Vietä villi ja hikinen parisuhdekesä

Teksti

Moni kertoo nykyään viettävänsä sinkkukesää. Minulla ei ole mitään käsitystä, miltä sinkkukesä tuntuu. Kuulemani perusteella näyttää siltä, että siitä eritoten nautitaan. En ole elänyt sinkkukesää sitten teinivuosien. Vietän jälleen kerran parisuhdesuvea joka ei eroa viimevuosista mitenkään.

Ei tinderiä, ei hikeä?

Parisuhdekesästä puuttuu Tinder, hikiset rantatreffit ja seikkailu. Ei kesäheiloja, kesäkissoja eikä kesäöiden extempore alastomia kuutamouinteja, ainakaan ilman lastenhoitajaa. Parisuhdekesän ei silti tarvitse olla tylsä, vaikka lempi ei leiskuisikaan yhtä vapaana ja rivona kuin heilasteluaikoina.

Voit viettää parisuhdekesää vähän villimmin vaikka näin

Seksi kuuluu kaikkiin vuodenaikoihin. Tehkää se samoissa paikoissa, kuin alkuvuosina. Metsät ja rantavedet (varokaa hiekkaa) tuo varmasti jännitystä väljähtäneeseenkin suhteeseen. Noudattakaa kuitenkin lakia, sillä seksillekin voi tulla hinta. Lempeä ei saa leiskuttaa yleisillä paikoilla. Sakkolappu takataskussa ei ehkä ole mukava kesämuisto.

Jos lastenhoitajia ei ole, beachi täytyy järjestää yöaikaan kotiin. Kynttilöity suihku tai sauna höystettynä spotifyn rakkauslauluilla ajaa lähes saman asian. Aamulla lapset herättävät aikaisin eikä oikein jaksaisi? Älkää antako väsymyksen häiritä. Villiin rantaleijonan hajuiseen sinkkukesäänkin kuuluu valvominen.

Yleensä kesä mennään lasten ehdoilla. Se ei kuitenkaan ole välttämättä laisinkaan tarpeen. Osan kesästä voi viettää aikuisiakin ajatellen. Yleensä lapset viihtyvät vanhempien valitsemassa kohteessa, kunhan ne ovat lapsiystävällisiä. Jakakaa kesäsuunnitelmat. Linnanmäkeen voi yhdistää rauhaisan piknikin Kaivarissa. Lapset kuuluvat moneen parisuhteeseen, joten ei kannata ajatella, että parisuhdetta ei voi hoittaa lasten kanssa yhdessä. Mukava perheaika tuo onnen tuntua. Ja se jos mikä on villiä.

Hotelliyö vieraassa kaupungissa onnistuu myös parisuhteessa. Ottakaa haltuun joku ihana pieni paikkakunta ja nauttikaa toisistanne. Kiireetön yhteinen aika tuo valtavasti jaksamista arjen keskelle

Seksikaupat tarjoavat tuotteita ja rooliasuja laidasta laitaan. Saat tindermäisen villin muutoksen arkeen pienellä roolileikillä. Kukapa ei innostuisi seksikkäästä palomiehestä joka pelastaa sinut hädästä?

Pientä extraa lomalle saa myös hankkimalla uuden Extreme harrastuksen. Miten olisi vesijetit tai suppilautailu?

Älkää tapelko. Siirtäkää kaikki yleiset riidana syksyyn ja pyrkikää korostuneeseen joustoon ja ymmärrykseen loman aikana. Me kokeilimme kerran riitapäivää. Siinä viikon kaikki riidat kirjoitettiin lapulle ja ne odottivat torstaihin. Ennen sitä ei saanut alkaa vääntämään. Kun torstai tuli, suurin osa riidoista oli vanhentunut ja vain oleelliset vaativat keskustelua sekä pientä konfliktia. Villi ja vapaa kesä parisuhteeseen sitoutuneena muuttuu riidellessä selliksi. Jos megalomaaninen show kuitenkin tulee, yrittäkää sopia se nopeasti. Pariterapeuteilla pitäisi olla kesäisin päivystysvastaanottoja joissa voisi käydä tappelemassa tehokkaasti lomapäiviä säästäen.

Kaikkea villiä ei tarvitse tehdä yhdessä. Tehkää joitain sinkkukesästä ikävöimiänne juttuja oman kaverin kanssa. Festareille voi lähteä pitämään hauskaa. Musiikki ja hyvä ruoka on ihanaa ilman Tinderiäkin. Vuorotelkaa lasten kanssa kotiin jäämistä. Laivat seilaavat läpi Itämeren, ottakaa ystäväpiirin kanssa kesäinen risteily! Kannattaa liittyä laivayhtiöiden clubeihin, sieltä tippuu sähköposteihin usein tarjouksia. Olen bongannut monta halpaa Tukholman risteilyä Viking clubin uutiskirjeen kautta (tämä ei ole mainos).

Mustikoiden kypsyessä retki luontoon voi olla jopa jännittävämpi kuin tinder-treffit yökerhossa. Molempia kuitenkin yhdistää se ettei ikinä tiedä mennessä minkälainen punkki tarttuu kiinni

Mitä kuuluu teidän parisuhdekesään? Tai mitä ikävöit sinkkukesissä, mitä ei saa takaisin millään?

Elämä on ihanaa tässä ja nyt. Ainakin toisinaan.

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä