Blogit joita seuraan hyöty edellä

Teksti Jasmin

Sitä sanotaan, että blogit ovat jäämässä YouTuben ja Instagramin jalkoihin. Se voi toki pitää paikkaansa, mutta sanoisin että monella blogilla lukijoita riittää ja hyvin kulkee edelleen, niin työ- kuin harrasterintamallakin.

Minä en seuraa säännöllisesti kovinkaan montaa blogia. Olen kranttu, valikoiva, kärsimätön ja helposti ärsyyntyvä. En kertakaikkiaan jaksa, jos en hyödy blogista mitään. Oikeastaan kenenkään elämä ei kiinnosta minua riittävästi vain, jotta jäisin seuraamaan sitä. Paitsi ystävien. Huomaan joskus miettiväni, että miksi ihmeessä omassa blogissani käy kymmeniätuhansia joka kuukausi. Se joka tänne klikkaa, uskoo kuitenkin hyötyvänsä blogista klikin jälkeen. Joillain se varmaan on viihdearvo, toisilla puhtaan uteliaisuuden tyydytys jonkin otsikon takaa ja monella palautteen perusteella vertaistuki. Joskus täytetään vain aikaa. Luen minäkin valtavasti blogeja, joita en kuitenkaan seuraa säännöllisesti.

Jotta te, rakkaat lukijat hyötyisitte tästäkin klikistä jotakin, päätin listata teille blogeja, joista minä tällä hetkellä jotenkin hyödyn. Toki klikkaan satunnaisesti somesta sinne tänne, mutta näihin palaan toistuvasti uudestaan.

Sieluni silmin

Tätä riemurehellistä blogia kirjoittaa kolmekymppinen Veli Koo, joka ei säästele. Ei tunteista, eikä suorasanaisuudessa. Veli Koon tekstit ovat hyödyksi kaikille naiseksi itsensä kokeville tai henkilöille, joita miehen sielunmaisema kiinnostaa vaikkapa vertaistuellisissa merkeissä. Kosteita silmäkulmia saattaa tulla, itkusta ja naurusta. Veli Koon kyytiin kannattaa hypätä. Kuulostan nyt aivan miestä mainostavalta cheerleaderilta, mutta menkööt tämän kerran. Katso ainakin 10 merkkiä mistä tiedät elävästi suhteessa aikuislapsen kanssa

Frutti di mutsi

Kotiliedellä hellan ja läppärin välissä elelevä Frutti di mutsi on pelastanut minut moneen kertaan. Viimeksi tyttäreni syntymäpäivillä, kun cup cake kuorrute ei taaskaan onnistunut. Onneksi hän asuu lähellä. Blogin reseptejä käytetään meillä usein ja ne ovat tehty ihmisille, jotka kokkaavat riman molemmissa päissä. Eniten tästä blogista hyötyy puolisoni.

Ready steady flow

Blogin takana kirjoittaa Ramon ja Emmi yhdessä. Heidän visuaalisesti kauniista teoksesta pääsee askeleen lähemmäs puhtaita reseptejä ja makumaailmoja, jotka sopivat allergisille. Moni perheemme kaiketon herkku on napattu täältä.

Desiree Nyman

Dessin blogi saa minut aina nauramaan. Luen sitä ilossa ja surussa. Kyseinen blogi on minun listassani poikkeuksellinen, sillä siellä ollaan tällä hetkellä raskaana. En seuraa laisinkaan raskaus tai vauvablogeja. Olen kuitenkin hieman koukussa, sillä Dessin miehellä on liian iso penis enkä voi olla seuraamatta, mitä sellainen elämä pitää sisällään. Tämä bloggaaja on myös menkkalähettiläs ja vuoden paras Kaksplusblogi. Lapsettomuushoitojen läpi tietään raivaava Dessi samaistuttaa, naurattaa ja sanoo sen mitä muut eivät uskalla.

Antti Holma/ Harpun soittajan vaimo

Puhdas viihdearvo. Olen pahasti koukussa Auta Antti podcasteihin enkä tiedä kuinka selviän, kun ne loppuvat. Kuuntelen niitä aina lenkillä. Ehkä aloitan alusta enkä suostu luopumaan. Holma ei kyllästytä. Rehellinen ja suora puhe elämän kivuista ja säryistä yksinkertaisesti kolahtaa. Antti auttaa empaattisesti, mutta määrätietoisesti. Eikä ole minkään alan asiantuntija. Aloita vaikka lukemalla Antin 10 vinkkiä keväästä selviämiseen

Mitä blogeja sinä luet ja miksi? Heittele kommenttiboxiin blogeja joista saat jotakin irti!

 

 

 

 

 

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Kiitos ihana 😚 Tästä tarttui mullekin muutama uusi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä