Yleinen 13.2.2017
TEKSTI Jasmin

Kaaoksen synty -Kuvat tunti tunnilta #äitieikiellä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaikki lähti siitä, kun hulvaton Pokien äiti -blogin Jonna kuvasi viime viikolla heidän olohuoneensa muodonmuutosta jossa neljä poikaa pääsi vauhtiin. (kurkkaa Jonnan postaus tästä linkistä). Frutti di mutsi -blogin Sofia teki saman setin ja haastoi liudan muita bloggaajia mukaan, minut mukaan lukien. Tällaiseen iki-ihanaan vertaishaasteeseen ei voi olla tarttumatta. Tässä meidän perheemme ilta kuvattu tunnin välein. Välissä ei ole siivottu eikä liiemmin kommennettu. Sotku on karmaiseva enkä aio toistaa tätä enää koskaan. Kadun jo osallistuneeni. Muovailuhiekat lattialla on ehdoton vikatikki. Lapset ovat sotkuisia. Yksi lapsi on sotkuinen. Todella sotkuinen.

klo 13

klo 14

klo 15

klo 16

klo 17

Tätä haluaisin verrata Hei meillä valvotaan blogin tunteihin! Joten haaste on heitetty!
HAASTEEN SÄÄNNÖT

Nämä säännöt on tehty yhteistyössä Poikien äiti -blogin Jonnan kanssa, jonka idea tämä alunperin on. Toivon, että jokainen noudattaa näitä. Kuka tahansa voi tarttua haasteeseen, siihen ei tarvitse erikseen haastaa, mutta voit myös halutessasi haastaa jonkun! Näin saadaan tämä haaste leviämään nopeammin.

JOKAINEN siis voi osallistua tähän haasteeseen. Jos sinulla ei ole blogia, voit ottaa kuvat mistä tahansa huoneesta ja jakaa someen. Käytä jakaessa häshtägiä:  #äitieikiellä. Halutessasi voit lisätä myös häshtägit #poikienäidit ja #fruttidimutsi, niin mekin näemme kuvanne, nämä ei kuitenkaan ole pakollisia. Idea on siis se, ettei vanhemmat saa kieltää sotkemasta, eikä auttaa sotkemisessa. Eikä kertoa lapsille haasteesta.

  • Ota kuva valitsemastasi huoneesta joka tunti kuuden tunnin ajan. Huoneen voi valita itse.
  • Älä auta lapsia sotkemaan. Idea on näyttää mitä lapset itse saavat aikaan, tämä ei ole kilpailu siitä kenen lapsi sotkee eniten.
  • Jos kirjoitat blogia, linkkaa postaukseen Jonnan alkuperäinen postaus (pääset siihen tästä linkistä), voit halutessasi linkata myös muita, jotka tämän ovat tehneet, mutta se ei ole pakollista.
  • Lisää tekstin loppuun nämä säännöt, että muutkin tietää miten toimia.
  • Bloggaajat voivat halutessaan haastaa yhden tai useamman bloggaajan mukaan. Tämän voi tehdä tosiaan myös ilman haastettakin.
  • Jos teet tämän kuvalla somessa, voit halutessasi linkata kuviin kavereitasi ja haastaa heitä mukaan.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Kommentit (5)

Hienoa! Somessa onkin ollut ihan liikaa luonnottoman siistien lapsiperheiden kotien kuvia! Mieheni luuleekin kaikilla muilla olevan paljon siistimäpää kuin meillä. Vaikka harvoin meillä enää on ollut järkkyä kaaosta.
Esikoisen ollessa leikki-ikäinen, hän ja kaksi samanikäistä serkkua saivat kyllä aikaa hurrigaanin…
Haastetta voisi vielä jatkaa vuosittaisilla kuvilla?! Sotkun määrä ja laatu muuttuu lasten kasvaessa (ja lisiessä…).
0
1 vastaus

Tähän pitää kyllä osallistua! 🙂
0
1 vastaus

😀 anna mennä!
0
1 vastaus

Apua! Uskaltaakohan sitä tähän lähteä 😀 Olis kyl mielenkiintoinen kokeilu 😛
0
1 vastaus

Tähän osallistutaan heti kun vietetään päivä kotosalla 🙂
0
1 vastaus

Hienoa! Somessa onkin ollut ihan liikaa luonnottoman siistien lapsiperheiden kotien kuvia! Mieheni luuleekin kaikilla muilla olevan paljon siistimäpää kuin meillä. Vaikka harvoin meillä enää on ollut järkkyä kaaosta.
Esikoisen ollessa leikki-ikäinen, hän ja kaksi samanikäistä serkkua saivat kyllä aikaa hurrigaanin…
Haastetta voisi vielä jatkaa vuosittaisilla kuvilla?! Sotkun määrä ja laatu muuttuu lasten kasvaessa (ja lisiessä…).
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: