Voiko mies talossa olla (mielen)terveysriski?

Teksti

Miehen tullessa taloon, moni asia muuttuu. Naisen on sopeuduttava erinnäisiin tilanteisiin, joita yksinelo ei suo. Tunne-elämä muuttuu monella tapaa, eikä vähiten sietämisen saralta. Syvää vihaa on opittava käsittelemään. Jotkut miehet ovat oppimiskykyisiä, mutta toiset eivät vaihda toimintatapaansa edes kuoleman uhalla. Useimmiten miehen olessa jonkinlainen riski naisen mentaaliselle olemukselle, kyseessä ei suinkaan ole ilkeys, rakkauden puute tai välinpitämättömyys. Kaikki on kiinni kyvyistä ja kasvatuksesta. Selitykset eivät silti vähennä tuskaa. Muuttaessasi yhteen miehen kanssa, tulet tuntemaan ihmisraivon ja turhautumisen syvimmän ulottuvuuden.

 

Haiseva vessa ja kuluva Versace

Versacen silmänympärysvoiteellasi on rasvattu selkä. Mainittakoon, että voiteen hinta on 70e/20mm purnukka.

Hiustenpesuaineesi on aina loppu. Kampaamosta ostetut shampoon ja hoitoaineet kuluvat käsittämätöntä vauhtia. Tämähän ei haittaisi, ellet vartavasten kantaisi puolisollesi mieheltä tuoksuvia pesuaineita. Suomalainen mies ei katso millä karvoituksensa pesee. Tämän vuoksi kloorin eksyminen shampoohyllylle aiheuttaa tuhoisia seurauksia.

Vessanraikastimen päällä on pissaa.

Aamulla vessa on vetämättä. Y-ä-k.

Valkoiset alusvaatteesi ovat muuttuneet vaaleanpunaisiksi tai harmaiksi. Ainakin kerran. Sen jälkeen saatoit ottaa opiksesi.

Kun kävelet alasti, lähes poikkeuksetta joku tarraa sinuun kiinni. Olet menettänyt koskemattomuutesi.

Pyykkikori haisee hirveälle. Sinkkuvuosinasi et tiennyt sellaisen lemun olevan olemassakaan.

Et enää ylety tavaroihisi. Kahvikupit löytyvät liian korkealta ja joudut käyttämään tuolia, ylttääksesi margariiniin jääkaapin ylähyllyltä.

Sheivausvälineesi tylsyvät nopeammin. Tähän on kaksi syytä. Joko niitä lainataan enemmän, tai sitten sosiaalinen parisuhdepaine saa sinut sheivaamaan useammin.  Myös muut henkilökohtaiset tavarasi saattavat löytää uusia käyttötarkoituksia. Klassisimpana tamppoonit nenäverenvuodon tyrehdyttäjinä ja siteet kosteuden imijöinä

Saat sen mistä luovut

Asioita on syytä tarkastella myös positiivisen kautta. Ottaessasi asuntoonne itseänne karvaisemman ihmisen, paleleminen helpottuu. Peiton alla on kaksin huomattavasti lämpimämpää. Lampun vaihtaminen ei ole enää hengenvaarallista trapetsitaiteilua. Sosiaaliset taitosi kehittyvät, sillä joudut sanomaan huomenta ajoittain ennen aamukahvia.

Lusikoita yhdistäessä, asiat muuttuvat. Elämässä useimmiten muutos on kuitenkin hyvästä.

 

 

 

Kommentit

8 kommenttia
Jasmin

😀 ai kamala, on naisissa puolensa, kuten miehissäkin

Avatar

ku tätä syöpää luki, oon niin onnellinen, että vihaan naisia aivan suunnattomasti

Avatar

Kyllä se näin tasa-arvon nykyaikana kulkee toisinkin päin. Miehet vielä armeijassa koulutetaan siivoamaan mutta prinsessoiksi kasvaneet tytöt työntävät mäkkärin paperipussia syvemmälle sohvan alle antaen tilaa pitsalaatikolle.

Jasmin

Hmm, tämä voi olla joissakin tapauksissa totta. Veikkaisin kuitenkin, että harvinaisempaa.

Avatar

Telaketjufeminismiä parhaimmillaan. Lähes Juha Vuoriseen verrattavaa viihdettä vailla mitään totuuspohjaa. Mutta vain lähes.

Jasmin

Siis mitä on telaketjufeminismi? 😀

Avatar

Harvinaisen typerä kirjotus.

Jasmin

😀 Harvinaisen rakentava kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä