Yleinen 24.2.2017
TEKSTI Jasmin

Miltä näyttää photoshopattu meikki? Katso ja opi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tarvitseeko joskus olla jotakin mitä ei ole? Asian voi hoitaa helposti kuvankäsittelyn keinoin. Nykyään pystyy tekemään aivan mitä tahansa. Vaikkapa meikin. Me näemme ympärillämme erittäin paljon käsiteltyjä kuvia ja on hyvä oppia ymmärtämään, että se mitä silmillämme näemme, ei ole välttämättä lähellekään aitoa. Jokainen voi oppia meikkaamaan. Jopa mies, joka ei erota ripsiväriä puuterihuiskusta.

Tämä video on lähtenyt eräästä kuvaustilanteesta, johon en ehtinyt ehostaa itseäni. Näytin hieman suttuiselta. Puolisoni pelasti tilanteen tasoittamalla kuviin ihoni ja lisäämällä hieman poskiin väriä. Olin iloinen. Minun turhamaisuuttani häiritsi sotkuinen olemukseni virallisessa kuvassa.

Lopulta puolisoni teki opetusvideon, jotta oppisin ehostamaan itse itseni. Ajatus oli itseasiassa hieman irvokas. Miksi minun tarvitsee näyttää joltakin, mitä en juuri sillä hetkellä ole? Miksi photoshoppaus on ihan fine meikin osalta, mutta protestoin suureen ääneen painon photoshoppaamista?

Onko photoshoppaamisella kuitenkin paikkansa silloin, kun kuvissa on omaan silmään häiritseviä puutteita, jotka olisi voinut lisätä meikillä? En tiedä vastausta. Mutta tämän jälkeen en usko enää mitään, mitä kuvissa näen.

Tässä video jonka avulla amatöörikuvankäsittelijäkin oppii  tekemään puhtaille kasvoille meikin. Käyttäkää sitä viisaasti. Eli toisinsanoen, photari voi joskus olla paikallaan, mutta lopulta #naturell on itsetuntomme kannalta huomattavasti suositeltavampaa. Kuva lopputuloksesta on yliampuva, koska puolisoni on luonnonlookin kannattaja eikä ymmärrä luonnollisen meikin ja luonnollisien kasvojen eroja. Tekniikka kuitenkin on vertaansa vailla. Samalta youtubekanavalta löytyy myös photoshopin alkeita ja muita opetusvideoita. Alkuperäinen meikitön harjoittelukuva halukkaiden löytyy täältä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Hauska, täytyy varmaan alkaa itseäkin aina ehostamaan… ?
0
1 vastaus

Hauska, täytyy varmaan alkaa itseäkin aina ehostamaan… ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: