Nukkuminen ja seksi on parasta hotellihuoneessa

Teksti

Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Flamingo & Flamingo sp

Ja sen jälkimmäisen puuttumisen sain myös todeta nahoissani astuessani sisään Flamingon flow huoneeseen. Puolisoni jäi kotiin, joten käytin sänkyä vain nukkumiseen. Sitä ei jääty surkuttelemaan, huoneen nähtyäni päätin heti, että tänne täytyy tulla toistekin. Nukkuminen on hotelleissa erityisen ihanaa, mutta jäi vähälle sillä flamingo tarjoaa hirvittävän paljon virikkeitä ja ihan puhdasta nautintoa, kuka siellä malttaisi vedellä hirsiä?

Me lähdimme viettämään viiden portaalibloggaajan kesken vuorokautta työt ja hauskanpito mielessä. Minun huoneeni sattui olemaan perhehuone, josta menee ovi toiseen samanlaiseen yksiöön. Sinne olisi saanut kätevästi miehen ja lapsen kavereineen mukaan. Vanhemmat toiseen ja alamittaiset toiseen huoneeseen. Väliovi mahdollistaa  täydellisen rauhan lapsiperheen lomailuun kotiolojen tyylillä, eli lastenhuoneella. Ovi oli aika painava, täytyy perehtyä seuraavalla kerralla, kuinka sen saa auki niin, että siellä voi nukkua rauhassa myös pienemmät lapset ilman, että ovi sulkeutuu kokonaan tai lukittuu.

Olen käynyt Flamingossa ennenkin, mutta nyt perheen puuttuessa sitä katsoi hieman toisesta näkökulmasta. Kävimme spassa, joka oli tarkoitettu aikuisille. Allasbaarissa myytiin värikkäitä drinkkejä joita sai hörppiä uima-altaissa, lepotuoleissa tai kuudessa erilaisessa saunassa. Harvemmin ehdin kylpylässä tehdä muuta, kuin estää jälkikasvuani hukkumasta. Mansikkamargarita kädessä ja uudet bikinit päällä en voinut olla ajattelematta, että elämä on aika ihanaa. Hiljaisuus kylpylässä on jotakin, mikä on hyvin harvoin saavutettavissa, mutta täällä vesi oli tyyntä eikä roiskuvia liukumäkiä näkynyt missään. Älkää ymmärtäkö väärin, putkiliukumäet ja lasten riemu on ihanaa. Mutta kun rauhaa saa, sitä saattaa hetkellisesti ihan vähän rakastaa.

Kylpytakista kuoriuduttuani kiiruhdimme syömään. Kukaan meistä ei ollut ajoissa, mutta pöytävaraus onneksi jousti. Amarillo on minulle tuttu ravintola, eikä se pettänyt nytkään. Jaoin alkuruoan Terhin kanssa ja olisi varmaan pitänyt jakaa pääruokakin, en koskaan jaksa syödä tortilloja loppuun!  Erityisruokavaliot oli huomioitu ruokalistassa hyvin, annoksia sai säädeltyä tarpeisiin sopivaksi. Söimme pitkän kaavan mukaan ja luulen, että tuon illallisen jäljiltä sain naurusta seurauksena sixbäkin, sillä vatsalihaksia särki aamulla. Me ihan oikeasti puhuimme aivan kaikesta! Peniksistä, vegaaneista, töistä ja tietenkin teistä, lukijat. Bloggaajien tapaamisien parasta antia on yleensä vertaistuki. Työyhteisön puuttuessa tai sen ollessa portaali, bloginsa kanssa jää aika yksin. Flamingo soveltui hienosti bisneskokoontumiseen, työhyvinvointi-iltaan ja vapaapäivän yhdistelmään.

Hotellin baari meni kahdelta kiinni, emmekä me tietenkään malttaneet lopettaa iltaa siihen. Henkilökunta opasti meidät avuliaasti taksiin ja pääsimme Tikkurilaan tanssimaan. Takaisin tullessa ummistin silmäni järjettömän isoihin tyynyihin ja samaan aikaan paksuihin sekä viileän lämpimiin lakanoihin. Minulla on joku hotellifiksaatio niiden sänkyjen suhteen. Monesti yritän olla nukahtamatta, jotta voisin vain nauttia kahisevista petivaatteista. Täytyy ostaa kotiin samanlaiset.

Aamulla kallistin itseni kylpyammeeseen ja mietin työni hyviä puolia. Yksinäinen puurtaminen on tällaiselle kärttyisälle introvertille ehdoton plussa. Sitäkin suurempi miinus on kuitenkin se, että niitä ihania kollegoja näkee aivan liian harvoin. Ei ole yhteisiä lounaita eikä iloisia huomenia. Kun nähdään, ei ole tietoa, koska tulee seuraava kerta ja millaisella jengillä. Bloggaaminen ja yrittäjyys vaatii yksinäisyyden sietämistä ja rakastamista. Vastapainona ruudun sisällä kommunikoi kuitenkin valtavat ihmismassat kasvottomina joten yksinäisyys on tällä alalla myös hirvittävän sosiaalista. Silti kaipaan näitä hetkiä. Kasvoja ja dessin sanoin kanalaumaa irl.

Aamupalalla blogiin liittyvät hilpeydet ja huolet olivat jo unohtuneet. Käänsimme puheen jälkeen kerran miehiin ja pohdimme, miksi Dessin mies parveilee hotellin liepeillä odottaen koska saa hakea puoliskonsa kotiin, minun puolisoni vedellessä puhelin äänettömällä sikeitä. Luulen, että tämä oli lomaa myös minun miehelleni. Hän sai kaikki peitot ja otti varmasti ilon irti.

Kokemus oli freesi, luxus ja rento. Huoneeni edusti Flamingon uusittua siipeä ja oli Flow-huone. Katsokaa mitkä seinät! Minkäänlaista meteliä ne eivät myöskään päästäneet läpi, oloni oli tyyninen ja levännyt, lyhyistä yöunista huolimatta. Nämä uusitut teemahuoneet ovat ehdottoman ihania. Kurkatkaa Hannan sviitti, jos uusimme Tonin kanssa hääyömme, varaamme varmasti sellaisen. Nyt käytimme sitä vain skumpan korkkaamiseen ja juoruiluun. Toki se on oikein varteenotettava vaihtoehto vaikka äitien myöhäisille varpajaisille tai polttariporukalle.

Kiitos Flamingolle flowsta! Ja te, ihanat ihanat naiset, te teitte introvertista hetkeksi extrovertin.

Mukana menossa ihanat

Hanna/ Yli pyykkivuorten

Desire Nyman

Terhi/Jyllannin Suomineito

Reetta/Sellaista sattuu

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä