Mitkä yllättävät tekijät miehessä räjäyttävät libidon? – Turn On – Top 7

Teksti Jasmin

Nainen ei anna. Tämä lienee yleisin fraasi, minkä miesten suusta kuulee. Etenkin parisuhteiden railoissa tai ei-toivottujen sinkkuaikojen karikoissa miehet saattavat ajoittain ajatella koko miessukupuolen olevan totaalisen turn off ainakin makuuhuoneen puolella. Lähdimme Ihanan Sieluni Silmin bloggaajan kanssa pohtimaan, mikä vastakkaisessa sukupuolessa on turn on! Kaikkihan me tiedämme, mikä ei kertakaikkiaan kiihota, mutta on aika saattaa vastakkaisen sukupuolen tietoon, mikä saa viisarit värähtämään ja kattilat kuplimaan. Käy lukemassa miesnäkökulmasta mitkä naisessa on turn on tästä

Turn on!

Vanhanaikaisuus

Sellainen kunnon 50-lukulainen herrasmiesmäisyys. Kun mies ottaa juokosuaskeleen jotta voi avata naiselle oven, ei ihailulta voi välttyä ja pesänrakennusvietti herää välittömästi. Kiihottavaa plussaa on, jos mies ravintolassa auttaa takin naisen päältä. Laskua ei kuitenkaan tarvitse yksin maksaa, omavaraisuus on osa nykyaikaista itsenäisyyttä, josta minä henkilökohtaisesti pidän kovasti.

Mies boxerit ja imuri

Kotitöiden tekeminen

Parisuhteessa kotitöiden tekeminen yksinkertaisesti on turn on. Mies imuroimassa boxerit jalassa, renkaiden vaihdosta nyt puhumattakaan, saa ainakin minut kiittämään luojaani alfauroksista. Tähän ei riitä kerran kuukaudessa tapahtuva pyykkien ripustus. Sen täytyy olla toistuvaa, muutoin imuriin tarttuminen vaikuttaa lähinnä säälittävältä vonkausyritykseltä.

Ihmisyys

Minuun kolahtaa kertakaikkiaan se, että hännällinen ihminen pystyy asettumaan kanssani pöydän ääreen ja jättämään silmänsä minun katseeni tasolle. Yksinkertainen ”rakkaani, miten sulla tänään menee” saa minut tuntemaan sielunkumppanuutta. Jos mies ei jää kuuntelemaan vastausta, tai mikä pahempaa, halua kuulla vastausta, kysymys muuttuu nanosekunnissa turn offiksi.

Siisteys

Ei ulkonäöllä ole niinkään väliä. Ikä ja elämä saa sekä pitää näkyä, mutta se siisteys, se on ehdoton turn on isolla oolla! Jos minun naisellisen viisarini haluaa saada värisemään, deodorantilla on paikkansa. Naama ei voi peittyä karvoitukseen. Kulmakarvan ja leuan välissä on oltava muutakin kuin yhteenkasvanutta karvapeitettä. Ja vaikka kuinka olisi tosimiehen raksakädet jotka ovat moottoriöljyn peitossa, ne on pestävä. Mustat sormenjäljet valkoisissa pikkuhousuissani on ehdottoman ei hyvä.

Huolettomuus

Syttyminen on taattu, kun mies on rento eikä murehdi turhia. Raha on vain rahaa ja silloinkin, kun taivas putoaa niskaan säilyy usko huomispäivään. Kun kaatunutta maitolasia ei jää harmittelemaan ja hajonneen auton konepellin alta ei kuulu kirosanoja, on nainen myyty. Ainakin minä olen.

Kosketus

Mies joka uskaltaa tulla lähelle, tuo turvaa ja osoittaa kykyä kiintymykseen. Enkä tarkoita tällä alapäätä. Yläpään hellä hipaisu kaupan kassalla on jotakin, mitä ei sanoilla voi korvata. Miehet, muistakaa se! Kosketuksella on paikkansa myös tiedottomassa tilassa. Kun kumppanin kylkeä särkee sen vuoksi, että tämä on nukkunut lusikassa koska tietää naisen pitävän siitä, kiireinenäkin aamuna tuntee liekin. Sensijaan väsyneen ihmisen vaativa käpälöinti ja päänsärkyä potevan naisen epätoivoinen solisluun silitys seksin toivossa on turn off. Pois se teistä äijät!

Rohkeus

Eikä mikä tahansa rohkeus, vaan rohkeus puolustaa naista. Ei nyrkein, vaan sanoin. Oli kyseessä sitten anoppi, epäkohtelias konduktööri tai esimies, naisen puolelle asettuminen saa minut kiemurtelemaan hyvällä tavalla. Minä en ole heikko, enkä vavise keveissä tuulissa, mutta haluan maskuliinisen osapuolen seisovan rinnallani tukevasti, vaikken sitä tarvitsisikaan.

Tärkeintä on olla oma itsensä

Kaikkein eniten uskon naissukupuolta kuitenkin sytyttävän se, että mies on oma itsensä. Mikään ei ole kamalampaa kuin teeskentely ja sellaisen yrittäminen, mitä ei ole. Voinee siis todeta, että lopullinen turn on on kaikesta huolimatta rehellisyys. Tule sellaisena kuin olet. Asian kaikissa merkityksissä.

Ps: Jotkut asiat ovat opeteltavissa ja istutettavissa selkärankaan. Esimerkiksi oven avaaminen ja deodorantin käyttö.

Kommentit

2 kommenttia
Jasmin

😀 😀 😀 Mä niin haluaisin nähdä tän Tekniikan maailmassa

Avatar

Nyt sitten tämä sama teksti TM-lehteen tai mihin tahansa lehteen, jota miehetkin lukevat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä