänä ja kaoottisesta sisuksestani huolimatta pidän yllättävän paljon ulkoisesta järjestyksestä. Edellämainittujen ratkaisujen avulla lastenhuone kertakaikkisesti Konmaria lainatakseni säkenöi!

IMG_9299_1 IMG_9293

Haluatko voittaa saman setin? Kerro miten teillä jokin säilytyspulma on ratkaistu, tai mikä olisi unelmaratkaisusi!  Kilpailu päättyy 30.1. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan.

Kannattaa käydä katsomassa mitä kivaa Jollyroomilta löytyy lastenhuoneeseen,  nyt teet vielä löytöjä tarjoushinnoin!

Yhteisyössä Jollyroom

 

Kommentit

58 kommenttia
Avatar

Ihan parasta olisi, kun kaikki tavarat saisi kaappeihin keräämästä pölyä. Kuitenkin niin, että lasten olisi helppo ottaa itsekin esillä leluja ja vaatteita ym. Toivoisin enemmän säilytystilaa.

Avatar

Meillä pyritään lahjoittamaan kaikki lelut, joilla ei liiemmin leikitä, eteenpäin. Näin tilaa tulee enemmän ja lelut voi säilöä järkevämmin. 🙂

Avatar

Meillä on käytössä myös noita salkkuja, peltisiä kylläkin toistaiseksi. Salkussa jossa on muumin kuva on muumeja, salkussa jossa on pupun ja nallen kuva on Sylvanian families -hahmoja jne. Toimii, ainakin jotenkuten ja lapsikin (halutessaan) ymmärtää logiikan! 🙂 Tuo setti olisi ensi kesänä rakennettavaan leikkimökkiinkin ihana, tulen siis mukaan arvontaan.

Avatar

Moikka! Meillä tuo legopulma on ratkastu niin, että ne on levällään yläkerran aulassa. Pikkuvejellä ei sinne ole asiaa eikä niitten päälle tallaa öisin. Toimii tietty vaan jos on yläkerta tai jotain muuta ”hukkatilaa”. Toinen vinkkivitonen on meillä se, ettei keittiöön tuoda leluja. Sovittiin näin isoveljen kanssa, ja kummasti ruokapöydässä sättääminen on vähentynyt ? Mutta tommonen arkku olis hieno, mukana siis arvonnassa!

Avatar

Meillä on lapsen sängyn alla vedettävä puulaatikko, johon saa helposti siivottua lattialta autot pois. Tämä on toiminut hyvin ja tuntuu lapsestakin hauskalta leikiltä.

Avatar

Meillä on iso lipasto lastenhuoneessa, jossa lähes kaikki lelut ovat. Käytännöllisyydestä en ole ihan varma, mutta toistaiseksi ei ole parempaa ratkaisua keksitty.. olisi ihana saada lajiteltua lelut lajeittain.

Avatar

Me ostettiin just yksi kankainen lelukori pehmoleluille. Eli yksi asia ratkaistu, mutta monta leluongelmaa vielä ratkaisematta 😀

Avatar

Meillä on olohuoneessa monta Ikean laatikkoa, johon lelut pyritään laittamaan mutta tahtovat vaan mennä siellä hukkaan ja sekaisin, enkä yhtään tykkää enää niiden ulkonäöstä. Haaveilen juuri samankaltaisesta arkusta johon tavarat saisi kunnolla pois silmistä! Ja nuo pienet laukut on todella näppäriä, meillä sitä sälää olisi moneen settiin!

Avatar

Mä liputan Ikean stuva laatikoiden puolesta!!!Meillä on niissä dublot ja junaradan palat. Mahtuu ihan uskomattoman paljon tavaraa!!Mutta nuo kaikki pienet jutut vaatii vielä vähän työstämistä 🙂

Avatar

Meillä on lapsilla kallax hyllyt joissa koreissa lelut, pojilla on myös leluarkku pehmoille, mutta tytöltä sellainen vielä puuttuu. Isompia leluja on sitten hyllyn päällä ja esim isot autot menee kivasti sängyn alle parkkiin.
Tuo setti olisi ihana meidän pienelle tytölle joka saa maaliskuussa oman huoneen 🙂

Avatar

Unelmaratkaisu ois meilläkin tuo säilytysarkku 🙂 olohuoneessa on aika paljon lasten leluja tällä hetkellä jotka olis kiva saada johonkin järkevään säilytykseen 😀 aiemmat säilytysratkaisut lapset laitto yhen leikin aikana jo palasiksi joten tuo arkku saattas kestää vähän paremmin… 😀

Avatar

Lapsen sängyn alla on harmaa ja valkoinen Lego-säilytyslaatikko, joissa on rakennuspalikat ja junaradan osat.

Avatar

Meillä pinnasängyn alta löytyy säilytyskorit sellaisille leluille, kirjoille jotka vielä odottavat pienen neidin 3,5kk kasvamista. Myös neliöhyllyt ideasta ovat saaneet paikkansa seinältä. Lelumäärien ja neidin kasvaessa leluja ja pelejä joudutaan sijoittamaan enemmän näkyvälle johon kaivataan tämänkaltaisia ideoita. <3

Avatar

Meillä on vähän leluja kun lapset on alle 2 v. eikä vielä leiki niin paljoa. Tulevaisuudessa toivon, että osaan hankkiutua eroon turhista leluista.

Avatar

Barbit kauniissa matkalaukuissa, toimivat samalla leikkialustana ja vaatekaappeina barbeille. Lelukaappina vanha liinavaatekaappi mihin saa ovien taakse piiloon muut ihanat pikkusälän laatikot. Legot isossa matka-arkussa. Sitten vielä kun joku ne niihin omille paikoilleen jaksaisi laittaakin!

Avatar

Tarpeeksi lipastoi ja laatikoita. Ylimääräinen tavara kiertoob
Silti silloin tällöin seka melska..mukana arvonnassa siis

Avatar

Ikean hyllyt on myös meillä käytössä, laatikoihin saa helposti kerättyä lelut ja ovat myös piilossa, joten välillä näyttää myös siistiltä 😀

Avatar

Osa tavaroista on lasten ulottumattomissa, jottei kaikki muistipelit ole aina levällään pitkin kotia. Lastenhuoneen sisustuksesta ei kyllä voi puhua meillä. Olisi ihana saada huoneesta viihtyisä!

Avatar

Ikean lokerohylly ja siihen sopivat isot laatikot. Osaa pienetkin hyvin siivota esim. autot ja duplot omiin laatikoihinsa! Vielä on kuitenkin valitettavasti niitä sekalaista sälää sisältäviä laatikoita..

Avatar

Sängynaluslaatikot on meillä ollut hyvä ratkaisu. Edellisessä kämpässä oli liian vähän kaappitilaa, jolloin yhden lapsen vaatteet olivat niissä ja tällä hetkellä uudessa asunnossa niissä on palapelit 🙂 arkku jossa voi istua päällä, olisi Kiva.

Avatar

Leikkimättömät lelut kiertoon. Sängynaluslaatikoihin erikseen dublot ja sekalaiset lelut. Helppo siivotakin niihin.

Avatar

Muutettiin just kolmiosta kaksioon 😀 3v ja 1,5 v poikien lelut on olkkarissa ”ylimääräisen” tv-tason päällä isoissa muovilaatikoissa. Toimii hyvin vielä kun ovat pieniä.

Tulevaisuudessa varmaan hommataan poikien omaan huoneeseen kallaxin tyylinen ratkaisu ja kirjahylly.

Keittiössä on esim. purkkien kannet pussissa kaapinoven sisäpuolella koukussa. Olkkarissa on aikuisten kirjat näppärässä kulmahyllyssä. Tarpeetonta kai sanoa että häkkivarasto on turvoksiin täynnä 😀

Avatar

Okt:sta kaksioon muuttaminen 4v:n kanssa on ollut vähän haastavaa, eli pyörremyrskyn keskellä täältä moi! 🙂 Olohuoneen pöytänä toimii arkku, jonne voi laittaa lelut piiloon ja retropuusohva toimii myös toimivana piilopaikkana sellaisille jutuille, jotka eivät ole jokapäiväisessä käytössä. Mutta vielä pitäisi ammentaa ideoita lapsenhuoneen / aikuisen makuuhuoneen yhdistämisen suhteen, itse sulatan kyllä prinsessalakanat mutta Nalle Puh-tauluja seinillä en 😉

Avatar

Juuri katsoin jollyroomilta samaista säilytysarkkua olohuoneeseen missä pääosin leikitään, sopisi täydellisesti muuhun sisustukseen. Duplot kaipaavat uutta säilytystilaa juurikin vanhojen pahvilaatikoiden sijaan. Pienelle prinsessalle parasta ? läpinäkyvät muovilaatikot kannella käteviä säilytysratkaisuja kaappiin.

Avatar

Roolivaatteet, hatut, miekat ja muut humpukkeet on meillä säilötty kankaisiin pyykkikoreihin. Niihin ne on helppo kerätä leikkn loputtua ja niistä niitä on helppo kaivaa.

Avatar

Meillä ei ole ollut säilytyksen kanssa ongelmia, ainakaan vielä, sillä meidän tytön huoneesta löytyy vaatekaappi sekä vaatehuone . Vaatteet oleilevat kaapissa ja tilavasta vaatehuoneesta on tehty leikkihuone, jossa on yhdellä seinällä hyllyjä ja laatikoita 🙂 noi salkut on kyllä ihanat!

Avatar

Meillä on olohuoneessa kivan näköinen kori, jossa lelujen paikka tässä tilassa pitäisi olla, jos niillä ei leikitä. Ja poikien huoneessa on ikean laatikoita ja kirjahylly. Iso ongelma tai eniten äidin hermoja rassaava juttu, on lelut jotka kulkevat nyt olohuoneen ja poikien huoneen välillä ja tuntuu ettei oikeasti millekään ole omaa paikkaa. Jostain syystä myös keittiöön kulkeutuu paljon leluja 1-vuotiaan tahdosta ja siellä voisikin olla oma lelulaatikko. Työn alla lelujen järjestäminen järkevästi ja äidin pinnan piteneminen lelujen suhteen 😀

Avatar

Meillä on kankaasta tehtyjä pyykkikoreja lelukoreina 😀 Toimii vallan mainiosti. Muuten ollaan kyllä pulassa säilömisen suhteen, tuntuu, että kaikki on vähän vinksin vonksin.

Avatar

Ihanat nuo sydän hyllyt! Meillä kaikki pikku sälä, kuten erilaiset ukkelit ja lapsen ”tärkeät aarteet” tuottaa säilytyksen pulmaa sillä tämä äiti tykkäisi että kaikilla leluilla olisi oma paikka eikä yhtä isoa sekalaatikkoa… 🙂 Uudelleen suljettava pakastepussit/minigrip pussit ovat osoittautuneet hyväksi mm.askartelutarvikkeissa ja muovailuvahan parissa. Meillä dublot on isossa lelupussissa missä niitä on helppo siirtää, levittää ja lopuksi siivota.

Avatar

Meillä esikoinen nyt 1v ja olkkari myös pääasiallinen leikkihuone. Meillä musta pyykkisäkki, johon lelut kerätään aina sikin sokin kun tarvii ”siivota” nämä sunun ratkaisut kyllä sopisivat meille ?

Avatar

Meillä on kaksikerroksinen talo, joka tuottaa päänvaivaa lelujen suhteen. Lasten huoneet on yläkerrassa mutta alakerrassa on oltava myös leluja. Leluja säilytetään isäni tekemässä kehdossa, johon saa mahtumaan paljon tavaraa, mutta on kuitenkin kaunis ja lapset voivat helposti penkoa haluamansa lelut (tai vaihtoehtoisesti voivat tyhjentää koko kehdon sisällön lattialle ja laittaa nuken kehtoon nukkumaan ?)

Avatar

4 lasta ja hirveästi leluja,mitään järkevää ratkaisua en ole itse vielä keksinyt joten jos tässä sitten ois meillekin toimiva juttu. Unelma ois saada kaikille lapsille omat huoneet kivasti sisustettuina ja lelut toimivasti järjestettyinä.

Avatar

Ideaalitilanne olisi, että lapset saisivat leikkiä koko talossa, mutta leluja olisi kerrallaan suht hallittavissa oleva määrä. Lasten kanssa yhdessä voitaisiin valikoida mitkä lelut pidetään esillä ja esim parin viikon tai kuukauden välein lelut voitaisiin vaihtaa kaapista uusiin. Toki lapset saisivat halutessaan pitää samat lelutkin, mutta vaihtelu voisi virkistää ja jospa lelukaaosta olisi vähän vähemmän. Käteväntuntuisia säilytysratkaisuja teillä!

Avatar

Meillä lastenhuoneissa myös Ikean Kallax hyllyköt, joissa korit leluille.

Avatar

Meillä ratkaisu on ollut ikean kallax hyllykör ja laatikot niihin. Halpoja kun etsii käytettynä.

Avatar

Olohuoneessa ikean koreissa pöydän alla ja lastenhuoneessa kallax hyllyt ja sitten pienempi avomallisempi levyhylly jossa korit on sellaisessa kulmassa että sisältö näkyy 🙂 lidlistä ostettu! Tommoinen arkku sopisi vallan mainiosti meidän olkkariin 🙂

Avatar

Meillä on iso kolmio ja kaksi lasta kolmas kohta tulossa isommalla oma huone mutta pienimmän leikkitila on olohuoneessa leikkitilan olemme rajanneet sohvan taakse ja lelujen säilytykseen olemme ostaneet ikean kallax hyllyn. Vaatetilaa saimme lisää uudelle tulokkaalle ostamalla ritiläkorit vaatekaappeihin. Esikoisen huoneen säilytysjärjestelmä tosin tulisi uusia joten kokeilen onnea arvonnan suhteen ?

Avatar

Tykkään itse sellaisesta aika pelkistetystä sisustamisesta, ettei sälää ja kaikkea eriväristä tilpehööriä kirjoja lukuunottamatta ole hirveästi esillä. Lapsen myötä on pitänyt pikkuisen kyllä antaa oeriksi tästä. Yksi mieletön säilytyvinkki löytyi vähän aikaa sitten, sellainen ”leikkialusta” jossa narut kulkee reunoilla ja saa siitä vedettyä alustan ns. säkiksi kiinni. Legojen kanssa ainakin aivan todella kätevältä kuulosti!

Avatar

Meillä on tällä hetkellä vauvan lelut olohuoneessa ja kun ne siirretään pois kulkuväylältä, niille on oma ruokakaupan kestokassi. Nyt olemme siis ’sisustaneet’ kassilla, jossa on lakkamarjakuvia. Kassi on värikäs ja toki kauniimpi kuin Ikean kestokassi. Tuo arkkuratkaisu on hieno!

Avatar

Meillä lelut on vaan jyskistä ostetuissa ns pyykkikoreissa ja mietinnässä tosiaan ollu jotkut kivat säilytysjärjestelmät ennen kun toinen syntyy koska alkaa tila pikku hiljaa loppua 60neliöisessä kaksiossa kesken ja ei millään haluttas vielä muuttaa pois kun muuten kiva koti:)eli tulis tosiaan tarpeeseen ja yh äiti nii mikäs sen parempaa jos arvonnasta vielä voittais:D

Avatar

Perustin Lastenhuoneen järjestysvinkit Facebook ryhmän. ❤️ Sieltä tulee parhaat vinkit ja ideat jokaiselle kuvin ja tunnelmin. Oma suosikkini tällähetkellä on vanha liinavaatekaappi muutettuna lelukaapiksi! ❤️

Avatar

Paras ratkaisu meil on ollut olohuoneen tv-pöydän tilalle arkkupöytä! Mahtuu ihan älyttömästi pelejä ja lehtiä ja ne saa nopeasti esille ja piiloon.

Avatar

Unelma olisi lapset, jotka ei kiintyisi joka ikiseen leluun niin vahvasti, mutta koska tällaista ratkaisua en ihan lähiaikoina ole saamassa, niin joku isompi säilytyskokonaisuus olisi tarpeen. Meillä on lapsilla ihan oma ”huone” leluille, mutta koska kaikki ei sinne mahdu(!) niin lastenhuoneen puolelle sopisi juuri tuollaiset matkalaukut mitä teilläkin, ne on tosi nätit.

Avatar

Toi arkku olisi meille aivan täydellinen. Tällä hetkellä ratkaisua on se, että leikin etten näe sotkua… ihan kivasti se toisinaan toimii, mutta ei pidemmän päälle. Vielä toistaiseksi meillä ei ole sellaisia leluja, jotka vaativat piensäilytysratkaisuja. Mutta ois ihanaa saada dublot ja keittiö leikkivälineet yhteen paikkaan.

Avatar

Ikean lokerikkohylly ja niihin sopivat laatikot. Duplot ikean isossa sängynaluslaatikossa 🙂

Avatar

Mahtavaa olisi, jos lelut saisi fiksusti ja helposti esille ja yhtä helposti pois. Kolme eri ikäistä leikkijät eri leluinern samassa huoneessa ja kaaos on valmis. ? Harvemmin pirskahtelee tällä hetkellä..

Avatar

Meillä osa leluista säilytetääm vaatehuoneen hyllyllä laatikossa. Leluja voi väliajoin vaihtaa. Lapset leikkivät taas aikansa innolla ”uusilla” varastosta tulleilla leluilla. Arkkupöytä ja sängynaluslaatikot ovat myös pelastus ☺

Avatar

Kaikki pienikokoiset vaatteet ja leikkimättömät lelut annamme eteenpäin. Näin eivät jää kaappiin viemään turhaan tilaa 🙂

Avatar

Unelmaratkaisu olisi että joku opettaisi kahdelle tytölle ja heidän isälleen että tavarat palautetaan paikoilleen! Itellä voimavarat loppu ja raivaan vaan tietäni suunnilleen ja hypin rojun yli hampaitani kiristellen ja toisaalta alistuneena. Tollaseen ihanaan arkkuun ei meillä mahtuis edes kolmasosa tästä tavaramäärästä joka olkkarissa nytkin pitkin lattioita ja pöytiä 🙁 Mä oon niin lannistunut ja lamaantunut tähän jo, oma esimerkki ei näköjään ainakaan auta. Puolisokin on mun vastakohta tässä asiassa. Molemmilla lapsilla 4v ja 8v omat huoneet kuitenkin ja 100m2 koti.

Avatar

Pyrin pitämään lelumäärän kohtalaisena ja säilömään niitä laatikoihin, koreihin yms. Vielä kun lapsia on vain 1 ja alle vuoden ikäinen, ei ole kauheasti tarvinnut pulmailla säilytysratkaisujen kanssa. Mukaan arvontaan!

Avatar

Unelmaratkaisu tällä hetkellä olisi löytää juuri hyvä ja toimiva ratkaisu lelujen säilytykselle. Poika on vielä pieni, joten ollaan pärjätty tähän asti hyvin yhdellä isolla laatikolla, jossa lelut sekaisin. Nyt kuitenkin synttäreiden ja joulun jälkeen on kummasti lelut lisääntyneet ja säilytystilaa tarvitaan! Näin olisi kiva aloittaa leikitkin, kun autot, dublot ja dinot löytyisivät omista paikoistaan helposti. ?

Avatar

Ikean lelupenkki, iha huippu pehmoille jne. Mukana arvonnassa!! 🙂

Avatar

Säilytysvinkki nro.1 on etten ”säilö” tavaroita. Meillä on pieni koti isolle perheelle ja ainoa mitä tänne täytyy mahtua on: me. Lisäksi täällä saavat olla ne tavarat joista todella on meille hyötyä tai iloa. 🙂
Tunnustan, olen marittaja 😀

Olisi nuo silti kyllä aika kivat meille 🙂

Avatar

Meillä lelut on olohuoneessa. Pitäisi miettiä joku muuhun sisustukseen sopiva ratkaisu säilyttää niitä. Lapsi on vähän reilu vuoden ikäinen joten onneksi leluja ei vielä ole ihan mahdottomasti. Olen ajatellut, että leluja hankitaan harkiten ja osaa pidetään kaapissa, kun tylsyys iskee, voi sieltä kaivaa ”uuden” lelun.

Avatar

Meillä on yleensä pyritty kierrättämään kaikki ylimääräinen.

Avatar

Meillä lastenhuoneet elää jatkuvassa muutostilassa. Tavaraa on ihan liikaa vaikka sitä jatkuvasti karsitaan ja lahjoitetaan eteenpäin. Vaatekaapin tankokaappiin ollaan tehty hyllyjä alaosaan,muuten jäisi iso tila käyttämttä. Sängynaluslaatikot on myös huiput, legot ja junaradat poissa silmistä edes hetken 🙂

Avatar

Meillä on ikean kallax hyllykkö ja siinä siihen sopivat laatikot. Se vaan on jotenkin tylsä eikä meinaa riittää kaikille leluille. Tuollaiset salkut esim. olisi aivan ihanat. Sänky jossa säilytystilaa myös ollut haaveissa, mutta rahatilanne ei salli nyt uuden hankkimista ja varsinkaan kahdelle lapselle. Mutta haaveita saa olla ja eiköhään ne joskus toteudu. ?

Avatar

Legoja on jaettu tietyllä tavalla omiin laatikkoihinsa. Näin ne pysyvät paremmin järjestyksessä ja on helpompi rakennella. Onpa kiva arvonta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä