Hei toinen skeptikko, arkea voi helpottaa hiukan!

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Kids Factory

Olin tutustumassa alkuviikosta Taaperotiistai-kiertueella tuotteisiin, joiden luvattiin helpottavan lapsiperheen arkea. Suhtaudun tällaisiin lupauksiin skeptisesti, sillä yleensä kaikki arkea helpottavat asiat ovat kalliita. Minun arkeani useimmiten helpottaisi lähinnä siivooja, lastenhoitaja ja automaattinen lapsen nukahtamiskone.

Mitään näistä Taaperotiistai ei tarjonnut, mutta tapahtuma jätti minut silti oikein iloiseksi ja meille kotiutui muutama oikein lupaava tuote, joka pääsee ostoslistalleni varmasti useamminkin.

Taaperotiistai kiertueella

Taaperotiistai on siis tapahtumakiertue, joka kiertää eri kaupungeissa nyt keväällä. Jäljellä on vielä Ratina, Skanssi, Pasaati ja Willa.

Tuonne kannattaa suunnata muutenkin, kuin vain arjen tuotteita katsomaan, sillä taaperoikäisille oli järjestetty ohjelmaa ja kauppakeskuksessa oli alennuksia. Muunmuassa Nukkemimmi kävi esiintymässä ja lapsille oli tekemistä.  Pikkuihmiset olivat tykästyneet leikkirataan ja värityskuviin. Minua sen sijaan kiinnosti Minisunin vitamiinitarjonta ja pysähdyinkin pitkäksi aikaa selvittelemään vitamiinien sisältöjä.

Ennaltaehkäise noro ja flunssa

Keväällä pöpöt jyllää ja etenkin noroa torjuu lähinnä puhdas tuuri ja vastustuskyky. Käsien pesu lienee se ainoa oikea ehkäisy, mutta pienten lasten käsiä tulisi säilyttää saippuavedessä, jotta ne olisivat suuhun mennessä puhtaat. Vitamiinit tuovat lisäturvaa ja auttavat vastustuskyvyn ylläpidossa terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ohella. Etenkin tähän vuoden aikaan kaikki lupaukset hyvästä vastustuskyvystä voittavat minun sydämeni. Minisunilla vastustuskyvyn normaalin toiminnan tukemiseen sopii mm Junior C-vitamiini ja Pohjolan pimeydessä tietenkin D-vitamiinit. Näistä C-vitamiini on vegaanisesti toteutettu.

Toinen minua erityisesti ilahduttava tuote oli Novelle Lasten Vesi. Loistokas korvike pillimehuille janojuomana ja reissussa. Korkki on lapsen itse helposti avattavissa eikä siitä pursku pillimehun tavoin puristaessa yli. Pakkaus on myös pillimehua suurempi ja lisäaineeton. Meillä menee reissun päällä paljon juotavaa autossa, koska ajamme pitkiä matkoja. Vesi on hyvä janojuomana ja värillinen pullo saa veden näyttämään mehulta. Huijaus parhaimmillaan! Makuvaihtoehdoista yhden tytön raati valitsi suosikikseen jäätelökesän, mutta päärynäkään ei ollut pahaa.

Tuotteita oli esittelemässä myös Valio, joka tarjoaa vanhempien arkea helpottamaan persikka ja puolukkapuurot. Viljainen puolukka on näistä maidoton vaihtoehto. Meidän aamupalalle nämä eivät enää oikein ihan kokonsa vuoksi sovellu, mutta kylmänä maistuvat Onnipuurot sopivat retkisyötäväksi isommallekin lapselle.

Touhula Päiväkodit vastasivat tapahtuman temppuradoista. Tyttäreni menee eskariin syksyllä, joten yksityiset päiväkodit eivät ole meille enää ajankohtaisia. Tutkin aikanaan päiväkoti vaihtoehtoja ja liikunnallinen Touhula Lahden puolella oli näistä yksi puolisoni opiskelujen sijainnin vuoksi. Päädyimme kuitenkin lähipäiväkotiin. Päiväkodin vaikutus arkeen on valtava. Lapsi viettää siellä paljon aikaa. Päiväkodin ja kodin yhteistyön pitäisi olla sujuvaa ja arkea helpottavaa. Jos palvelusetelit toimivat kunnassa tai yksityinen on muuten mahdollinen vaihtoehto, myös liikuntapäiväkodit kannattaa katsoa ja tutustua läpi.

Jos paikkakunnallesi osuu Taaperotiistai, käy hengaamassa siellä metritontun kanssa! Viihtyisä päivä ja tuotetutustuminen ei mene koskaan hukkaan!

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä