Tätä et tiennyt minusta -Turhat faktat

Teksti Jasmin

Instagramissa kiertää ”tätä et tiennyt minusta” haaste, jossa esitellään nippelitietoja itsestä. Blogini on verrattain avoin isoissa linjoissa, mutta luonnollisesti olen jättänyt hurjan määrän asioita kertomatta. Päätin esitellä itsestäni muutaman mitättömän faktan, jotka ovat harvemmin tulleet puheeksi edes ystävien kanssa. Kaikilla meillä on salaisuutemme, jotka eivät oikeasti kiinnosta ketään.

yrittäjyys

@Kaukomedia

Osallistuin vahingossa Wet t-shirt kilpailuun

Osallistuin 18 vuotiaana vahingossa Wet t-shirt kilpailuun yökerhossa. Se oli ihan oikeasti vahinko, uskokaa minua! Skabaan kyseltiin osallistujia ja ystäväni houkuttelivat minut mukaan. En ymmärtänyt oikein mistä on kyse. Luulin, että kyse oli jostain kylmän siedosta. Epäilykseni heräsivät takahuoneessa, kun osallistujia pyydettiin riisumaan rintaliivit ja päälle piti pukea valkoinen t-paita.  Tajusin vasta lavalla, että tarkoitus oli esitellä märän t-paidan läpi rintoja. Häpesin silmät päästäni, kun päälleni kaadettiin tuopista jäävettä. En osannut keimailla enkä ollut seksikäs. Näytin paljastelevalta pingviiniltä. Ah villi nuoruus, onneksi olen jo aikuinen.

Tein lapsena mallin töitä. Olin ensimmäisessä lehdessä 8kk ikäisenä ja sen jälkeen aina 7 vuotiaaksi asti erilaisissa kuvastoissa. Äitini sijoitti rahat prinsessamekkoihin ja röyhelöihin.

Koska hukkaan kaiken, minä en säilytä alkuperäisiä lehdestä leikattuja kuvia, mutta minulla on kopiot 😀

Sain korvakorut alle vuoden ikäisenä. Brutaalia, en antaisi lävistää oman tyttäreni kudoksia ennenkuin hän on vierottunut rinnasta.

Tunisialainen isä ja laiska bloggaaja

Isäni on Tunisialainen, mutta en puhu sanaakaan arabiaa. En ole asunut hänen kanssa, enkä viettänyt lapsuutta samassa taloudessa.

Puolisoni photoshoppaa suurimman osan blogini kuvista. En vain kertakaikkiaan jaksa keskittyä siihen, vaikka osaisin. Vihaan kuvankäsittelyä.

Vietin nuoruuteni kirkossa ja olin aktiivinen seurakuntanuori. Rakastin seurakuntaa ja se on kiinteä osa elämääni yhä.

Minulla on 20 000 euroa opintolainaa. Enkä ole edes akateeminen. Olen käynyt useita vuoden kestäviä kouluja ja yhden ammattikoulun. Muita velkoja meillä ei onneksi ole.

Olen yrittänyt selvittää, saako valvirasta peruttua lähihoitajan luvan. En halua enää olla sosiaali ja terveysalan ammattilainen. Olen vihainen, etten saanut enkä jaksanut tehdä työtä, niinkuin olisin halunnut.

Epäsosiaalinen ja kaoottinen

Hukkaan keskimäärin 3 pankkikorttia vuodessa. Useimmiten omiani, mutta välillä myös puolisoni kortti on joutunut käsieni kautta kadotukseen.

Olen hyvin epäsosiaalinen. En osaa olla vieraiden ihmisten kanssa luonnollisesti enkä tutustu helposti uusiin ihmisiin. Käteni alkavat herkästi vapisemaan jos koen oloni epämukavaksi. Pyrin liittymään sosiaalisesti tuttujen ihmisen seuraan, mutta jos heitä ei ole, olen pulassa. Minusta Suomessa on parasta se, ettei täällä harrasteta small talkia.

En kanna koskaan avaimia tai rahaa mukana jos olen puolisoni seurassa. Olen vain tottunut, ettei tarvitse. Mitä vähemmän hukattavaa, sen parempi.

Synnytyksessä sattui ikävä tilanne. Puolisoni nappasi kätilöä  käsivarresta kiinni, kun kätilö painoi ilokaasumaskia kasvoilleni, eikä huomannut, että olin oksentaa hengittäessä kaasua kun epiduraalia laitettiin. Mies näki hätäni ja yritti sanoa kätilölle, että vaimo alkaa oksentamaan. Kätilö oli keskittynyt anestesialääkärin puuhiin selässäni eikä kuunnellut puolisoani tai nähnyt kasvojani. Puolisoni irrotti kätilön maskia painavan käden pois kasvoiltani, jolloin kätilö havahtui.  Hän koki tilanteen ilmeisesti hyökkääväksi ja vaaralliseksi, sillä selkääni oltiin pistämässä neulaa. Puolisoani nuhdeltiin ja hänet uhattiin poistaa huoneesta. Kätilö vaihtui tai vaihdettiin  tämän välikohtauksen jälkeen.

Olipa hämmentävää postata tällainen legendaarinen joka blogin perusopetus, jollaista en ole tullut tehneeksi. Olkoon tämä kuitenkin osoituksena sille, että joskus on ihan fine tehdä turhia asioita.

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hauska kuulla. Olin aina ajatellut että näytät kauniilta italialaiselta. Ei sillä väliä, mutta nyt se ”mysteeri” ratkesi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä