Yleinen 27.12.2017
TEKSTI Jasmin

Puolisoni ihastui toiseen naiseen -Suosituimmat jutut 2017

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taas on tullut aika tehdä pientä vuosikatsausta. Nopealla otannalla näkee vinhaan, mitä ihmiset eniten lukevat, ainakin oman otsakkeeni alla. Vuoden alla tasaisella kävijävirralla on oikeastaan kaikki, mitä olen kirjoittanut, mutta jotkut postaukset ylittävät kohderyhmäni selkeästi ja ovat olleet suosittuja. Eniten ihmisiä tuntuu kiinnostavan parisuhde, naiseuteen liittyvät kompleksit, äitiyden ongelmat ja reseptit. Bloginihan on muuttunut kokonaan vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, joka lienee suurin muutos vuoteen 2016 verrattuna.

Tässä top 5 vuodelta 2017

Puolisoni ihastui toiseen naiseen -me selvisimme

Meidän tarinamme siitä, kuinka ihastuksista voi selvitä. Yhdessä. Tarinamme levisi Iltalehden kautta mediaan ja sai aikaan viestitulvan, jollaista en ole koskaan aiemmin kokenut. Kiitos jokaisesta tarinasta, jonka kerroitte sekä kaikista ihanista kannustavista viesteistä joita lähetitte minulle. Tarinanne vahvisti sen, minkä juttua kirjoittaessa jo aikalailla tiesin: Ihastuksia tulee ja menee. Se on eri asia, mitä niille tekee. Vertaistuen ja puhumisen voima on suuri. Sen olen vuonna 2017 oppinut.

Painopeitto

Painopeitto ohjeineen on ollut melkoinen hitti. Koskaan ei ole liikaa stressinpoistajia!

36kg miten kävi seksin?

Laihdutuksen ajatellaan olevan avain onneen. Onko se?

Päiväkodit pilaavat perheiden arjen -Pakkonukutus poistettava

Joskus blogiin purkaa ne päällimmäiset tunteensa, aikalailla suodattamatta. Pakkonukutusaiheen kanssa kävi juuri näin. Tässäkin lukijoiden neuvot ja vertaistuki oli korvaamatonta. Ongelma on onneksi ratkennut, parhain päin.

Ratkaisu totaalisiin ehkäisyongelmiin -Pessaari

Yhä edelleen ehkäisy on naisen päävastuulla. Pessaari on monelle suhteellisen tuntematon ehkäisykeino, joten syksyllä pessaarikokemus herätti lukijoissa paljon mielenkiintoa.

Vuosi on ollut blogin suhteen mahtava. Toivottavasti ensivuosi tuo tullessaan yhtä raikkaita tuulia, hedelmällisiä keskusteluja ja uskoa ihmisiin. Jos sinulla on mielessä jokin aihe, josta haluaisit juuri tästä blogista lukea ensivuonna, nyt on loistava tilaisuus ilmaista se kommenttiboxiin!

Kiitos tästä vuodesta! Ihanaa vuotta 2018. Pysytään riveillä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #mummola #ohjeblogissa #vegaaninen #gluteeniton #leivonta #vegan #muffin #glutenfri

munakoisonijamina

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: