Yleinen 7.9.2017
TEKSTI Jasmin

Kaaos lasten huoneessa? -Pelastus on tulossa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaupallinen yhteistyö -Paikka kaikelle

”Jos haluat kotisi pysyvän siistinä, älä päästä puolisoasi tai lapsiasi ovesta sisälle”. Luuletko, että tämä neuvo voisi toimia teidän kotona? Meillä missään tapauksessa ei. Minä olen kaoottinen ihminen. EI liene ihme, että olen nainut samanlaisen sekasotkun ja vielä synnyttänyt pienen pyörremyrskyn. Me emme ole sopeutuvaisia, joten ympäristö saa luvan sopeutua meihin. Se koskee myös kotia.

Emme ole toistaiseksi vielä löytäneet kotimme kanssa yhteisymmärrystä tässä sopeutumisasiassa. Se ei nimittäin saa tarkoittaa sitä, että yöllä pidätellään vuorotellen itkua ja huutoa kun kävellään legojen päällä. Sohvalta on myös perin rasittavaa raivata istumatilaa leffailtaa varten lapsen mentyä nukkumaan. Katsokaas kun meillä ei ole lastenhuonetta. Kotimme on yhteinen soppi, jossa lapsen leluja on niille sopivissa paikoissa. Nukkeleikit makuuhuoneessa ja  noh, niin. Loput lelut olohuoneessa. Tämä ei tietenkään olisi ongelma, jos lelut olisivat helposti järjestettävissä paikoilleen. Sotku kuuluu elämään ja lapsella on oltava vapaus leikkiä, jopa jättää leikit levälleen ulkoilun ajaksi. Lelukaaoksen ja sotkun ei silti pitäisi tuntua hallitsemattomalta. Niin meille kuitenkin on käynyt. Kaikelle on oma paikkansa, mutta mikään ei ole koskaan omalla paikallaan. Siivoamiseen menee aikaa kohtuuttoman paljon ja se tuntuu turhalta. Lapsi ei jaksa itsekään siivota jälkiään ja turhautuu. Lahjonta, kiristäminen ja uhkailu ei toimi turhautuneisiin lapsiin.

Samaistuitko? Oletko kohtuuttoman tuntuisessa tilanteessa hieman liian kaoottisessa ympäristössä? Kaikenlisäksi tavaroiden keskellä, jotka eivät ole omiasi? Minulla on ratkaisu. Tai ei minulla ole ratkaisua. Tämä on lukko johon kaikilla on kädessään avaimet. Niiden käyttöä on vain hieman opeteltava. Joskus kivuliaasti ja toisinaan hieman lempeämmin.

Me kaoottiset ihmiset ja hieman kaaoksen keskelle eksyneet reppanat tarvitsemme toisinaan hieman apua. Onneksi sitä on tarjolla. Paikka kaikelle lastenhuoneessa verkkokurssi opastaa ulos sekasotkusta. Pääsin kurkistamaan ennakkoon kurssimateriaaleja ja sydämeni läikähti. Kaikelle on syy, enkä se ole minä. Eikä Add. Sotku on sattumien summa mutta Paikka kaikelle –konsepti on todennut, että sen kanssa ei tarvitse elää.

Paikka kaikelle lastenhuoneessa–verkkokurssi tarjoaa ratkaisuja järjestämisen eri ulottuvuuksissa oleviin ongelmiin, kaaoksen hallintaan ja siihen vaikeimpaan eli järjestyksen ylläpitoon. Joskus tavaraa yksinkertaisesti on liikaa. Paikka kaikelle ottaa haltuun myös luopumisen tuskaan liittyvät käsittelykeinot.

Aion ehdottomasti olla mukana. Ole sinäkin! Pääset osallistumaan alehintaan tämän postauksen linkin kautta. Normaalisti kurssihinta on 89e joten kannattaa klikata tässä postauksessa olevista linkeistä jotta saat 10 euroa alennusta. Suosittelen nimenomaan meille, joita kaaos ahdistaa. Ja eritoten kurkkua kuristaa keinottomuus. Minä en ainakaan edes tiedä, mistä aloittaa. Verkkkokurssi kestää 4 viikkoa. Kurssimateriaali sisältää tehtäviä, videoita ja kirjallista materiaalia. Lapsiperheiden kiireinen arki on otettu kurssiaikatauluissa huomioon. Kurssiin sisältyy facebooksivusto jossa me osallistujat saamme tukia toisiltamme, sekä kurssin ammattijärjestäjältä Ilana Aallolta.

Aion selättää kaaoksen. Tämän voi tehdä yhdessä. Verkkokurssille pääset klikkaamalla Tätä linkkiä. Muista käyttää juuri nimenomaista painiketta, saadaksesi alennuksen kurssista. (Linkkihän on affiliate.)
Toivottavasti näemme raivauksen merkeissä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: