Ihana rakkauskalenteri -Kevyttä pariterapiaa

Teksti Jasmin

Postaus toteutettu yhteistyössä Love 365 kanssa

Tarve olla olemassa

Tarve tulla huomioiduksi

Tarve tulla kuulluksi

Tarve tulla kosketetuksi

Tarve tulla rakastetuksi

Ihminen on perin tarvitseva. Paljon tarvitsevampi, kuin eläin. Tarvitsevuus ylettyy myös parisuhteisiimme. Etenkin parisuhteisiimme. Meidän 10 vuotta kestänyttä parisuhdettamme on nakertanut kautta vuosien tarveongelma. Miten huomioidaan molempien tarpeet? Ne konkreettiset seksitarpeet nyt ovat itsestäänselviä keskustelunaiheita läpi parisuhteiden. Suurempi ongelma yleensä kerääntyy pienistä vyyhdeistä. Meidän kohdallamme edellä mainituista viidestä tarpeesta. Perustarpeista.

Parisuhteen eteen on tehtävä kovasti töitä. Tuotteita, jotka hoitavat parisuhdetta ilman osapuolten panosta, ei ole olemassakaan. Onneksemme kuitenkin me pääsääntöisesti nautimme toisesta ihmisestä lähellämme ja olemme valmiita panostamaan. Ihana panostus parisuhteeseen onkin rakkauskalenteri johon sain tutustua yhdessä puolisoni kanssa.

Hempeän värinen kalenteri sisältää 12 luukkua joista jokaisen takaa paljastuu tehtävä joka suoritetaan yhdessä. Rakkauskalenteri ei vaadi valtavaa aikasijoitusta eikä alastonta akrobatiaa. Tehtävät ovat kaikkien toteutettavissa, mutta kuitenkin niin kekseliäitä, etteivät ne ainakaan minulle olisi mieleen tulleet yhteistä tekemistä keksittäessä. Kalenteri sisältää luukkujen lisäksi lehtiön jossa on ”kaavakkeet” tehtäviä varten. Toteuttaminen on tehty teknisesti helpoksi. Itse koin tehtäviä tehdessä haasteita omien fiilisteni sanoittamisessa. Vaikka kuinka kirjoittaa päivittäin, ei sen taitaminen ole välttämättä itsestäänselvyys kun puhutaan jostakin mikä tulee kovin lähelle. Rakkaus menee ihon alle.

Rakkauskalenteri sopii hoitamaan ja hellimään. Osaltaan myös korjaamaan, mutta jos ollaan sellaisessa pisteessä, jossa sormukset lentelevät pihatontin aitojen yli ja aterimet ovat kutakuinkin jaettu, suosittelen käyttämään kalenteria yhdessä pariterapeutin kanssa. Oikeanlainen kolmas osapuoli on joskus vain ja ainoastaan tarpeellinen.

Tehtäviä tehdessä minä sain huomioida ja tulla huomioiduksi. Kuulla ja tulla kuulluksi. Koskettaa ja tulla kosketetuksi. Rakastettu olen ollut jokaisena päivänä 10 vuoden ajan. Rakkauskalenteri kuitenkin antaa keinoja tuntea se. Ihanasti nahoissaan.

Kalenteri on visuaalisesti hyvin kaunis ja esteettisen näköinen. Se sopii varmasti suurimman osan sisustukseen, niin seinälle kuin jääkaapinkin oveen. Se on ihana huomenlahja puolisolle hääyön jälkeisenä aamuna ja täydellinen häälahja niin nuorelle, kuin hieman vanhemmallekin parille. Jokainen parisuhde tarvitsee ripauksen vähän kaikkea, erityisesti toisiltaan. Sitä rakkauskalenteri pystyy tarjoamaan.

Rakkauskalenteri syntyi aluksi tekijänsä omaan tarpeeseen ja on sittemmin saavuttanut muutkin ajoitettua huomioimista kaipaavat pariskunnat. Suosittelen kokeilemaan. Jään innolla odottamaan seuraavaa 12 luukkua. Rakkauskalenterin voi ostaa Love 365 sivustolta täältä. Sivuilla pääsee myös tilaamaan sähköpostiinsa päivittäiset ja ilmaiset rakkausviestit. Käykää tutustumassa!

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä