Yleinen 17.3.2017
TEKSTI Jasmin

Ihanat kasvispihvit ilman iänikuista porkkanaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen etsinyt täydellisten vegaanien pihvien ohjetta enkä ole löytänyt. En pidä alkuunkaan lämpimän porkkanan mausta eikä esim kikherneetkään ole minun juttuni. Vatsani rajoittaa suuresti papujen syömistä, mutta sopivissa määrin linssejä se kestää. Niimpä kokosin omiin makunystyröihini sopivan kasvispihvin ohjeen ja olen koukussa! Ohjetta voi muokata helposti, jos jokin aines-osa tökkii. Kasvispihvissä maut korostuvat ja yksikin epämieluisa komponentti pilaa loppituloksen. Oikeastaan kasvispihvit ovat pahimmillaan samanlaisia kammotuksia, kuin sitkeä naudanpihvi tai raa’aksi jäänyt kalkkuna. Olen hieman jopa kammonnut niitä. Nämä kuitenkin onnistuivat karkottamaan kouluajoilta jääneen kasvispihvikammoni taivaan tuuliin. Suosittelen! Ja kiitos sinulle joka vinkkasit Facebookin vegaaniryhmässä seesaminsiemenpäällysteestä, rakastan sitä.

1.5dl punaisia tai vihreitä linssejä

1rkl kikhernejauhoja/soijajauhoja

1 punasipuli

3 valkosipulinkynttä

1 punajuuri

kynnen kokoinen inkivääripala

juustokuminaa

ruohosipulia

valkopippuria

Seesaminsiemeniä päälle

Keitä linssit vedessä ja sipulit vedessä. Kaada ylimääräinen vesi pois. Raasta joukkoon punajuuri sekä inkivääri raastimen pienellä osuudella. Lisää silputtu tuore ruohosipuli (tai kuivattu) sekä muut mausteet. Lopuksi jauho. Muotoile pihveiksi ja pyörittele seesaminsiemenissä. Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Mitä tein väärin? Pihvit eivät pysy kasassa.
0
1 vastaus

Mitä tein väärin? Pihvit eivät pysy kasassa.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: