Seksikatastrofit TOP 8

Teksti

Kaikki me rakastamme seksiä. Ainakin pitäisi rakastaa. Koska me rakastamme seksiä, keksimme jos jonkinlaisia kommervenkkejä, piristyksiä ja elävöittämisiä, kun seksielämme uhkaa osoittaa kuivettumisen merkkejä. Näivettynyt seksielämä on kuin käärepaperiinsa sulanut suklaa. Syömäkelpoista, mutta tahmaavaa ja vaivalloista. Niin epänautinnollista, ettei sellaisen makuelämyksen vuoksi jaksa edes avata käärepaperia. Vaiva on endorfiinipiikkiä suurempi. Kerrassaan latistavaa.
Latistavia voivat olla myös epätoivoiset seksielämän piristysruiskeet. Jos jossakin, niin seksin saralla voi kompastua uutuudenviehätykseen.

 

Ääniaalto-orgasmi
Iltasanomien uutisoidessa ääniaalloilla saavutettavasta orgasmista, tieteellinen puolisoni lähestulkoon vauhkoontui. Yritän olla ajattelematta syytä, sillä toivon ettei hän yrittänyt tehdä itseään tarpeettomaksi pesemällä kätensä naisen orgasmeista. Jokatapauksessa, eri korkeuksissa sointuvat äänet kuulostivat korviini lähinnä kiimaisten ja itkuisten valaiden ulinalta. 30 minuutin kuuntelun tulos oli ainoastaan syvä uni ja pettynyt puoliso. Sinä iltana kukaan ei saanut. Täysin yliarvostettua.

Hypnoosiseksi
Ei niin mitään kiihottavaa. Miksi kuvitella seksiä, jos saman ajan voi käyttää itse toimintaan?

Tantraseksi
Onko jollakin tähän oikeasti aikaa? Tai jos onkin, niin entäs sitten kärsivällisyyttä? Saatan olla tylsä, mutta minulla kertakaikkiaan on muutakin tekemistä, kuin uinua kahdeksatta tuntia orgasmin rajamailla. Ei jatkoon.

Seksi veneessä
Kuulostaa oikein hauskalta Iltalehden otsikoissa. Entäs sitten keskellä tyyntä järveä juhannusyönä? Vene keikkuu ja kesken tohinan ajatuksissa käy ajoittain, että entäs jos jolla hörppää vettä? Rietas veneseksi muuttuu henkiinjäämistaisteluksi. Suomen kesä on lyhyt sekä runsaspaarmainen. Ja paarmat rakastavat ihmislihan tuoksua raikkaan veden äärellä. Kukaan, painotan KUKAAN ei halua paarman puremaa sinne. Hyttysistä puhumattakaan. Kipu voi kiihottaa, mutta jälkikutina korkeintaan ottaa aivoon. Oli kyseessä sitten ötökkä tai klamydia. Ei lisättävää. Ekä venettä.

Hiekkaranta
Suomalaisten seksiklassikko. Ensinnäkin, hiekkaranta on julkista aluetta ja siellä rakastelusta uhkaa rapsahtaa sakko. Jos parisuhteen sisäinen maksullinen seksi kuitenkin kiihottaa, suosittelen ottamaan huomioon muutamia tekijöitä. Laiturin päästä voi yllättää muutkin kuin poliisit. Esimerkiksi teinit. Alaikäiset viettävät aikaa kotoa karanneina öisin rannoilla. Eksyneistä illanviettäjistä puhumattakaan. Saattaapa metsän siimeksestä hiipiä rantaan janoinen matkamies vesipulloaan täyttämään. Tämäkin on nähty ja koettu. Älkää edes kysykö.  Niin ja se hiekka. Se ei missään tapauksessa kuulu kahden ihon väliin. Hyttysiä, rakkuloita, katseita ja 80 euroa kevyempi lompakko. Arvon seksivinkkikynäilijä, keksi jotakin uutta. Hiekkaranta kuuluu aikaan jossa sellainen löytyi pääsääntöisesti omalta tontilta. Eli 30 -luvulle.

Autoseksi
Tässä toinen klassikko, jonka paikka on menneessä ajassa, tai omalla tontilla. Autojen ikkunasta näkyy sisäpuolelle, ja uskokaa minua: Seksielämä on jokaisen oma asia. Jos kuitenkin haluaa uhmata siveyssäädöksiä ”pelastetaan kuivettunut seksielämä” -teeman nimissä, on syytä muistaa muutama asia.
1. ikkunat huurustuvat. Varaa mukaan rättejä joilla saat auton takaisin ajokuntoon
2. Ikkunoista näkyy läpi. Vuoraa ne vaatteilla
3. Pitkäjalkaisten nivelvammat ovat autoseksin suurin uhka. Ota mukaan kylmäpussi jottei vammautunut kaasujalka estä ulospääsyä metsätien siimeksestä.
4. Hotelli maksaa 80 euroa. Se on samanverran, kuin siveysrikoksesta määritelty sakko.
5. Tehkää se takapenkillä. Vaihdekeppi siellä ei kiihota ketään. Tai mistäs sen tietää?

Telttaseksi
Muuten fine, mutta kannattaa panostaa patjoihin.

Seksikeinu
Tätä ei uskalla edes kokeilla, kun muistaa kuinka Sinkkuelämä-sarjan Samanthalle kävi.

Loppuyhteenvetona toteaisin vielä, että minä todella kannustan piristämään seksielämää. Minä haluan käärepaperien sisällön nautinnollisena ja hyvän makuisena. Kaikkea on kuitenkin kokeiltava, (paitsi seksikeinua) jotta tietää, kuinka se karkki pidetään syömäkelpoisena. Joskus kuitenkin on syytä miettiä kaksi kertaa. Toki paarmojenkin purematkin paranevat. Hauskaa kesän odotusta rakkaat lukijani!

Auta seksiviidakossa samoilijoita, kerro toteen näytetyt totaaliflopit, joihin epätoivoinen kiihkoeräilijä saattaa kompastua? #Kerrokaverille #kaveriaeijätetä #kerrototuus

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä