Yleinen 7.2.2017
TEKSTI Jasmin

Herkullinen vegelounas koko perheelle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän perheessämme syödään nykyään paljon vegeruokaa. Yksi suosikeista on ehdottomasti soijasuikalepaistos josta tuli vahingossa ihan jäätävän hyvää! Yritin selailla ohjeita ja kysellä faceryhmissä parasta mahdollista reseptiä, mutten jaksanut lähteä maustekauppaan. Niimpä syntyi thaimaalaista soijapaistosta pavuilla ja maissilla! Itse maku on aika tujakka, joten jos lapset vierastavat voimakkaita makuja, kannatata ennen currytahnan lisäämistä ottaa sivuun. Tulisuus ei tässä ollut kuitenkaan suuta polttava. Ennemminkin sanoisin voimakkaan makuiseksi.

4dl kuivattuja soijasuikaleita

3tl suolaa keitinveteen

1 kasvisliemikuutio

3dl maissia

1tlk kidneypapuja

1 punasipuli

Juustokuminaa

mustapippuria

3tl Punaista currytahnaa

Kvinoa/Riisiä/Couscousia tai syö sellaisenaan

 

Keitä soijasuikaleet suolavedessä johon on lisätty myös kasvisliemi. (15-20min). Laita pehmeät soijat siivilän kautta pannulle jossa on öljyä ja ruskista. Lisää mausteet tahnaa lukuunottamatta. Laita sekaan pavut sipuli ja maissit. Anna paistua pannulla mutta älä päästä papuja mössöksi. Laita lopuksi sekaan currytahna ja sekoittele se kaikkialle ruokaan. Tarjoile.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: