Yleinen 16.4.2017
TEKSTI Jasmin

Maukas täytetty koko perheen uunibataatti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Koko perheen yhteinen ateria, on perheessämme jatkuva murheenkryyni. Mieheni on vannoutunut lihansyöjä ja lapseni vielä vannoutuneempi jauhelihan ja broilerin ystävä. Olen tehnyt pitkään kahdenlaisia ruokia, sillä omat rajoitteeni ovat laajempia, kuin pelkät eläinkunnan tuotteet. Välillä kuitenkin onnistun loihtimaan ruokapöytään ruoan, jonka kasvispitoisuudesta puolisoni unohtaa narista. Tässä yksi niistä.

100g maustamatonta tofua

bataatti

0.5dl chilikastiketta

2rkl oliiveja

0.5fl papuja

2 valkosipulin kynttä

Pilko tofu pieniksi paloiksi ja laita marinoitumaan chilikastikkeeseen 1-2 tunniksi

Paista bataatti kuorineen kokonaisena uunissa folioon käärittynä. Minulla oli kiertoilmalla 250 astetta. Sovella uunisi mukaan. Bataatti on kypsä, kun haarukka uppoaa siihen kevyesti. Vedä bataattiin veitsellä pystyviilto ja kaiverra sisuksesta 3rkl bataattilihaa pois.

Paista pannulla tofu vaalean ruskeaksi. Lisää valkosipulit, pavut ja oliivit. Mausta kevyesti suolalla ja sitruunapippurilla. Lisää seos bataatin sisään.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: