Yleinen 24.6.2017
TEKSTI Jasmin

Kevyt kolmen aineksen kesäjuoma

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En pysty nykyisin refluksileikkauksen myötä juomaan hiilihapollisia juomia. Eniten harmittaa PepsiMaxin puolesta, olin suurkuluttaja. Todellinen harmi on kuitenkin kesä sillä myös kevyet kesäjuomat ovat aika rajoittuneita tämän vuoksi. Toki voisi juoda mehuja, mutta en jotenkin pidä niistä. Niimpä kesäjuomat koostuvat virityksistä. Vaikka olen pyrkinyt pois kaloreiden laskemisesta, olen käyttänyt kevyttä mantelimaitoversiota (13kcal/100g) joten senkin puoleen näitä voi aika huoletta juoda.

5dl mantelimaitoa

1/2 banaani

1dl mangoa

Sekoita ainekset yhteen. Juoma on makeahko muttei imelä. Toimii parhaiten maidon ollessa kylmää tai jääpalojen kanssa

Jos vähäsokerisempi elämä kiinnostaa, liity Facebookissa Sokeriton ja vähäsokerinen ilosanoma -ryhmään  

Seuraa Instassa Munakoisoni ja minä blogia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: