Yleinen 3.12.2017
TEKSTI Jasmin

Läheisyyttä luukun takaa -Ihana lahja meille tai heille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaupallinen yhteistyö Love 365

”Oltaisko sillai lähekkäin, alasti peiton alla?”

Seksistä puhutaan nykyään paljon. Vielä enemmän kehotetaan puhumaan seksistä parisuhteen sisällä. Harva silti puhuu, ainakaan kovin syvällisesti. Luulin olevani alastomuuden suhteen puolisoni edessä myös avoin. Ja niin minä olenkin. Äänettömästi. Me olemme aina puhuneet seksistä kiusaantumatta. Oli sitten kyse orgasmeista, saamattomuudesta tai ryhmäseksistä. Me emme punastele emmekä hämmenny mistään.

Saadessani intiimikalenterin käsiini, en suoraan sanoen odottanut, että sillä voisi olla tarjota parisuhteeseemme mitään uutta. Ajattelin, että kalenterin luukut ajavat meidät korkeintaan harrastamaan seksiä keittiön pöydälle ja olin huolissani puuttuvista verhoista.

Istahdimme kumppanini kanssa tuttuun tapaamme sohvalle viinilasillisten kera ja avasimme ensimmäisen luukun. Kaikeksi yllätykseksi pääsimme kirjoituspuuhiin, joka toden totta ei ollutkaan niin helppoa, kuin 10 vuotta aviossa olleille avoimiksi itseään kutsuville ihmisille voisi kuvitella. Luukkujen myötä minulle aukeni puolisoltani aivan uusia ja yksinkertaisiakin toiveita, joita vain ei tullut aiemmin esitettyä. Luonnollinen jatkumo oli toiveiden toteuttaminen makuuhuoneessa illan hämärtyessä, vaikkemme edes keskustelleet siitä, että nimenomaisesti näin toimittaisiin. Intiimikalenteri täytti tarkoituksensa nopeasti. Ilman tahmaisia hunajaan kastautumis-tehtäviä tai sovituskoppiseksiä pää alaspäin.

Luukuissa oli monenlaisia tehtäviä ja asioita lähestyttiin monilta eri näkökulmilta kehotyytyväisyyttä ja itsetuntoa unohtamatta. Luukut sisältöineen olivat suoria, mutta äärimmäisen sensitiivisiä. Minkäänlaista irstautta ei ollut havaittavissa. Molemmat sukupuolet otettiin huomioon, kuitenkaan korostamatta mitään. Kalenteri sopii niin miehen, kuin naisenkin käteen luonnollisesti. Osa tehtävistä oli sanallisia, mutta jollakin käsittämättömällä tavalla niistä puuttui kiusallinen jähmeys, joka tahtoo vaivata parisuhdepelien seksikysymyksiä. Toiset luukut puolestaan paljastivat sisältään toiminnallisia tehtäviä jotka on lapsiperhearjenkin keskellä helppo toteuttaa valojen sammuttua. Verhot auki tai kiinni.

Intiimikalenteri ei räjäytä seksielämää uusille leveleille, enkä lupaa, että yksistään se saa puolisoa taivutettua ryhmäseksiin. Kalenteri on mahdollisuus jutella seksistä avoimesti ja lähestyä puolisoa hellästi. Luukkujen avaus ei vaadi minkäänlaisia ongelmia, eikä sen ole tarkoituskaan olla ongelmien ratkaisuväline. Se toimii piristäjänä sekä pysähtymisen välineenä. Kalenterin avulla on helppo tutkia itseä, puolisoa sekä parisuhteen seksipuolta. Tietenkin jännitysmomentti säilyttäen. Koskaan ei tiedä, paljastuuko luukun alta kynäiltävää vaatteet päällä, vai ilman.

Puolisot! Tässä loistava joululahjaidea. Tietenkin saatteella ”meille”. Kalenteri tarjoaa intiimiä ja ihanaa tekemistä joulun välipäiviksi. Luukkuja voi avata ripeällä tahdilla tai säästää yhden vuoden jokaiselle kuukaudelle. Intiimikalenteri on rakkauskalenterin ohella hauska pikkujoululahja vaikkapa parisuhteessa elävälle pomolle. Rakkauskalenteri on varma häälahjahitti, eikä tämä ulkoasultaan rakkauskalenteria romanttisesti mukaileva intiimikalenterikaan varmasti jätä öitä kylmiksi.

Kalenteri maksaa 19e ja se on ostettavissa Love365 verkkokaupasta täältä. Käy kurkkaamassa. Kannattaa vilkaista myös muita verkkokaupan tuotteita. Meidän parisuhteemme on tykännyt! Kiinnostaa myös kuulla kokemuksia, jos teillä on ollut kalenteri käytössä, pistä kommenttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Nyt arvotaan huikea yksisarvisreppu! Tykkää kuvasta ja halutessasi tägää joku joka ei uskoisi, että tämän valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja :D
Repussa runsaasti taskuja, se on ergonominen  ja valtavan hyvillä säädöillä varustettu. Meidän ehdoton hitti. #affenzahn #kiddex_suomi #Retkeily #yksisarvinen #arvonta #koulureppu #tarhareppu #kerhoreppu #kierrätys

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: