Grillaa kauraa!

Teksti

Kesä ja grillikausi on alkanut jo hyvän aikaa sitten. Kauppoihin on ilmaantunut laaja valikoima kasvistuotteita. Muutakin kuin se perus kasvismakkara ja täytetty sieni.

Uusin tuttavuus meidän grillissämme on kaurapala. Ostin tällaisia ystäväni suosituksesta Prismasta. Hän käytti kaurapalaa leivän päällä, mutta itse en pitänyt siitä raakana. Koostumus lähentelee soijapalaa, mutta maku on erilainen.

Kaurapala voidellaan öljyllä ja laitetaan matalalle lämmölle tai hiilloksille grilliin, kunnes pinta on kauniin ruskea. Pala on aika kuiva, joten se vaatii kylkeensä hyvät grillikastikkeet ja perunasalaatin.

Lisukkeiden kanssa kaurapala toimii grilliruokana oikein hyvin. Olen itse joutunut jättämään pavut ja kikherneet sun muut kaasupallerot hyvin vähälle, joten jos kasvisruokaa mielin grillata edelleen, on haettava kasvispihvien rinnalle muita vaihtoehtoja.

Mitä kasvisproteiuneja teidän grillissä paistuu?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä