Tämä surkea lelurätti maksoi 30 euroa

Teksti

Maksaisitko tästä rotasta 30 euroa? Anteeksi, vääristelen totuutta. Ei se ole rotta. Se on koira. Scruffa Luv, hylätty orpoparka josta kuoriutuu kauneushoidon jälkeen ihana pörröinen lemmikki. Viime joulun hittilelu top 5. Loppu kaikista lelukaupoista ja vanhemmat metsästivät sitä tavarataloista ympäri Suomen. Minä mukaan lukien.

Pakkaus ei vastaa todellisuutta

Tämä maksoi tarkalleen 29,90. Ohjeen mukaan mytyssä ollut eläimeksi tunnistamaton tahmea otus tulee pestä ja kuivata föönillä. Sen voi myös laittaa kuivausrumpuun. Toimimme ohjeiden mukaan.

Lopputulos ei vastaa pakkauksen kuvaa millään tasolla. Pehmolelut ovat toki hintavia ja tämän eläimen arvoa nostaa pakkauksen sisällä ollut paperinpala, (adoptiotodistus) sekä tekemisen arvo, tottakai! 10 minuutin pesurumbasta tämä kuitenkin on liikaa. Samalla lopputuloksella olisin voinut kietoa lahjapakettiin puolisoni parkkiintuneet hikisukat ja väittää niitä eksyneiksi meduusoiksi jotka eheytyvät silitysraudan voimin.

Miten lapset ovat näin äärimmäisen helposti huijattavissa? Ja mikä pahempaa, miten minä, aikuinen ihminen lankesin tähän?

Tee vanha rätti itse halvemmalla

Lapsilla on luontaisesti isot killisilmät. Niihin me aikuiset jouluisin lankeamme, mutta jotain rajaa leluvalmistajat! Tästä olisi varmasti saanut tuotekuvausta vastaavan, edes etäisesti eläintä muistuttavan puudelin.

Minä maksoin valmiiksi 25 vuotta vanhan näköisestä elukasta aivan liikaa. Ensijouluna olen viisaampi. Nyt näitä elukoita myydään puoleen hintaan. Älä lankea. Se ei näytä siltä, miltä sen pitäisi. Pääset halvemmalla uittamalla vanhan Nalle Puhin tervassa ja höyhenissä.

Vai enkö vain osannut föönata ja kammata oikein? Miltä sinun lapsesi hylätty orpoparka näyttää?

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Viime jouluna molemmat lapset sai tuon toivelelun hintaan muistaakseni 24,90.

Pestiin pari kertaa, föönättiin lukuisia, äiti, isä ja mummi harjasi, pörrötti, föönasi ja taas sama uudelleen ja uudelleen ja kaiken vaivan jälkeen meillä on kaksi uitettua rottaa joilla ei ole ikinä leikitty.

9-vuotiaan sanoin: tää ei ollut nyt ihan sitä mitä mä ajattelin. Jep.

Avatar

Hahaa, juuri minun ajatukset jouluna 😀 ”maksoinko oikeasti tästä 25€” onneksi lapsi tykkää, mutta ensi vuonna olen hieman kriittisempi ostoksilla

Jasmin

Haha pääsit sentään vähän halvemmalla 😀 nyt ärsyttää kun ne ovat tokmannilla 12e.. Jollain lelujen keksijällä ollut kyllä hauskaa

Avatar

Meillä näytti samalta tyttöjen hoitamisen jälkeen. Sitten kuului kylppäristä : ”Äitii!!” Jonka johdosta äiti alkoi toimimaan, pesi shampoolla, kuivasi föönaamalla (tietäen kauanko aikaa se vei, niin nyt laittaisin kuivausrumpuun) sekä harjasi, harjasi ja harjasi.
Nyt on kyllä ihan hyvän näköinen pikku koira meillä. Sekä tyytyväinen uusi omistaja 😊

Avatar

Pelottavan näköinen, kierosilmäinen karvakasa oli lopputulos, vaikka föönättiin, harjattiin, kuivattiin ja ja ja…
Lisäksi sitä hentosta karvaa lensi ilmassa niin paljon kaiken sen pöllytyksen jäljiltä, että karvakasa sai porttikiellon koko taloon.
Ja ei, ei todellakaan näyttänyt yhtään siltä mitä paketissa luvattiin.

Avatar

Ei se vastannut kuvaa, mutta maksoi vain 24,50€
Pesty x3 saippuan kaa, niin ehkä pörröisempi. Mutta ekan pesun jälkeen oli niin litteä että ajattelin että mikä jyrän alle jäänyt otus tämä on

Avatar

Ihan samanlaiselle karvaturilaalle näyttää meidän tytön paketista paljastunut vaaleansininen..hmm..koira? Ja kaikenlisäksi kyllähän se neiti sen innokkaasti pesi, mutta se kuivailu ja harjaaminen jäikin sitten minulle ja olin ihan huono äiti kun pilasin kuulema koko otuksen, kun se jäikin tuollaiseksi karvahirmuksi, eikä sellaiseksi kun kuvassa. Kertaakaan sillä ei ole edes lekkitty ja adoptiotodistusta ei tyttö halunnut edes vaan jouti roskiin. että kyllä kannatti taas tuhlata vähät rahansa tähän.

Avatar

Itselleni paketista tuli valmiiksi ilmeisesti pesty ja puunattu pehmolelu. Nätti, pullea, pörröinen. Varmuudeksi tytön kanssa vielä pestiin ja kuvattiin. Ei muuttunut ulkonäöllisesti mitenkään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä