Yleinen 30.11.2017
TEKSTI Jasmin

Tulikeitto

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ilmojen jäätyessä moni meistä kaipaa lämmikettä. Perheemme aikuisia lämmittää tulikeitto. Tämä versio on sovellettava ja yleinen näky ruokapöydässämme. Keitto on vegaaninen sekä gluteeniton. Tulisuuden määrä on täysin säädeltävissä mausteiden kanssa.

Tulikeitto:

1prk tomaattimurskaa

1pkt oliivibasilikatofua

1prk artisokansydämiä

1prk kidneypapuja

1dl chilikastiketta

1rkl soijakastiketta

1rkl TikkaMasalatahnaa

2tl suolaa

1 punasipuli

3dl vettä

Paista öljyssä sipuli ja tofut. Lisää Vesi, tomaattimurska, tofu ja maustekastikkeet sekä suola. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lopuksi kidneypavut ja anna hautua vielä 5minuuttia. Tarkista maku ja nauti!

Tällä ohjeella keitosta tuli sopivan kipotteleva, mutta ei kuitenkaan ehkä taaperon suuhun sopiva. Lasta varten siirrän yleensä toiseen pannuun ainekset ennen kastikkeiden lisäämistä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: